Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lenka001 já teda nevím, jestli ti dobře popíšu, ale pevné oko uděláš tak, že dojdeš na konec řady a píchneš do prvního řekněmě dlouhé sloupku předchozí řady, nahodíš přízi, protáhneš tím sloupkem a zároveň i tím očkem a máš pevné oko. Když tak mi to holky vyvraťte.
Zkus se podívat tady, třeba tam něco najdeš, já taky neumím popisovat. Ale, klidně se ptej dál? ![]()
@kocourka170 píše:
@Lenka001 já teda nevím, jestli ti dobře popíšu, ale pevné oko uděláš tak, že dojdeš na konec řady a píchneš do prvního řekněmě dlouhé sloupku předchozí řady, nahodíš přízi, protáhneš tím sloupkem a zároveň i tím očkem a máš pevné oko. Když tak mi to holky vyvraťte.
přesně tak to dělám taky a jak to děláte úplně na konci, když už žádnou další řadu nepřiháčkováváte?
@Lenka001 píše:
Spojím celou řadu dokola, pak udělám jakoby ještě jedno oko, to protáhnu rozstřihnu a utáhnu. Neumím moc popisovat snad je to srozumitlené a dá se to pochopit
já to taky tak dělám, jestli jsem to tedy pochopila ![]()
Ahoj holky. Nedávno jsem začala háčkovat. Zatím jsem uháčkovala jen 4 čepičky a teď jsem narazila na kulicha, který se mi moc líbí a chtěla bych ho vyzkoušet. Bohužel nepoznám, z jakých je sloupků, nevíte některá?
@sayen já bych řekla, že to je takový vzoreček. Já to dělala s dory a vypadá to stejně jak ten kulich. Jednoduchá čepka.
Ahoj,
začala jsem háčkovat. mám problém, uháčkuji ten první kroužek a od toho okamžiku se mi to celé začne kroutit do vnitř a háčkuji čepku na trpaslíka. Už jsem toho vyzkoušela tolik a stejně je to pořád stejný. Tak kde dělám chybu???
..díky moc:)))
@brusinka28 já začala čepičkovat podle tohoto návodu, kterej je fakt skvělej
je velmi důležité dodržovat postup aby si pak právě neháčkovala na trpaslíka ![]()
@Mates26 a to je jaký postup???:))))))…už jsem pochopila, jak na to, ale teď mi zase přijde, že háčkuju nepřetržitě placku ![]()
Ahojda ja se ted dala taky na háčkování a super návod jak háčkovat je na youtube a na mimibazarku jich je taky dost ![]()
Holky, tak jsem přemýšlela, myslíte, že by se dalo u čepičky udělat ten spodní rantlík pletený, protože to je pružné a zbytek uháčkovat? Já mám právě vždycky problém, že ty spodky mám hrozně pevné. Což o to, já vím, jak ji malé na hlavu narazit, ale ostatní s tím docela bojujou. Ale jako netlačí ji to. Tak mě to takhle napadlo, leč nevím, jestli by to mohlo být reálné. Co myslíte?
Tak s tím jsem měla problém ze začátku taky, neutahuj tolik. A pokud budeš plést rantl, tak bych to upletla už celé. Ale vím, že to jde také zkombinovat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat