Hledání ztraceného kamaráda ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
18.4.13 23:51

@Pokušení :mrgreen: to je mazec, kolik ti je? zítra ti napíšu kde jsou ty policejní garáže, teď muž chrní a já nevím, kdyby jsi měla jméno, bylo by to lepší, nevím jak ho budeš hledat podle popisu když jsi ho viděla před dvěma lety :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
zrnko.neprihl.
19.4.13 00:50

Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
19.4.13 07:29
@Tykvička píše:
Když jsem si přečetla tvůj úvodní příspěvek, jako první mě napadla Pošta pro tebe. Oni ho najdou a on má možnost vycouvat.

NO jen aby dokázali najít někoho bez jména, adresy,, je možné že aj práci změnil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
19.4.13 07:53

Vykašlala bych se na to. A hlavně bych něco udělala s tím projevem.

• Citovat
  • Upravit
138
19.4.13 08:25

Dej si inzerát do těch novin, třeba je čte pořád a když to pořádně popíšeš, přidáš svoje jméno a fotku, tak si to třeba přečte a vzpomene si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.4.13 10:24

Mě spíš napadlo, jestli on Tě kontaktoval po té schůzce, tedy jestli měl on zájem se znova potkat. Přeci by se třeba trochu snažil Tě kontaktovat a ne že se mu neozveš a tím to hasne. A pak mě napadla taková blbost - nechat se zhypnotizovat, určitě by sis jeho jméno vybavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 15:07

Beze jména je to nahouby, protože i kdyby se poptala u té Policie, tak nebudou vůbec vědět o koho jde, asi teda… :think:
Poštu pro tebe by tahle „kauza“ vůbec podle mě nezajímala, tam se dějí spíš emotivní příběhy v rámci dětí, rodin apod., ale nikoliv pohledat jen někoho, na koho už nevím číslo a jméno. Ty noviny - hm, troufám si říct, že když nebude vědět datum vyjití inzerátu, že tam nikdo nebude nic hledat. Co takhle facebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.4.13 17:31
@K.Black píše:
@Pokušení :mrgreen: to je mazec, kolik ti je? zítra ti napíšu kde jsou ty policejní garáže, teď muž chrní a já nevím, kdyby jsi měla jméno, bylo by to lepší, nevím jak ho budeš hledat podle popisu když jsi ho viděla před dvěma lety :nevim: :lol:

To by jsi byla moc hodná, kdyby jsi napsala kde jsou ty garáže. Na internetu jsem se dívala ale marně, prostě mě to nic neukázalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.4.13 17:40
@Nika079 píše:
Mě spíš napadlo, jestli on Tě kontaktoval po té schůzce, tedy jestli měl on zájem se znova potkat. Přeci by se třeba trochu snažil Tě kontaktovat a ne že se mu neozveš a tím to hasne. A pak mě napadla taková blbost - nechat se zhypnotizovat, určitě by sis jeho jméno vybavila :lol:

Ano, kontaktoval mě první on po té shůzce a to i přes to, že jsem mu řekla, že se ozvu, chtěl mě vydět co nejdřív, tak jsem mu řekla, že se ozvu a naplánujeme další schůzku ale že v práci nestíhám, že to vydím na pátek a že se na něj těším, tak mě řekl, že se bude těšit a tím to skončilo, pak jsem se mu už neozvala ale on mě často telefonoval a já to nebrala husa :zed:
zhypnotizovat :think: zkusit se má vše :mrgreen: ale tohle raději ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.4.13 17:42
@nepř. G12 píše:
Vykašlala bych se na to. A hlavně bych něco udělala s tím projevem.

já vím, snažila jsem se být vtipná a vyznělo to :oops: trapně, jako by to psala nějaká pubert'ačka :roll: když jsem to pak po sobě přečetla…no :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
19.4.13 18:23

@Jazz27 @Terulisekk Jsem si z vás málem crnkla do kalhotek :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
19.4.13 18:24
@zrnko.neprihl. píše:
Jo a pri tom popisovani nesmi zapomenout zminit, ze kdyz se videli naposledy, mel na sobe cerne triko, modre rifle a tenisky. :mrgreen:

Tak tohle je hláška dne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
19.4.13 18:26
@1simona1 píše:
NO jen aby dokázali najít někoho bez jména, adresy,, je možné že aj práci změnil :think:

A to zas oni jo, viděla jsem nějaký první díl, či co.. A dohledat kamarádku z dětství, se kterou jsem se neviděla od války, která žila někde v… a za svobodna se jmenovala Anička Kytička taky zvládli 8)

• Citovat
  • Upravit
Tykvička
19.4.13 18:28
@Pokušení píše:
Ano, kontaktoval mě první on po té shůzce a to i přes to, že jsem mu řekla, že se ozvu, chtěl mě vydět co nejdřív, tak jsem mu řekla, že se ozvu a naplánujeme další schůzku ale že v práci nestíhám, že to vydím na pátek a že se na něj těším, tak mě řekl, že se bude těšit a tím to skončilo, pak jsem se mu už neozvala ale on mě často telefonoval a já to nebrala husa :zed:
zhypnotizovat :think: zkusit se má vše :mrgreen: ale tohle raději ne :mrgreen:

Ty si pamatuješ, co jsi mu říkala, na kdy jsi domlouvala rande, a nepamatuješ si, jak se jmenoval? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
K.Black
19.4.13 18:33

@Pokušení znáš trošku HK? je to „Říční“ ulice ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky