Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@beruska03 jeste bohuzel ne.ted jsem posledni 3 dny chodila casto na velkou coz u mne neni normalni.hlen mi odchazi stale. akorat jsem spatna z prohlidky jsem 38 plus 2 a doktor me plasil ze mam malo plod.vody jestli nahodou male nema spatne ledviny a spatne nataceni. nevim co si mam o tom myslet. jednou rekl ze ta krivka neni tak spatna a pak behem minuty vse zmeni. a ze by radsi vydel kdybych uz porodila. akorat me chce poslat na nejaky oxi zatezovy test.tak sama nevim jsem z toho pekne vystresovana ![]()
@zazaz tak to me mrzi, ale kdyby neco bylo blbe, tak by te poslal do nemocnice a tam by ti porod vyvolali, no ne?
Ahoj, jsem 37tt. bílí hlen se mě vytéká už dva týdny, ale ted poslední týden je ho víc, bolesti žádné nemám, jen tlaky dole, když chodím, tak mám pocit že ze mě vypadne.taky jste to některá měla? a za jak dlouho jste rodila? ![]()
Ahoj holky, jestli tu ještě někdo teda chodí… v noci v pul 1 mi dešla zřejmně hlen zátka ( velký kus čehosi skoro průsvitný) potom jsem pozorovala bílkový hlen s řídkou tekutinou, říkala jsem si že plodovka to jeste nebude. no dala jsem si intimku a tu jsem ted měla docela dost mokroutakže to už asi plodovka bude. Bolesti zatím žádný nemám, ale asi bude lepší se k večeru dostavit do porodky, kdyby náhodu co? jsem 40+3…
@lilianalila no asi jo at te radeji zkontruluji - budes aspon vedet na cem jsi
preji klidny a rychly porod ![]()
Holky tak jsem si to tady celý pročetla, páč mám takový dojem, že mi hlenová zátka taky odchází nějak dlouho a postupně, už asi 14dní a dnes když jsem byla na velké tak mi připadalo, že vypadl zbytek. Jenže já už jsem 40+4 moc chci rodit a ono pořád nic. CS nález mám 4-5 a prý měkký čípek, ale stále moc daleko!? Přitom malá už má od 36tt natlačenou hlavičku tak hrozně dole, že když se zvednu ze sedu, tak mám pocit, že mi vypadne
Do porodnice jezdím obden nan kontroly, tak zítra znovu a pořád si říkám, at už si mě tam nechají!!
Jinak všem ostatním přeji pohodový porod… ![]()
Ahoj jsem 40tt termín mám mít asi za týden a dneska ráno mám taky výtok takový šlem nebo hlen s troškou růžové…od včera večer mi vytéká i po trošinkách taová čirá tekutina je to takový pocit jako když se člověk připočůrá ale je to čirý ![]()
při prvním mimču jsem měla něco obdobného týden před porodem mi vytékala po troškách tekutina t jsem myslela že už je to plodovka..než mi za týden skutečně rupla a to se pozná hned…
špinění jsem měla po poslední lékařské prohlídce asi zřejmě kvůli hmatu gynekoložky ale nic to tenkrát nebylo…přenášela jsem 10 dní. Tak teď nevím jestli pojedu dnes nebo až za ten týden..hold pokaždé je to jiné…
Ahoj Holky,
jsem prvorodička a termin porodu mam 31.7. Dnes jsem zacala spinit a domnivam se, ze je to hlenova zatka. Jsou to takove kousky hlenu, ale nejsem si jista. Jak myslite, ze to bude pokracovat, nebo co ted delat?
Dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj Holky,
jsem prvorodička a termin porodu mam 31.7. Dnes jsem zacala spinit a domnivam se, ze je to hlenova zatka. Jsou to takove kousky hlenu, ale nejsem si jista. Jak myslite, ze to bude pokracovat, nebo co ted delat?Dekuji
nic jen cekej co bude dal
preji rychly a pohodovy porod ![]()
Koukám, že to má fakt každej jiný. Mně to ségra popsala jako hrst čirého gelu na vlasy s nitkama - žilkama.
Kámoška to měla podobně.
No a včera jsem prvně objevila trošku toho zatím úplně čirého „gelu“ na intimce a papíru. Byl takový hustý, až se lámal v hrudky (a přitom fakt gelový). Ale vůbec ne táhlý nebo jako nudle.
Jsem zvědavá, jak to bude dál ![]()
Tyhle diskuze jsou fajn, že když to člověk nemá takové, jak mu to popsala kámoška/mamka/sousedka, tak zjistí, že to vůbec nevadí, že to má každý jiné ![]()
Holky, teď jsem se probudila a měla trošku vlhko v kalhotkach, tak jsem šla na wc a utřela se a na papíru jsem měla řídký hlen s malinkatou nitkou krve. Nevíte co to může být? Jsem teprve 35+0 ![]()
@poprvé těhulka mne zatka odchazela asi tri tydny po malych kouskach
@poprvé těhulka tak chystej
mě odešel kousek 35+1 a za týden šla pak celá zatka a 36+3 se narodila malá..Nestraším, jen buď připravená ![]()