Hlučné děti na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56326
12.9.15 16:36
@lucenka píše:
@Moise tak dvouletý dítě ten spanek evidentně potřebuje, když je večer protivný. A je jenom na matce, jak hi k tomu přiměje. A jo dá to třeba práci, ležet u něj a dohlédnout na to, aby nevstavalo z postele a nehrálo si. Ale když nebude mít nic, co by ho rozptylovalo, tak usne. Kluk to taky zkoušel, ale neustoupila jsem. Takže jsem nemusela řešit večer protivný dítě.

Já to vzdávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
12.9.15 16:45

@Moise asi to bude nejrozumnější, paní by ti zrejme odpověděla na i na to kde najdeš svatý grál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.15 16:54
@Moise píše:
Já to vzdávám :lol:

Vzdej to, ale pak mysli na to, že máš odpoledne protivný dítě a ber ohledy na ostatní lidi ;)

• Citovat
  • Upravit
1740
12.9.15 17:04

@Terdul taky jsem si všimla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.15 06:47
@lucenka píše:
To chceš říct, že nikde po cestě nebyl obchod, kde by měli ovoce a zeleninu? A ne nadarmo je v mhd zákaz jídla ;)

Jen ze začátku cesty a já doufala, že ho něčím zaujmu a on vydrží domů. Autobusy miluje a bývá v nich nadšenej. Prostě jsem to neodhadla. Od té doby s sebou beru víc jídla. Prostě se stane a nevíš, proč to dítě v MHD brečí a jestli s tím jde něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.9.15 07:07
@Vendy31 píše:
Jen ze začátku cesty a já doufala, že ho něčím zaujmu a on vydrží domů. Autobusy miluje a bývá v nich nadšenej. Prostě jsem to neodhadla. Od té doby s sebou beru víc jídla. Prostě se stane a nevíš, proč to dítě v MHD brečí a jestli s tím jde něco udělat.

A víš o tom, že za jídlo v mhd můžeš dostat dost slušnou pokutu? Děti většinou drobí a pak si do toho sedne někdo v oblečení do práce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
542
13.9.15 07:18

@lucenka to jsem nevedela. ale sedel v kocarku. Takze vidis, jidlo bych mu dat stejne nemohla, takze bud vystoupit a cekat v desti 20min na dalsi bus, nebo nechat brecet. Nebo byt dokonala a mit ho v pohode a nakrmeneho, nez nastoupime. Od te doby se mi to nestalo, takze jsem poucena, ale nekdy se proste nezadari, to jsem tim jen chtela rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
13.9.15 08:58

Zrovna včera jsem jela v MHD a nastoupila maminka s kočárkem. Dítě hodné, klidné.. A pak nastoupil pán, který mluvil sám se sebou, nahlas a sprostě.. Ani nevíte, jak jsem si přála, aby raději řvalo to „bezbranné“ dítě. Kvůli tomu chlapovi jsem zvažovala, že vystoupím dříve. Naštěstí jel jen pár zastávek a když vystupoval, tak plivl na sklo.. Joo zlaté uřvané dítě v MHD, toho se člověk alespoň nebojí. :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.9.15 10:30

@aquawoman heleď nedavno jsem jela mhd s kočárem, mala teda bývá většinou v poho, teď taky byla. Akorát hlasitě komentuje co vidí. Teď taky, trošku jsem jí tišila, ale jinak jsem byla ráda že nebrečí. Vzadu jela mládež, seděli i na sobě, smáli se, pokřikovali, asi jeli na nějakou akci, nebo co.Taky je nikdo neokřikoval. Podle mě byli mnohem rušnější než nějaký uplakaný děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.9.15 10:52

Nikdo nechce nikoho dávat do ústavů, ani házet ze skály a podobný bláboly. Situace je ale taková, že budou-li mít sousedé postižené dítě, co bude v noci běhat po bytě, řvát a rachtat s věcmi a při snaze ho zpacifikovat spustí hysterák, tak budu volat policii kvůli rušení nočního klidu a budu zcela v právu a udělám to tak třeba každou noc. Je to sice 20let zpátky, ale tehdy byla v buse vyvěšená pravidla přepravy a bylo tam, že (cituji snad přesně) Do vozidla nemají přístup nebo mohou být z přepravy vyloučeny osoby opilé a osoby, které pro nemoc nebo mimořádné znečištění oděvů mohou být spolucestujícím na obtíž. A jestliže moje dítě z jakéhokoli důvodu ostatní obtěžuje a je jedno, jestli je přetažené, postižené nebo je to spratek, je slušností se omluvit. To, že nějaký starý senila může mít sprosté řeči, tak je to prostě kr. etén, ale ani matka tvářící se, že hlučení jejího dítěte je v pořádku a ostatní to mají bezmezně tolerovat, ta tedy není o moc lepší.

Pokud někoho pobuřuje srovnání se psem, tak chtěla jsem vyjádřit paralelu s živým tvorem, za kterého má dospělý člověk zodpovědnost a kterému v tu chvíli nelze vysvětlit, že má být zticha. Jestli někoho napadne lepší přirovnání, sem s ním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
13.9.15 10:53
@Anna766 píše:
heleď nedavno jsem jela mhd s kočárem, mala teda bývá většinou v poho, teď taky byla. Akorát hlasitě komentuje co vidí. Teď taky, trošku jsem jí tišila, ale jinak jsem byla ráda že nebrečí. Vzadu jela mládež, seděli i na sobě, smáli se, pokřikovali, asi jeli na nějakou akci, nebo co.Taky je nikdo neokřikoval. Podle mě byli mnohem rušnější než nějaký uplakaný děcko.

nejde o sílu ruchu, ale o frekvenci. Dětský ječák prostě škube uši z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
13.9.15 12:32

@zuzouš co maji rodice toho postizeneho asi tak delat? 8o odstehovat se na samotu u lesa. Tvoje dite nikdy v noci neplakalo, nemelo hysterak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
13.9.15 12:38

@Moise no co prostě to musí zařídit :mrgreen: :mrgreen:, policajti by přijeli párkrát a pak už by stejně nepřijeli ;) Jo policajti zazvoní řeknou at si dítě ztiší, rodič postiženého dítěte vysvětlí situaci a policajti odjedou, co taky jiného. Nikdo to nědělá schválně aby dítě řádilo v noci a někdy to řešení nemá :?, ono ani těm rodičům to neni příjemné že jim dítě v noci nespí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
13.9.15 12:39

@zuzouš trocha tolerance vuci ostatním by ti asi fakt neskodila. Z tvých příspěvků je mi na blití a to je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.9.15 12:42
@zuzouš píše:
Pokud někoho pobuřuje srovnání se psem, tak chtěla jsem vyjádřit paralelu s živým tvorem, za kterého má dospělý člověk zodpovědnost a kterému v tu chvíli nelze vysvětlit, že má být zticha. Jestli někoho napadne lepší přirovnání, sem s ním :nevim:

No ano, je to skoro jako se psem, ale ještě složitější, protože postižené dítě se záchvatem pomocí piškotu nenaučíš, že je po desáté hodině a Zuzouš bude volat policii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí