Hlučné děti na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140244
13.9.15 12:47
@Litta píše:
No ano, je to skoro jako se psem, ale ještě složitější, protože postižené dítě se záchvatem pomocí piškotu nenaučíš, že je po desáté hodině a Zuzouš bude volat policii. :nevim:

a ta policie vyřeší co? zacpe dítěti pusu tím piškotem? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.9.15 12:47
@štěpánka11 píše:
@zuzouš trocha tolerance vuci ostatním by ti asi fakt neskodila. Z tvých příspěvků je mi na blití a to je co říct.

no jo, co ale mají dělat ubozí sousedi, kteří před randálem, obtěžujícím hlukem, prostě neutečou? I oni mají právo na klid, chtějí mít doma trochu klidu, vyspat se, odpočinout. To se na mě tedy nezlobte. Nelze vše omlouvat donekonečna, ani nemocí dítěte. Ať je důvod jakýkoli, dítě nemocné, autistické, žít v hluku je pro okolí peklo a nelze vše omlouvat a tolerovat věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.9.15 12:48
@mojmira píše:
a ta policie vyřeší co? zacpe dítěti pusu tím piškotem? :nevim: :nevim:

No to nevím právě, mě se neptej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.9.15 12:48
@neumisa píše:
nejde o sílu ruchu, ale o frekvenci. Dětský ječák prostě škube uši z hlavy.

Jo vim co chceš říct a máš i kus pravdy.Ale třeba mě osobně jo, přijdou rozhlučený puboši a obtěžující ožrala mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
13.9.15 12:49
@Litta píše:
No to nevím právě, mě se neptej. :lol:

ale, to nebylo na tebe, jen mě to pěkně vytočilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
13.9.15 12:51
@Anna766 píše:
Jo vim co chceš říct a máš i kus pravdy.Ale třeba mě osobně jo, přijdou rozhlučený puboši a obtěžující ožrala mnohem horší.

taky mě víc vadí, hlavně puberťačky a jejich sprostý slovník. To raději ať pláče to dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.9.15 12:51

@Burj Chalifa a třeba situaci, když má člověk koupený byt, klidné sousedy a náhodou někdo svůj byt prodá nějaké hlučné rodině, to je pak peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.9.15 12:52

@Vendy31 já bych řekla, že pán byl trochu nervozní :mrgreen:
takto.. já si myslím, že pokud jste tam někde neběhali, ale seděli u svého stolu, tak je vaše věc co tam děláte.. tím nemyslím, nějaké např. házení po lidi, ale prostě děti se občas projeví..
Já svoje děti napomínám, někdy se stane, že jsou ukázkově hodní, ani nepípnou poslechnou, někdy se prostě projeví, že se zatydím..
Myslím, si, že ale i na druhé straně je hodně neurotiků, kteří vidí druhé děti jako - ten spratek.. a neuvědomují si, že buď jejich dítě se takto určitě někdy před x lety chovalo a nebo se může začít občas chovat..
Já byla taky taková, že mě rozčilovalo, když vedle, děti vykřikovaly, a prostě něco chtěly a máme jedno, druhé, druhý se vztekl, ale pak jsme to zažila sama a změnila jsme na to názor..
Pokud někdo neomezuje druhé, tak se má zajímat o sebe.. Pán si měl jít do kostela a nebo kina a ne na veřejné místo, kde asi každé dítě sem tam něco křikne

Příspěvek upraven 13.09.15 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.9.15 12:54
@Anna766 píše:
Jo vim co chceš říct a máš i kus pravdy.Ale třeba mě osobně jo, přijdou rozhlučený puboši a obtěžující ožrala mnohem horší.

S tím souhlasím. A ještě mi vadí lidi, co mi kašlou na krk, jak kdyby měli brzo umřít. Už jsem se ale naučila okamžitě zvednout a odejít na druhou stranu vozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
13.9.15 12:55

@Burj Chalifa a co mají na druhou stranu dělat rodiče toho ditete když na nic jiného než na byt v paneláku? Děcko šoupnout do ústavu aby nerusil sousedy? A volat policii? Co jako udělají, to mi přijde jako docela zhovadilost. A ohánět se 20 let starým jizdnim řádem je taky dost uhozeny, to si tu pak můžeme psát ze ještě tuhle v USA černoši mohli v mhd sedět jen vzadu - to je k tématu asi stejne užitečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
13.9.15 12:58

@Burj Chalifa ale samozrejme chápu, že je to ne příjemný pro všechny, ale jde mi hlavně o tón příspěvků zuzouse a o nulovou toleranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.9.15 13:01
@štěpánka11 píše:
@Burj Chalifa a co mají na druhou stranu dělat rodiče toho ditete když na nic jiného než na byt v paneláku? Děcko šoupnout do ústavu aby nerusil sousedy? A volat policii? Co jako udělají, to mi přijde jako docela zhovadilost. A ohánět se 20 let starým jizdnim řádem je taky dost uhozeny, to si tu pak můžeme psát ze ještě tuhle v USA černoši mohli v mhd sedět jen vzadu - to je k tématu asi stejne užitečný.

Třeba byt na vlastní náklady odhlučnit. Existuje totiž něco jako domovní řád, který obtěžování sousedů hlukem zmiňuje. Při opakovaném porušování lze přistoupit i k sankcím. Pokud bude obtížný hlučný soused ostatní spolubydlící dlouhodobě a nadměrně obtěžovat, umím si představit kroky dalších nájemníků, majitelů. Protože hlukem snižujete nejen kvalitu spolubydlení, ale i možnou tržní hodnotu bytu. Přivedete si kupce a od sousedů se ozývá řev, dupání a virvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.9.15 13:03
@štěpánka11 píše:
@Burj Chalifa ale samozrejme chápu, že je to ne příjemný pro všechny, ale jde mi hlavně o tón příspěvků zuzouse a o nulovou toleranci.

V těchto ohledech jsem rovněž dost netolerantní. Svoboda jiného končí tam, kde začíná moje. Tím spíše u nadměrného a obtěžujícího hluku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
13.9.15 13:06

@Burj Chalifa jo to odhlučnění mě nenapadlo :) ja jsem asi holt tolerantnější no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
13.9.15 13:07
@Burj Chalifa píše:
no jo, co ale mají dělat ubozí sousedi, kteří před randálem, obtěžujícím hlukem, prostě neutečou? I oni mají právo na klid, chtějí mít doma trochu klidu, vyspat se, odpočinout. To se na mě tedy nezlobte. Nelze vše omlouvat donekonečna, ani nemocí dítěte. Ať je důvod jakýkoli, dítě nemocné, autistické, žít v hluku je pro okolí peklo a nelze vše omlouvat a tolerovat věčně.

Když nepomůže piškot do úst dítěti, tak pomůže špunt do uší sousedům. Sousedi mají samozřejmě právo na proplacení špuntu do uší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí