Hlučné děti na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
11.9.15 17:08

Uf, no, díky, cítím se o něco líp. Ony opravdu všechny děti tak hlučné nejsou, a taky bych raději klidnější děti. No, možná jen projevit tu snahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.9.15 17:14

Hlucne ditko

Některé bych chtěla potkat denně si zažívám jakeho mám nevychovaneho smrada, který se toho nebojí a klidně se vyvali na zemi, cim víc tisite je to horsi a horsi. Po několik hodin si řekněte to je asi ten cas kdy vam řekli nechte jej vyrvat, obalit na zemi ze vsech stran a pobourenych lidi si nevsimat…Víte jen pro zajimavost jakou situaci jsem Vam popsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.9.15 17:45

Co chceš slyšet, v klidu umí být i to dvouleté dítě. Musíte na staršího čekat? Že bys mohla třeba mezitím mladšího utahat venku. Nejstarší se v 19m narodila ségra a i tehdy jí šlo naučit, že nemá křičet a běhat. Po pár týdnech uměla šeptat, když mimino spalo. Prostě jaký si to uděláš, takový to máš. Pána by určitě nezabilo poslouchat pár minut randál, nicméně netvrď, že dítě nešlo umlčet. Jaký si to uděláš, takový to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.9.15 17:51

Na rovinu - děti jsou prostě děti, ale uřvanci obtěžující okolí nadměrným hlukem jsou otravní. A rodiče často nesoudní a bezohlední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.9.15 17:54
@zuzouš píše:
Co chceš slyšet, v klidu umí být i to dvouleté dítě. Musíte na staršího čekat? Že bys mohla třeba mezitím mladšího utahat venku. Nejstarší se v 19m narodila ségra a i tehdy jí šlo naučit, že nemá křičet a běhat. Po pár týdnech uměla šeptat, když mimino spalo. Prostě jaký si to uděláš, takový to máš. Pána by určitě nezabilo poslouchat pár minut randál, nicméně netvrď, že dítě nešlo umlčet. Jaký si to uděláš, takový to máš.

Moje dite na povrch vypada zdrave, ale trpi autismes. Zamyslete se nekdy kdyz vidite dite, co krici, rve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.9.15 18:00

Pořád lepší hlučné děti, u kterých ten předpoklad je, než hluční důchodci v obchodě.
Včera jsem byla v Lidlu a tam na sebe pořvávali postarší lidi. Přes tři regály na sebe hulákali a měli z toho ohromnou legraci… :roll: :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.9.15 18:00

@Vendy31, mam dva kluky, pet a pul a tri a pul, tak vim, o cem mluvis. Samozrejme jsou hlucnejsi, a to i na verejnosti. Ja si zcela objektivne myslim, ze moje deti jsou normalni zdrave zive deti. Ta pani nedavno v restauraci si to ale asi nemyslela, kdyz s vyznamnym pohledem k nasemu stolu pronesla, ze ji „dneska ale opravdu boli hla-vic-ka“, zvedla se a odesla :mrgreen:
Zeleny smajlik proto, ze zrovna v tu chvili se kluci chovali slusne, nehluceli, jen proste stebetali :nevim:
Me tohle nerozhodi, protoze, a to opet zcela objektivne, mohu rict, ze jsou i horsi smradi :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.9.15 18:03
@Zujabuja píše:
Moje dite na povrch vypada zdrave, ale trpi autismes. Zamyslete se nekdy kdyz vidite dite, co krici, rve…

proč bychom se měli zamyslet? mně je jedno, jestli řve normální dítě nebo autista. Obtěžuje mě to stejnou měrou. Můžu tě politovat, ale nic to nemění na tom, že mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
11.9.15 18:04

Resila jsem neco dost podobneho- plavani v centru, kde byly sauny. drive kurzy pro deti meli oddelenou saunicku a vyrivku, pak to zrusili a chodili jsme do spolecne. chapala jsem lidi, pracujici, co jdou do relaxace, za klidem, ne poslouchat rvouci deti. zas na drubou stranu ja si zaplatila detsky kurz s moznosti nasledne relaxace v saune a vyrivce. pokud toto centrum takovou moznost nabidne, musi snad pocitat s tim, ze deti budou hlucne. cekala bych, ze to bude resit organizace, co kurz porDa- oddelit prostory nebo prostor uzavrit pro verejnost, pripadne upozornit na omezeni- probihajici detsky kurz, poskytnout slevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.9.15 18:06

Já mám normálně velice tichého 2leťáka. Normálněv mhd kouká z okna a tiše mi povídá. No dneska jsme jeli 3 dopravními prostředky a bylo to jak v rodičovském hororu :D Dítě se mi klátilo na klíně, pořvávalo. Nechtěl sedět, ani stát. Já kopu tašek… Super :D měla jsem velkou snahu ho zpacifikovat, ale stejně vypadal jak naprosto nevychovaný parchantek :roll: Přitom byl prostě totálně přetažený… Ale bylo mi to blbé vůči ostatním cestujícím (ne že by někoho kopal to ne). Ale poslouchat ho dralo i mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.9.15 18:08
@neumisa píše:
proč bychom se měli zamyslet? mně je jedno, jestli řve normální dítě nebo autista. Obtěžuje mě to stejnou měrou. Můžu tě politovat, ale nic to nemění na tom, že mi to vadí.

Me tohle přestalo vadit. Rev je soucasti kazdeho meho dne. Staci blbej zvuk a krik, rev, valeni po zemi a kdyz slyšíš za prdeli. Pani jste nemozna, neumíte vychovat dítě. A vetsinou teda nikdy me v tu danou chvili nepolituje. Naopak na mě nebo dítě zarve nebo na nas koukaj a stav dítěte zhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@neumisa píše:
proč bychom se měli zamyslet? mně je jedno, jestli řve normální dítě nebo autista. Obtěžuje mě to stejnou měrou. Můžu tě politovat, ale nic to nemění na tom, že mi to vadí.

tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
@neumisa píše:

Tak se vžij do situace, že jsi matkou autíka. A nemusí to být jenom autík (ono i dítě s vývojovou dysfázii, ADHD, nebo jinou poruchou - je prostě náročné). Nedotkl by se tě takový příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.9.15 18:12
@aquawoman píše:
Tak se vžij do situace, že jsi matkou autíka. A nemusí to být jenom autík (ono i dítě s vývojovou dysfázii, ADHD, nebo jinou poruchou - je prostě náročné). Nedotkl by se tě takový příspěvek?

matky autíků jsou zjevně otrlé a zvyklé. Takže ne, nedotkl. Ale dotkl by se mě příspěvek, že bych přece měla být tolerantní k ječícímu dítěti, které není moje a jeho řev mě obtěžuje. Jak mám poznat, že je to dítě autista? Máá to snad napsané na čele? Pro mě je to ječící dítě a jeho jekot mě obtěžuje. Tečka. A k tomu, co mě obtěžuje, nejsem tolerantní. Jsem ale slušně vychovaná a pokud jekot nepřesáhne kritickou hranici, tak mlčím a tiše trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.9.15 18:15
@aquawoman píše:

Presne jen jsem chtěla poukazat na to, ze nemocné deti za svuj rev nemuzou a rodice taky ne. A denne slyší jak jsou nemozni a děti hlucne. A septani vážně nechapou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí