Home-made tržiště na eMiminu. Pochlubte se svými výrobky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
16.10.19 18:03

@Dita0001 Taky to máš krásný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
16.10.19 18:05
@warita píše:
nedelam, ty mam dokoupene. Ale moje mamka se tomu nejnovejs venuje. Ted varila mydla s olivovym olejem.

Ty brďo ta je šikovná, mě ty mýdla fascinujou :think: a ještě ty vonny vosky a svíčky. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18304
16.10.19 18:14
@admin píše:
Dobrý den,
na eMiminu se najde spousta šikovných rukou, proto zakládáme tuto diskuzi, která slouží jako nástěnka a tržiště. Můžete se pochlubit a nebo také poslat výrobky dál mezi ty, kterým se vaše dílka líbí. :palec: Patří sem cokoliv od vyrábění po vaření - ušitý polštářek, upletená loutka, obraz, keramický hrníček, domácí pesto atd. Budeme sem přesouvat všechny podobné příspěvky z jiných vláken, kde by byla škoda je mazat, protože jsou proti pravidlům diskuzí.

Jak funguje toto vlákno?

• Publikujte fotky svých vlastních výrobků (mohou a nemusí být v prodeji). Můžete odkazovat na svůj bazar nebo fotoalbum.
  • Abychom se vyhnuly spamům, prodejní příspěvky prosím přidávejte max. jednou za týden. Neprodejné kousky sem patří neomezeně.
  • Nadále platí, že se komunikuje přes soukromé zprávy (SZ), prosím nezveřejňujte svůj e-mail.
  • Při nákupu a prodeji koukněte na bazarový profil druhé osoby, zda má nějaká pozitivní hodnocení, případně jeho historii na eMiminu (jak dlouho je registrovaný, zda diskutuje…). Pokud si nejste jisti spolehlivosti, raději neriskujte poslání peněz předem a raději se domluvte na dobírce.

Těšíme se na všechnu inspiraci!
Za eMimino.cz zdraví
Monika :hug:

Jé, moc děkuji za toto vlákno.
Když mám čas, tak miluji šití waldorf. panenek - jsou ručně šité, bez stroje a jenom z přírodních materiálů - bavlna, vlna. Obličej je jen jednoduchý, pro větší představivost dítěte. Teď pár roků teda bohužel čas nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.10.19 18:14

Jak to tu prohlížím, jste holky všechny moc šikovné!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yeniik
16.10.19 18:17

Teda holky, jste moc šikovné! :kytka:
Já měl vždy vánoce spojené s vánočními svíčkami, ale nelíbí se mi ty rovné, tak jsem si začal dělat ty „staré“, točené. V andělském zvonění i na stromečku to vypadá lépe a můžu každému v rodině udělat jejich oblíbenou barvu :pankac:
PS: Jestli to sem nepatří, tak to smažte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1779
16.10.19 18:29
@Yeniik píše:
Teda holky, jste moc šikovné! :kytka:
Já měl vždy vánoce spojené s vánočními svíčkami, ale nelíbí se mi ty rovné, tak jsem si začal dělat ty „staré“, točené. V andělském zvonění i na stromečku to vypadá lépe a můžu každému v rodině udělat jejich oblíbenou barvu :pankac:
PS: Jestli to sem nepatří, tak to smažte :mavam:

Boží! A krásné barvy. Takové jsem sháněla prckovi na dort. V dnešní době nesehnatelné! :cert:
A andělské zvonění musím taky pohledat. To je nejkrásnější vzpomínka na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.10.19 21:37
@ka2ka píše:
@Dita0001 máš odkaz na flér?

Jj, https://www.fler.cz/ditak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.10.19 21:38
@Lana25 píše:
@Dita0001 Taky to máš krásný :kytka:

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
16.10.19 22:54
@Lana25 píše:
ti jsou boží náhodou :potlesk: :dance: :dance:

Jé, moc děkuju :) Hlavičky jsou na sucháč, tak při větším počtu má prcek i zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
16.10.19 22:56
@Evulina píše:
Jé, moc děkuji za toto vlákno.
Když mám čas, tak miluji šití waldorf. panenek - jsou ručně šité, bez stroje a jenom z přírodních materiálů - bavlna, vlna. Obličej je jen jednoduchý, pro větší představivost dítěte. Teď pár roků teda bohužel čas nemám.

No ty jsou nádherný :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
16.10.19 23:45

To je super, že je v dnešní době tolik šikovných holek, co tvoří rukama krásné věci. Já vyrábím toto :)

• Citovat
  • Upravit
Štofik
17.10.19 09:02

@Pifinka Ježiš ten mýval na tom hořčicovým setu je skvělej :srdce: :dance: Moc krásný :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
133
18.10.19 09:59

Něco málo z mé tvorby

Jste tady všechny moc :potlesk: šikovné, tvořivé a originální. Šiju chvilku a mám to jako koníček, nicméně sem tam pro znamé a kamarádky něco ušiju :D. I tady už v pár domácnostech hrají děti např. pexeso či se zakryjí v kočárku dekou..Není to nic světoborného, ale druhá strana je vždy spokojená. Snažím se :srdce: :* aby se líbilo! Stačí nakouknout do mého alba a profil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
18.10.19 10:08

@bosanozka :potlesk: No, to pexeso je úplně super :palec: Máš to všechno moc krásný :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.10.19 10:13

@bosanozka to pexeso je super. Na kolik vyjde?

Edit. Uz jsem to našla

Příspěvek upraven 18.10.19 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová