Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2415
2.9.14 21:59
@Menora píše:
Tak chodit ve čtvrtek do Lídlu, když začínají akce, to je řízená sebevražda.

To už vím taky :mrgreen:, nikdy víc. Ale fakt to byl šok, v jednu chvíli mám bundičky, za vteřinu bundičky v pr… a od mého vozíku ujíždí tryskem baba s mým nákupem. Kdybych nezůstala stát s otevřenou hubou neschopná pohybu ani slova, asi bych jí to pěkně vytmavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 22:00
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi :zed:.

Na mimibazaru se rozpoutala aféra. Nějaká mamina vykoupila všechno z lidlu a pak to s přirážkou prodávala na mmb. Ty, co se na ně v lidlu nedostalo, se do ní pustily v hodnocení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 22:00

@Hanka79 JoJo já kdysi koupila tvrdý sýr a čokoládu milku a ma obojich byly bílý čipy. Jsem na to hleděla jak puk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 22:01
@YaaWoo píše:
Jedine na co si vzpomenu je takova ta salsa k mexickym tortilam. Koupena v Lidlu, doba spotřeby nekdy 2015 a uvnitr toto :poblion:

Z hlediska estetického umělecké dílo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.9.14 22:02
@Cipisek79 píše:
To se mi stalo několikrát v Lidlu. Nějaká maminka mi čorla z košíku bundičky pro děcka Lupilu a pak taky pyžamka. V tom Lidlu jsou některý ženský jak supi :zed:.

ty vogo ja bych ji snad byla schopna dat pesti. :D ne kvuli bundicce, ale za tu neslychanou drzost. Jeste, ze se za napadeni zavira. No jen jsem si tu situaci predstavila a nabehla mi zila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.9.14 22:02

No v potravinách zkušenost nemám, ale dost mě šokovalo když jsem chvíi pracovala v obuvi, tak za poměrně krátkou dobu jsme jednu botu z páru nedohledaly na celém obchodě, jestli si někdo koupil pár a jedna se mu robila tak si došel jen pro chybějící:nevim: nebo to že se kontrolujou u kasy jestli máte v krabici jednu pravou a jednu levou a obě stejné velikosti taky není že by prodavačky neměly co dělat, ale tady se to většinou dohledalo v jiných krabicích… :zed: no a pak uznávám, že některé kozačky jsou šité fakt divně, nicméně podle hesla když to nejde silou použíjte větší silu jsme taky dost kozaček vyřazovaly z prodejny do skladu kvuli zničeným zipům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 22:03

@Krasavicaa jo na to jsem přišla, když jsme malý koupili tu tříkolku s táhlem..no větší krám jsem neviděla!!! Už je vyreklamovaná 2× a na potřetí nám vrátili peníze..a to za ní chtěli nějak 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
2.9.14 22:04

@blecha72 kamarádka to chtěla vyfotit a ukázat jim to tam zpátky… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 22:05
@Anonymní píše:
@Hanka79 JoJo já kdysi koupila tvrdý sýr a čokoládu milku a ma obojich byly bílý čipy. Jsem na to hleděla jak puk.

Nemělo to byt anonymně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.9.14 22:06

Anebo stojíme u zeleniny a neb tam bylo lidí jak mraků, tak mi manžel říká, počkej u koše, máme v něm 10ti korunu, ať ho někdo neveme. A já s tím, že to se snad neděje jsem si prohlížela nějaký polštáře nebo co tam bylo, příjde za mnou manžel a říká kde máš koš, já se otočím a náš nikde a stál tam koš s žetonem, fakt!! Já jsem si připadala jak v blbý komedii… :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
2.9.14 22:06
@Agnesita píše:
Ne, já si ho k jiné paní házela :roll:
:mrgreen: :mrgreen: já ne, já se natahovala pro čokolády děckám a chlap stál u mojeho vozíku a dával do svýho :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
17630
2.9.14 22:08

Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
2.9.14 22:09
@snee píše:
Anebo stojíme u zeleniny a neb tam bylo lidí jak mraků, tak mi manžel říká, počkej u koše, máme v něm 10ti korunu, ať ho někdo neveme. A já s tím, že to se snad neděje jsem si prohlížela nějaký polštáře nebo co tam bylo, příjde za mnou manžel a říká kde máš koš, já se otočím a náš nikde a stál tam koš s žetonem, fakt!! Já jsem si připadala jak v blbý komedii… :jazyk: :jazyk:

Já měla takto koš s 10kou, a jak jsem se otočila, tak tam sice jeden stál, ale bez peněz. :roll: Ani žeton tam nebyl. :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
13955
2.9.14 22:09
@Antonie Bolavá píše:
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů :poblion:
:lol: :lol: :pankac: ty vogo to je hardcore :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
2.9.14 22:10
@Antonie Bolavá píše:
Tuhle jsem koupila tuhý deodorant a byl použitý. Byly na něm čáry od chlupů :poblion:

Máme tu vítěze :lol:, tohle je fakt humus všech humusů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák