Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
7.5.10 12:21

Teda děkuji za návrh diety, ale asi jsem slabá povaha to vydržet. A hlavně tolik mléka, no nevím nevím. Včera jsem byla s malou na kole, tak snad to trochu pomůže a kilo uteče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.5.10 12:02

no dnes jsem zacala pit mliko........achhh jo.....ale trochu jsem si to upravila,ze jsem si dala rano jogurt a k tomu vsemu zobu jeste rajcatka…asi se brzo po...........no uvidime jak pujdou kila dolu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.5.10 12:04

Tak já mám dneska o 2kg a 2cm míň :dance: . Vzhledem ke kojení se v jídle moc neomezuju, včera jsem dokonce pekla bábovku :oops: , ale necpu se po 19.h (pak už jen maximálně mrkev nebo salát), každé ráno cvičím a chodím na svižné procházky s kočárkem. A dokonce se mi už několikrát stalo, že jak jsem byla nakoupit, tak jsem nekoupila čokolády a sušenky v akci :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
8.5.10 22:29

holky můžu se k vám přidat?Hubnu sice déle od půlky ledna, ale ráda bych se k vám přidala :dance: Kdy mate vazeni ja kazdy pondeli :dance:

• Citovat
  • Upravit
18651
9.5.10 09:36

http://www.majka57.cz/…mamince1.gif

oslavte to malým zákuskem,ale pak zas šup šup k dietě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
9.5.10 19:33

jjj dala jsem si fidorku-takovej malej zhresanek :lol: ikdyz ja jeste svatek matek doufam ze jen zatim neslavim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
12.5.10 19:12

Ahojky holky,
pátek se blíží a s ním i vážení ;o)
to já jen, aby jste nazapomněli :lol:
Dáme zase dohromady hezký seznámek, abysme věděli,
jak hezky nám to schazování jde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.5.10 19:21

Ahoj holky,
zas mi nechodilo upozornění na mejla, takže jsem myslela, že nikdo nepíše :cert: :cert:
Ywet - jasně, seznámek uděláme, já se teda nevážila asi tejden, ale zítra jdu k mamce, tak na tu váhu hupsnu. Doma jí nemám (radši). Něco dole mám určitě, cítím se líp :dance: Tak uvidím zítra.
Jdu vás dočíst, jsem zvědavá, jak se daří shazovat kilíčka ostatním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
12.5.10 20:33

Kkattty - tak to je přesně ta dieta, kterou jsem myslela. Kamarádka jí držela a fakt tolik nezhubla, jak se píše. Její mamka shodila 6 kg. Ale byly obě nešťastný, fakt je to brutál a měly ukrutnej hlad. Já na to tenkrát nenašla odvahu. Tak dej vědět, jak pokračuješ.

Dneska jsem viděla reklamu v televizi, že (ale teď si neuvědomuju přesně ten datum, ale myslím kolem 27.5. )budou mezinárodní dny obezity a budou prodávat to Alli až za poloviční cenu. Pořád o tom uvažuju, že bych to zkusila. Má to teda i své nevýhody, ale za zkoušku by to možná stálo, když je to za půl darma :mrgreen:

hkac - tak já sladký už vůbec nekupuju. Jenom Brumíky, piškoty a takový ty dětský ňamky. Ale na ty chuť nemám. Vlastně celkově chuť na sladký mě nějak opustila, za což jsem ráda. Ke shozeným kilčům gratuluju! Jsi šikulka :palec:

Marry11 - jasně, že se můžeš přidat. A gratuluju ke 20 - ti 8-o :potlesk: shozeným kilům!!! Poradíš najěký fígle? Jak se ti to podařilo? To je fakt paráda!

Jinak já zhřešila v neděli, měli jsme oslavu tchyniných a skorošvagřinných narozenin. Takže jsem si dala řízek a zákusek ke kávě…a chlebíček a grilovaný ananas (mmchm mooooc dobrý, posype se cukrem a ugriluje, musí být čerstvý) :oops: No radši jsem se nevážila :oops: A taky jsem teď v období před MS, takže zase asi trochu nateču. :-? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.5.10 07:18

No to alli holky já se ptala doktorky jdu v červenci na endokrinologii na vážení - a ona říkala, že si nemám nic kupovat, že jsou to reklamy, že to jde bez toho.

Nařídila mně pit sáčkový čaj nebo vodu - já pila pořád granulkový čaj nebo sladký nápoje džusy

A nařídila at jím 5× denně já nesnídala takže ted poctive s malou snídám
cottage sýr je dobrej má málo kj
pak jím malou porci oběda
nizkotučný jogurt košík
pak si dávám už 2× jen ovoce a zeleninu prostě bez pečiva. Třeba takový pomelo po tom se hublo, ale je to drahé. Nebo si koupím jahůdky a mám se fakt výborně :mrgreen: Nebo ledový salát s cherry rajčátkama taky výborný.
Ven nosím řektičky, cherry rajčátka a okurek a to mám jako další svačinku.
Jinak vážení tedy máte v pátek?Tak já začnu až od tohodle pátku se zvážit poprvé

• Citovat
  • Upravit
18651
13.5.10 08:37

hmm ak na zítra jsem zvědavá, ještě mi tam pořád dneska visí 0,4kg to jsem zvědavá jak to do zítra odlepím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.10 09:10

Tabulku jsem přesunula na první stránku.

Příspěvek upraven 14.05.10 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.5.10 09:38

tabulka úžasná a zítra je vážení ju?At jsem v obraze. Jinak já se přiznám holky já se vážím furt :think: malá to opakuje po mně a manžel jen sleduje kolikrát za den se vážíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
14.5.10 07:42

uff naštěstí rovných 72 kg :dance: já minulý týden hodně zhubla, takže tento týden je mně jasný, že budu na váze stát

• Citovat
  • Upravit
4271
14.5.10 09:02

Ahojky,
tak já se vážila včera a stále jenom -2kg :-( Takže mému soudružskému závazku bohužel nedostojím. Protože že bych shodila kilo za noc, to asi ne :mrgreen:
Nicméně 2 kg taky nejsou špatný. Zjišťuju, co funguje a co ne, je mi jasný, že 30 kilo neshodím za 3 měsíce. Takže motivaci neztrácím! :palec:
Marry - máš pravdu, prášky jsou jen lákadlo a my to zvládnem i bez nich! Musím zařadit víc té zeleniny, v tom mám ještě dluh. Jenže já mám pocit, když jím po 3 hodinách, že furt žeru. Ale asi to chce tu pravidelnost zavést, viď?
Moje neteř (je jí teda 16 let, ale byla fakt hodně obézní, měla určitě víc, než já, tak 130 kg) shodila víc jak 45 kg!!! A pořád hubne. Je jasný, že je mladá a shazuje daleko líp než my, ale obdivuju tu vůli a nasazení. Dneska je z ní krásná sebevědomá holka. Ta změna je úžasná. Je taky mojí velkou motivací. Hubne tedy už víc jak rok, ale už je to pro ní spíš změna životního stylu než nějaká dieta. Hodně cvičí, hraje volejbal, upravila stravu..... :palec:

Tak si držme palce, ať se nám splní náš sen a shodíme tolik, kolik chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová