Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Jitka92kg-Ahoj,několik dní v týdnu, ze začátku tak dva, pak to zvyšuju vynechám veškeré přílohy-brambory, rýže, těstoviny, pečivo..-,když jím ovoce, tak jen dopolko, snažím se žádnou čokoládu, na které opravdu dokážu hooodně ulítávat, hodně pít vodu, vodu s citronem.. večer cvičím na ministeperu, otočném kruhu a nějaké pohybové cviky jako sedy/lehy, dřepy, úklony.. až to začne působit a zvyknu si chtěla bych minimálně jeden den zavést polévkový den, takže jíst jen polévky, jinak jím ráno zeleninu, sýr, uzeninu ani maso skoro nejím..k obědu polévku, ksvačině buď opět zeleninu, lučinu, k večeři buď opět polévku nebo zeleninu s vařeným vejcem, dopolko ještě nějaké to ovoce, k svačinám třeba bílý jogurt, bohužel nejím ani oříšky apod..fungovalo mi to tak, tak doufám, že na to zas bezproblémů najedu. Jen máme ještě cukroví, tak ještě asi občas ochutnám..a v dny, kdy si dám chleba, tak také jen do oběda pak už ne..Mám to asi chudší než by to být mělo, ale vzhledem k tomu, že ze zdravotních důvodů nejím to maso, tak si moc vymýšlet kombinace nemůžu. Ještě piju občas caro samozřejmě neslazené
Téda lucypajo, dobrý…jsi vzorná
. To se nedivím, že vážím tolik. Jím za tři!! ![]()
Musím se nad sebou vážně zamyslet ![]()
@Jitka92kg-no byla jsem, otázka, zda se mi zas podaří na to najet, k narozkám sem dostala spoustu bonboniér a čokolád a to byla chyba.. jen upozorňuju, že v jídelníčku musí být více masa což já nemám, myslím, že ze začátku by stačilo omezit pečivo a bílou mouku a cukr..postupně to pak zvyšovat a odebírat..Já mám asi to „štěstí“ že jídlo není můj kamarád a má životní priorita kdybych nemusela nejím a byl by klid…
@Jitka92kg Držím palce, ať se daří. Nejsem moc zastánce cílů tolik a tolik kilo do tehdy a tehdy, hubnutí a formování postavy je dlouhodobý proces a stres z toho, že to nedám tomu procesu moc nesvědčí. Takže hlavně zvesela!
Tiger-lily,
děkuji ![]()
Neboj, beru to zvesela. Pokud mám hunutí v hlavě a umím se celý den ovládat, tak jsem veselejší, čipernější i přítulnější ![]()
Pokud hubnutí v hlavě nemám a cpu se, jsem si sama sobě i okolí protivná, na sebe naštvaná…a v duchu si vyčítám, proč jsem se zase tak cpala!! Závidím lucypáje, že jídlo není její kamarád.
Holky, dnes se držím, nejhorší bude večer, to skoro vždy selhávám ![]()
Mějte se báječně ![]()
@Jitka92kg-no já s jídlem bojovala od zš, sš super bylo když už sem si mohla rozhodovat co a kdy budu jíst…
Zkusila bych víc pít a večer třeba více zeleniny či polévku, aby ses zasytila nebo jít brzo spát, zda je to možné? Já nejvíc a to asi hodně z nás, bojuju s chutěma na sladké před ms..
Já mám holky chutě na sladké po celý měsíc. Zrovna dnes padly dva velké oplatky ke kávičce ![]()
Celkově dnes jím hrozně ![]()
@Jitka92kg-hmm to není teda nic moc, co si místo sušenek dát hrst hrozinek, oříšky? Nebo, zda to jde, nekupovat je?
Správně!!
Nekupovat sladké
Co jsme měli doma od prosince, jsme dojedli a odteď sladké do nákupního košíku nesmí!! ![]()
Krásný den přeji všem ![]()
@Jitka92kg-tak ať se daří to vydržet, ještě to bílé pečivo a myslím, že to půjde
, pěkný den
@Jitka92kg-noo a neni to škoda? Taková touha a teď nic? Tak, třeba z jara to půjde lépe?
Lucypajo, škoda to je, ale všem mým kamoškám se hubnutí nedaří-nesnaží se a tím pádem nemám motivaci
Bezva bylo období, když nás bylo na hubnutí pět. To šla kila dolů i mně. Denně jsme si psaly, jak nám to jde a já po měsíci oznámila mínus osm kilo
Teď jsem v útlumu a čekám, až se holky rozhodnou a nebo, až se moje hlava KONEČNĚ nastartuje. Snad to bude brzy, čas běží a mám před sebou 12 kilo. Budu se vám hlásit, dámy ![]()