Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
23.4.11 14:52

Ahoj holky, tak ja se k vam, s dovolenim, pridam. :dance:

Vzdycky jsem byla spis hubena ne-li az moc. Merim 175 cm a pred prvnim tehotenstvim jsem vazila 55 az 57 kg a pribrat pro me byl problem, i kdyz jsem to moc chtela. V tehotenstvi jsem pribrala 15 kg. Pred druhym tehu jsem vazila 64 kg, coz bylo podle me tak akorat. Jenze v tehotenstvi jsem pribrala 19 kg a ted se mi z toho tezko zbavuje, potrebovala bych jeste tak 5 kg dolu a bylo by to myslim tak akorat, i kdyz bych mela vic nez tech 64 kg. Ono predtim ani tech 64 kg na mne nebylo zase tak moc videt.
Ted si ale pripadam hrozne, nohy, zadek, to vsechno je ok, i ta stehna by sla akorat toho bricha se nemuzu zbavit. :cry:
Kdyby jste meli nejake odkazy na cviky prave na bricho, budu moc rada. :-)
Ted se zrovna pokousim o tu 90 ti denni dietu, neco malo dole uz je…jenze, ja nemam tu vuli, abych byla tak dusledna. :evil:
Asi bych potrebovala i to telo nejak celkove procistit. Znama bere kazdy den nejaky tabletky, ted nevim, jak se to jmenuje, ale je to z morskych ras. Pry diky tomu zhubla cca 6 kg, i kdyz to teda neni primo na hubnuti. Jde teda hlavne o ty hnusy, co v sobe mela navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.4.11 20:20

Tak já jsem se o víkendu snažila jíst jen jídlo bez příloh a nejíst pečivo a hlavně nemlsat!!!.Šlo to dobře do té doby,než v po syn přišel z pomlázky s plným košem dobrot!To jsem se neudržela a pár jich slupla!!!Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 20:33

Taky jsem si musela dát kremeše, abych „neurazila“.. Á, klid… začnu popřádku a už bez lákadel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
27.4.11 07:11

Mně zas manžel nakrájel ke kafíčku beránka a tchýně mi donesla domácí větrníčky :cert: :cert: :cert: :roll: Ale většinu sem dala našim, kromě dvou :cry: Neodolala sem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 10:18

My jsme stejný.
Hele, začnem znova. Už na nás nečekají žádné svátky obžerství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
27.4.11 13:07

Já taky sežrala mazanec (teda né celej) a čoko zajíce :oops: takže znovu a lépe. Ale včera sem si už zaběhla 5km ve fitnes tak snad sem něco zas dostala ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.5.11 20:11

ahoj holky tak já se dnes konečně dokopala, dala 40 minut na orbitreku a ted papkám k večeři zeleninku, od zítra jsem rozhodnutá psát si co jím abych si pak mohla nadat :oops: nejhorší je pro mě odolat tomu sladkému, jinak mám pocit že zdravě a 5× denně jím už dlouho ale váha stojí :think: no uvidím co s tím udělá ten pohyb navíc. tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.5.11 22:04

my jsme dneska byli na dloooouhý procháze,ale když jsme přišli domů,sežrala jsem 5 šátečků se špenátem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.5.11 19:02

tak holky další neúspěch, odpoledne jsem u mamky neodolala a sežrala voňavý bramborák :cert: ach jo, já bych chtěla být ta která má pevnou vůli, nic jdu dát spát malého a hurá na kolo aspoń půl hodiny ať mám lepší pocit :oops: jooo a včera jsem si dala sedy lehy a dnes se nemůžu pořádně narovnat jak mě bolí břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.5.11 19:26

Já se musím pochlubit,konečně se váha trochu hnula a mám 2kg dole!!Třeba ta dělená strava má opravdu účinek!!!Ale pevnou vůli nemám, jeden den jím jen maso a zeleninu a pak se druhý den nacpu čočkou s uzeným :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.5.11 20:51

Holky nemám vůli zase sem teď sežrala koláček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.5.11 21:53
Vetina píše:
Holky nemám vůli zase sem teď sežrala koláček :oops:

Já jsem byla před hodinou cvičit a teď se cpu salámem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
4.5.11 16:04

taky věčně ujídám něco,co bych neměla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 20:26

Je mi ze sebe smutno..
Ale nadruhou stanu makám vždycky, až když mi hoří koudel u prdele :D
Za měsíc a něco jedu do Španěska, tak musím být jak proutek :D už mě tlačí čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
14.5.11 14:05

ahoj holky,ráda bych se k Vám přidala :mavam: Včera jsem byla v hospůdce fandit hokejistům a přišel tam chlap byl opilej tak jsem mu moc nerozuměla ale čemu jsem rozuměla dost jasně že jsem tlustá :zed: hmm tak jsem se naštvala sama na sebe a řekla si že bych do léta nějaké to kilo mohla zkusit zhodit :lol: Vůbec ale nevím kde začít tak sváma to snad půjde lépe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková