Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachPinkie má i hnědou, ale ta je rozměry o něco větší http://www.pinkie.cz/…e-brown.html Hnědá by se ale podle mě mohla hodně blížit barvě kočárku, takže možná sama ještě zvážím a dokoupím
. Přece jen by se mohla hodit na léto, kdy budeme trávit hodně času venku nebo u vody a „tahat“ s sebou hromadu věcí ![]()
Já jsem přemýšlela nad Casualplay Metropolis, ale teď jsem objevila docela pěknou od Replay a ta mi pak zůstane i na normál nošení ![]()
Holky, co už vozíte sporťák, jak jste vyřešili nánožník? Já mám od aesteticu, ale nejsem právě spokojená…
Já mám fusak od emitexu a taky dvakrát nadšená nejsem. Používala jsem ho ale i loňskou zimu do hluboké korby a tam byl parádní. Teď už to řešit nebudu, ale pokud malej vydrží v kočárku i na podzim, tak pořídím pouze nánožním od Pinkie popř. tento šitý na míru http://www.kocarky.cz/…-icandy.html
@ivulinkab perfektní, děkuju, my ve sporťáku jezdíme teprve od nového roku a fusak jsem musela vyřešit tak, že jsem odepla boudu a mám ho pod ní zaháknutý a utáhlý, ale stejně tam jezdí, jsem zvědavá, jak mi tam pak bude držet lodger a ten náš nánožník je hrozně velký a nevypadá dobře, ten cos posílala vypadá supr, ale bude se muset vozit madlo no a jelikož ještě minimálně rok chci s tímto kočárkem jezdit, tak to musím vyřešit, tak krásný kočárek a nánožník mi to kazil
![]()
Přesně tak, taky mě trošku mrzelo, že ke sportovnímu kočárku žádný originál neexistuje. Já jsem u emitexu protáhla spodní popruhy fusakem a poutám pouze přes pás a ne přes ramínka, k tomu mám samozřejmě nasazené madlo. A když jsme u toho madla, pokud máte trošku akčnější děti, které nedají ničemu pokoj, tak doporučuji ochranu madla… má asi minuta nepozornosti způsobila to, že se Ondrášek zahryzl a vykousl v něm díry cca 4cm velkou, takže již nějakou dobu čekáme na zprávu o ceně nového madla
.
@ivulinkab šikulka, tak to asi bude i u nás, taky rádi do všeho koušeme, no tak to abych honem něco ušila… ![]()
Doporučuji
… já si pak tak nadávala, že jsem nějaký potah neobjednala, je jich spousta, které děti i zabaví a ceny se pohybují i kolem 200kč, takže to není nějak velká investice a pomůže překonat období, kdy mají potřebu vše „ochutnávat“
. Já si ještě tak pochvalovala, jak je malej hodnej, že ho madlo vůbec neláká a pak najednou jeden kousanec a bylo ![]()
Ahoj holky, mě chtělo víc lidí udělat radost
, takže tento kočárek mám nyní na prodej - zcela nový - nejetý venku, v záruce, barva hnědá. Cena dohodou - kdyžtak písněte pošlu víc infa či fotky.
Ahoj
. Taky o icandy vážně uvažuju, jen mne trošku děsí rozměry korbičky. Máme termín na konci srpna a tak mimi bude muset v korbičce strávit min. 6-7 měsíců.
Prosím, holky, která už kočárek máte, jaké jsou VNITŘNÍ rozměry té korbičky? Na webu prodejců myslím uvádějí jenom vnější a ty jsou na nic ![]()
A do kolika měsíců / cm / kg se Vám tam mimino reálně vešlo?
Díííííky!!!
Rozměry změřit nemůžu, nemám korbičku u sebe, ale Stel bude mít za 3 dny 7 měsíců a vleze se. Je narozena na konci července, má osm kilo a něco málo pod 70 cm. Za 4 týdny jedeme na Moravu, to už budu brát sporťák, ale zatím se ještě vozí v korbičce. Donedávna v ní měla ještě beránkovou podložku, fusak a oblečená byla v kombinéze. Teď už jen fusak a v pohodě. Teda…za předpokladu, že nejste s partnerem obři. Kamarádka má muže 195, sama 170 a malá by jim vlezla do našeho kočáru tak v době šestinedělí
![]()
Super, díky moc! Obři fakt nejsme, já mám tak 155 cm, mažel 182 cm, tak předpokládám „standardní velikost dítěte“ ![]()
Jestli tobě vydrží u mimina narozeného na konci července tak do půlky března, tak naše srpnové by tam mělo vydržet tak do půlky února, tj. 6 měsíců. A pak už by neměl být problém ho šoupnout do sporťáku, ne? V šesti měsících už se děti posazují…
Malá zatím nesedí sama, plazí se a ještě nepřišla na to jak na to
Ale věřím, že je to otázkou měsíce, kdy si sama sedne. Jinak mi už dva doktoři řekli, že pokud dokáže sedět sama bez opěry, tak to je v pořádku, když sedí, i když se do sedu nedostane sama. Nevím no, každopádně myslím, že koncem 8. měsíce jí jízda ve sporťáku v pololeže neublíží. Mimoto snad všechny sporťáky jdou do (polo/skoro)leže, takže no problemo. Joo a já mám 162 a manžel 180, takže na tom budete asi obdobně ![]()
Holky, nevíte, jaké barvy budou v té nové kolekci iCandy? Našla jsem něco na Facebooku (netuším, jestli mi to vezme ten link nebo ne???)
https://www.facebook.com/…183375351865
Já jsem teda skoro rozhodnutá pro tu tyrkysovou, ale když najdu něco bazarového levnějšího, tak možná nebudu na barvu hledět… ale ta tyrkysová je fakt úžasná