Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Icandy Peach?
Přidejte zkušenost s Icandy PeachAhoj holky, jdu zase pro radu, protoze diskuse uz jsou stare. Jake mate na icandy autosedačky(vajicka)??? A zimni fusaky pasují všechny?
diky moc
@Marry_me dekuju a typ je asi jedno jaky. Proste maxi cosi by melo sedet, ze?
Tak to nevím. My máme cabrio fix a sedí. Myslím ze jsem se to dočetla tady na emiminu. Ještě jsem slyšela že by měla sedět cybex ale neriskovala jsem to. Kdybych už měla adaptéry doma tak bych šla kupovat autosedačku s tím a rovnou to v obchodě vyzkoušela.
Ahoj holky, tak kočárek už mám doma a jsem z něj nadšená
jen moji mamce prijde korba úzká. Neměli jste s tím problém, že ne?
a ještě mi prosím prozraďte, jak tam máte chycenou tašku. Díky moc ![]()
Ahoj. Moje máma pořád říkala jak je malej a že se tam to dítě nebude vejít. Jsou hold zvyklí na ty velký houpací korby
. Je pravda že my tedy máme malýho obříka, ve 3 měsících má 6,5 kg, ale švagrová zkoušela dát do naší korbičky ročního kluka a v pohodě se tam vešel akorát v zimě by to asi bylo horší s nějakým zimním fusakem. Já si koupila větší kabelku a mám na ní karabinky se suchým zipem který přidělám na madlo z každé strany
@Marry_me no právě, stále poslouchám, že ta liberta byla prostě nej a že tenhle je malý a nehoupe a nedrncá. Miminko čekáme na začátku prosince, takže ve fusaku bude uplně maličkej/maličká. Takže si myslím, že problém nebude. Jen jsem potřebovala uklidnit ![]()
Prima, nějaké karabiny na kočár a tašku proodávaji v dm. Tak to zkusím a uvidim ![]()
Moc děkuju
nemůžu se dočkat až s kočárkem a mimčem vyjedu ![]()
No ještě aby je houpaly
u nás stačilo pár návštěv a malej je tak rozchovanej že pořádně nestíhám uvařit
.
. S kočárkem se jezdí moc pěkně a místo houpání nám zabírají dlažební kostky ![]()
@Marry_me předpokládám, že u nás to bud naprosto stejné
i když před těmi vánoci by všichni mohli mít dost běhání a návštěv by nemuselo být tolik ![]()
Jsem zvědavá, jestli se s kočárkem bude jezdit dobře i na zasněžených cestách (i když tady v Praze těch zasněžených cest moc není) a po horším terénu. Třeba na lesní cestě a tak ![]()
Taky jsem zvědavá na sníh. Zatím se mi všude jezdilo v pohodě po parku, ve městě i po trávě akorát si myslím že nějaký větší větvičky budou překážka. My jsme měly po zahradě natahaný silnější kabely a to už jsem kočárek vpředu nadzvedávala
@Marry_me jasně, tak zase to je jen kočárek a ne tank
tak děkuji za rady ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte zimní fusaky do icandy ? Vejde se tam vše?