ICandy peach

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
28.10.12 18:43

Ta to je skvělé! Tak to gratuluju, opravdu. Zadarmo je to ovšem kočárek snů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
28.10.12 19:10

Zadarmo bych jezdila s úsměvem i s obříma dírama v kolech :-D

• Citovat
  • Upravit
987
28.10.12 19:48
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
28.10.12 20:10

Clarrah prosím tě můžu se ještě zeptat… sjedou se ty kolečka časem tak, že se do nich už nebude moci žádný kámen zapíchnout? nebo to bude pokračovat až budou kola úplně hyn :-D? Ať vím, na co se připravit :-)

• Citovat
  • Upravit
987
28.10.12 21:27

No já mám pocit, že nejvíc to „ojetí“ bylo znát na začátku. Teď už mi přijdou pořád stejná. Nám se do nich občas nějaký kamínek zapíchne. Buď ho vyprtnu botou nebo odpadne sám. Nikdy se nezapíchne tak, že by to nešlo vyndat. A nemám pocit, že by se to nějak extra moc zapichávalo. I když.. možná je to tím, že už to tak nepozoruju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
29.10.12 08:31

Tak to jsem ráda, koukala jsem, že pokud by byly kolečka sjetá už opravdu moc, dají se dokoupit přes distributora nebo prodejnu, ve které tuto značku prodávají… věřím, ale že s nimi nějaký ten „pátek“ v pohodě odjezdíme :-)

• Citovat
  • Upravit
1015
28.11.12 09:39

Ahoj holky přidávám se :mavam: koupily jsme si icandy peach limitovanou edici už se moc těším až sním vyjedu, je nádherný na pohled tak už ho chci vyzkoušet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
28.11.12 09:56

Vítám tě mezi uživatelkami iCandy :) my už jezdíme 4 měsíce a jsme spokojeni. Uvidíme, jak obstojí v zimě a sněhu. Tak ať slouží! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.11.12 10:48

@clarrah děkuji mám z něj moc velkou radost taky jsme čekali 3 měsíce než přišel, tak pak napiš jaké je ježdění ve sněhu dnes by měl napadnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misamisamisa33
23.1.13 16:49

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo zkoušel předělat kořárek na tříkolku s tím přídavným kolečkem. Jak je kočárek ovladatelný? Jestli hůře nebo stejně jako když má 4 kola. Mám možnost od známe koupit kočárek za 5000 ještě v záruce, a hrozně se mi líbí, zaujal mě na první pohled. Dále bych se chtěla zeptat jestli jste našli nějaké mínus u kočárku. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1015
24.1.13 09:00

AHOJJKY STÍM ZKUŠENOST NEMÁM JSEM ZÁSADNĚ PROTI TŘÍKOLKÁM, JINAK JÁ JSEM MAX. SPOKOJENÁ JEDINÝ CO MĚ VADILO BYLO ŽE ZE ZAČÁTKU SE HODNĚ ZAPICHOVALY KAMÍNKY DO KOLEČEK, ALE POSTUPNĚ JAK SE KOLEČKA OJELY TAK UŽ TO NENÍ TAK HROZNÝ, JÁ SE O KOLEČKA STARALA A KAMÍNKY VŽDY VYNDAVALA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.1.13 09:08

Já jsem s kočárkem také maximálně spokojená. Ty kamínky v kolečkách, tak to je sice někdy opravdu síla, ale díky jiným přednostem jsem tuto vadu přešla :-). Co se týče přídavného kolečka, jedná se nejspíš o kočárek Apple a ne Peach. Navíc pokud vím tam Apple má dokonce zadní kolečka nafukovací, takže problém s kamínky by měl být o něco menší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
26.1.13 15:51

Tak my jsme už museli natrvalo přejít do sporťáku, v korbě už nechtěl ležet a navíc musel mit trošku skrčené nožičky, když je natáhl, tak je měl přes hranu, no taky jsme to předělávali v jeho 9ti měsících. Ve sněhu je to horší, ale to asi s každým kočárkem. Jinak pořád na něj nedám dopustit, byla to fakt dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
26.1.13 17:42

@Anička14 ahojky korbičku jste měnily až v 9měsících? to je super ne? my se vejdem ještě s přehledem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
26.1.13 18:52

Když se dívám, kdy jste se narodili, tak mě to nepřekvapuje ;)

@MonikaL píše:
@Anička14 ahojky korbičku jste měnily až v 9měsících? to je super ne? my se vejdem ještě s přehledem :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí