Intolerance laktózy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.15 16:32

@Amys

já to myslela na poměr Kg k dítěti, kolik toho vypije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
25.2.15 20:25

@kouřící králík dneska uz trochu jedla, ona i tak neni jedlik.ted uz zhubla 700 g
@Amys dekuju, manzel ma taky nesnasenlivost laktozy, ale ten to ma pak jen rychle na zachod, dcera ma i respiracni potize :zed: dnes uz byla jen 3×, tak snad se blyska na lepsi casy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.2.15 13:28

@inthense Já většinou mívám obrovské bolesti, až je mi z toho celkově špatně, takže je mi tvé malé opravdu líto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
26.2.15 16:25

@Amys dekuju :hug:,uz pri kojeni mela hleny ve stolici, ale problemy zacaly az s mlecnymi kasemi a jogurty. dneska uz i jedla, tak aspon bude mozna uz spat. budila se hlady, ale jist nechtela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.3.15 09:02

Ahoj, nečetla jsem všechny příspěvky, mám taky zjištěnou intoleranci laktózy. Jaké používáte máslo? A tvrdé sýry Vám taky dělají neplechu? Doktorka mi řekla, ať je vyzkouším a zároveň mi doporučila jíst zakysané jogurty, tam že by mělo být laktózy minimum. Jaké s tím máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.3.15 09:06

@Zdenuli mě i malému třeba dělá zle jakákoliv laktoza, v čemkoliv…takže používáme jen bezlaktozove výrobky…
třeba sýr mají např. v Globusu bez laktozy, jako cena nic moc, ale lepěí než drátem do oka ;)
máslo kupuji v intersparu, taky bezlaktozove, jen se bojím jestli tu jejich značku teď nezruší…
a myslím, že meggle má celou bezlaktozovou řadu, ale tam nám moc nechutná a nevím kde je k dostání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.3.15 09:08

@catherine100 nezruší, ptala jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.3.15 09:09

@-Evka- fakt? jeee tak to mám radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.3.15 09:22

Takže ty zakysané výrobky mám raději taky vynechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.3.15 09:27

@Zdenuli chce to zkusit, někomu to vadí někomu ne…ale i zakysané mají v tom intersparu bez laktozy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.3.15 09:31

Ona ta laktoza tam není v nulovém množství. Musí se to vyzkoušet, většině lidí to nevadí, našim dětem ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.3.15 13:51

Přesně tak, každému vadí něco jiného. Zkus mléko úplně vysadit a pak postupně zkoušet jeden druh. To poznáš, když ti bude vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.3.15 22:31

Ach jo, tak to už fakt nevím, co budu jíst, sýry miluju, tak to už mi na ten chleba zbydou snad jen uzeniny. Mám bezlepkovou dietu, už to je omezení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
10.3.15 08:45

@Zdenuli tak zkus ten bezlaktozovy z globusu…je celkem dobrý :palec:

Je to nepříjemné, me štve, že si třeba v lete nemůžem dat s prckem jen tak třeba tocenou zmrzku v parku, aké jsou horší věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.3.15 09:46

@catherine100 Tak to já si zmrzku klině dám, holt mě pak bolí břicho a proběhnu se :lol: Pořád lepší intolerance než alergie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek