Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
28.1.15 09:25
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak kulturu ako kulturu… moji kolegovia co idu podla gregorianskeho kalendara si beru vianocne smeny a na tri krale dovolenkuju :nevim: Ono sa (takmer) vsetko da aj v ramci kultury inej zeme.
Chce to len malinky predpoklad - oni nebudu chciet, aby sme sa my spravali podla ich kultury (je naozaj pravda ze v UK moslimsky predavac nepreda nemoslimovi bravcove?) a my sa im nebudeme posmievat ze veria v to, v co veria :nevim:
:potlesk: nebo ze jim vadi zvony? nebo ze jim vadi betlemy o vanocich ze kvuli nim s ev dane zemi nesmi vystavovat? to uz neni ok.
  • Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 10:43

@KackaDoup
Tady je vidět nějaký turista v silnici, někde překáží, občas se chovají neurvale, kdybych mela podle tohoto někoho posuzovat, tak nesnáším snad polovinu světa. Treba bych mohla nenavidet Iry a bat se jich.

• Citovat
  • Upravit
20155
28.1.15 11:26

Mně lezou na nervy čeští turisti. Od jara do podzimu jich každý den od rána do večera proudí kolem baráku vyloženě davy. Máme hodně psů, a co myslíte, že spousta z těch… dělá? Ne, oni nemohou v klidu projít kolem baráku.. Oni se zastaví, začnou okukovat psy, a když ti spustí vyrvál, tak tam stojí dál jako solné sloupy a ještě na ty psy mluví.. Ti jsou pak pološílení, a takový kravál mám několikrát za den. Nejlépe ve chvíli, kdy děti uspávám..
Věřte mi, jsou chvíle, kdy jsem pro legální odstřel turistů - Čechů bílé pleti a neurčitého vyznání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
28.1.15 11:48

@Sluka
Tak možná to chtělo lepší výběr psů, ty turisti tam nejspíš chodili už před tím. :D

• Citovat
  • Upravit
20155
28.1.15 12:05
@tigy66 píše:
@Sluka
Tak možná to chtělo lepší výběr psů, ty turisti tam nejspíš chodili už před tím. :D
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
28.1.15 12:22
@Sluka píše:
Mně lezou na nervy čeští turisti. Od jara do podzimu jich každý den od rána do večera proudí kolem baráku vyloženě davy. Máme hodně psů, a co myslíte, že spousta z těch… dělá? Ne, oni nemohou v klidu projít kolem baráku.. Oni se zastaví, začnou okukovat psy, a když ti spustí vyrvál, tak tam stojí dál jako solné sloupy a ještě na ty psy mluví.. Ti jsou pak pološílení, a takový kravál mám několikrát za den. Nejlépe ve chvíli, kdy děti uspávám..
Věřte mi, jsou chvíle, kdy jsem pro legální odstřel turistů - Čechů bílé pleti a neurčitého vyznání

Nebylo by lepsi psi vycvicit, ze nemaji stekat na turisty?

• Citovat
  • Upravit
20155
28.1.15 12:42
@75tomas.novotny píše:
Nebylo by lepsi psi vycvicit, ze nemaji stekat na turisty?

Toto je zcela OT. První příspěvek k tomu jsem sem nepsala proto, abychom zde rozjeli poradnu psího chování, ale proto, že jsem chtěla upozornit na fakt, že nejen zahraniční turisti, ale i ti naši se leckdy chovají jako trotlové a jedinec, pokud nechce skončit v kriminále, se s tím holt musí smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 12:48
@Sluka píše:
Toto je zcela OT. První příspěvek k tomu jsem sem nepsala proto, abychom zde rozjeli poradnu psího chování, ale proto, že jsem chtěla upozornit na fakt, že nejen zahraniční turisti, ale i ti naši se leckdy chovají jako trotlové a jedinec, pokud nechce skončit v kriminále, se s tím holt musí smířit.

Já jsem to pochopila.

To, co tady napsala Kačka jako jakýsi důkaz toho, jak jsou arabští turisté otravní, bylo možná úsměvné, ale jako argument…no, nevím.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
28.1.15 13:02
@Sluka píše:

Ja vim, a bylo to mysleno z legrace :)

• Citovat
  • Upravit
4658
28.1.15 13:07
@Sluka píše:

to mi přijde hodně mimo OT a docela na hlavu :roll: promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.1.15 13:08
@75tomas.novotny píše:
Ja vim, a bylo to mysleno z legrace :)

Já už si opravdu sedím na vedení. Také jsem myslela, že to říkáš vážně. Já asi nemám smysl pro humor. :)

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
28.1.15 13:09
@Menora píše:
Já jsem to pochopila.To, co tady napsala Kačka jako jakýsi důkaz toho, jak jsou arabští turisté otravní, bylo možná úsměvné, ale jako argument…no, nevím.

V kazde zemi najdes urcitou odnoz turistu kterou kdyz vidis si reknes Jak tohle nekdo mohl pustit ven. V Egypte na Sinaji u more jsem zazil bohate ruske panicky se silikonama ktere je tam vystavovali na obdiv v titernych tangach, jejich manzele s rudym oblicejem v opileckem opojeni jak delaji bordel rano pri snidani. Myslim si od te doby, ze rusove jsou opilecky dobytek a jejich zeny silikonove krasky? Ne. Muj nejlepsi kamarad je z Omsku, zije v Praze uz 20 let, mluvi perfektne cesky a nepije :) V Praze jsem zazil nekolikrat tlupu ozralych anglicanu a skotu. V nemecku jsem zazil rozverne zkourene mlade turky v jednom klubu. V Londyne jsem zazival ukecane vecne stebetajici itali a spaneli. Co nam tohle vse dokazuje? Vubec nic. Zadny turista neprezentuje cely narod, jen pouze sebe. Znam spanela ktery za cely den rekne asi 2 vety. Znam anglicana ktery ma obsesi se zdravou zivotospravou, v hospode si da max 2 piva. Znam turka ktery rad pari, ale ma zaklopku.

• Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 13:14
@75tomas.novotny píše:
V kazde zemi najdes urcitou odnoz turistu kterou kdyz vidis si reknes Jak tohle nekdo mohl pustit ven. V Egypte na Sinaji u more jsem zazil bohate ruske panicky se silikonama ktere je tam vystavovali na obdiv v titernych tangach, jejich manzele s rudym oblicejem v opileckem opojeni jak delaji bordel rano pri snidani. Myslim si od te doby, ze rusove jsou opilecky dobytek a jejich zeny silikonove krasky? Ne. Muj nejlepsi kamarad je z Omsku, zije v Praze uz 20 let, mluvi perfektne cesky a nepije :) V Praze jsem zazil nekolikrat tlupu ozralych anglicanu a skotu. V nemecku jsem zazil rozverne zkourene mlade turky v jednom klubu. V Londyne jsem zazival ukecane vecne stebetajici itali a spaneli. Co nam tohle vse dokazuje? Vubec nic. Zadny turista neprezentuje cely narod, jen pouze sebe. Znam spanela ktery za cely den rekne asi 2 vety. Znam anglicana ktery ma obsesi se zdravou zivotospravou, v hospode si da max 2 piva. Znam turka ktery rad pari, ale ma zaklopku.

Jo jo, naprosto souhlasím. například party opilých Skandinávců (hlavně Dánové a Švédové), kterým se raději vyhnu. Obtěžovala mě skupina opilých Irů ve večerní tramvaji takovým způsobem, že jsem musela vystoupit, protože už jsem z nich začínala mít strach. A takových zážitků mám víc než dost, s lidmi z celého světa. Nikdy mě ani nenapadlo si díky tomu dělat o nějakém národu obrázek. Také jsem se jednou v životě bavila s velmi milými lidmi z Norska nebo se potkala s iráckou rodinou, což mi dalo opravdu hodně. Určitě víš, o čem mluvím. Rozumíme si.

• Citovat
  • Upravit
75tomas.novotny
28.1.15 13:14
@Menora píše:
Já už si opravdu sedím na vedení. Také jsem myslela, že to říkáš vážně. Já asi nemám smysl pro humor. :)

To je spis moje chyba. V hlave to znelo lip nez na „papire“…holt se to nepovedlo. Urcite znas nejake zidovske vtipy :)

• Citovat
  • Upravit
Menora
28.1.15 13:16
@75tomas.novotny píše:
To je spis moje chyba. V hlave to znelo lip nez na „papire“…holt se to nepovedlo. Urcite znas nejake zidovske vtipy :)

Chce to dávat smajlíky :). Bez těch už se internetový svět neobejde :lol:.
Jistě, že znám, můj oblíbený je „Židům brambory neprodáváme“ :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová