Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@75tomas.novotny píše:
Ja to znam jinak
Já myslím tenhle:
Pan Roubíček se prochází po Karlově náměstí v Praze. Jde kolem obchodu se zeleninou a vidí na ceduli nápis:“Židům brambory neprodáváme.“ Okamžitě vtrhne do obchodu a nechá si zavolat vedoucího. K jeho úžasu to tam vede pan Kohn.
Roubíček vyhrkne:“ Kohn, to oni nechali napsat na ceduli Židům brambory neprodáváme?“
Kohn se pohotově ohradí: „Roubíček, viděli oni ty brambory?“
Jinak to neznám ![]()
Všem omluva za OT!
@75tomas.novotny v Rusku jsem strávila dohromady skoro 2 roky svého života a mám na ně svůj názor, občas trochu hulváti a ženy chtějí být sexy občas za hranici vkusu, ale to nikoho neohrožuje, takže mě to nechává v klidu na rozdíl od kulturních rozdílů muslimů.
@75tomas.novotny píše:
Ja vim, a bylo to mysleno z legrace
Holt jsem stará osoba a jsem stráááááášně vážná
![]()
@dendule4 píše:
to mi přijde hodně mimo OT a docela na hlavupromin
Přečti si souvislosti, pak ten příspěvek možná pochopíš. Jinak není za co se omlouvat, není třeba, abychom si ve všemi zde notovali a plácali se po zádech ![]()
@Menora píše:
Já myslím tenhle:
Pan Roubíček se prochází po Karlově náměstí v Praze. Jde kolem obchodu se zeleninou a vidí na ceduli nápis:“Židům brambory neprodáváme.“ Okamžitě vtrhne do obchodu a nechá si zavolat vedoucího. K jeho úžasu to tam vede pan Kohn.
Roubíček vyhrkne:“ Kohn, to oni nechali napsat na ceduli Židům brambory neprodáváme?“
Kohn se pohotově ohradí: „Roubíček, viděli oni ty brambory?“
Jinak to neznámVšem omluva za OT!
Aha tak ja mel na mysli tenhle
„Pri oblehani Stalingradu v zime je nedostatek chleba. Pred pekarnou stoji dlouha fronta uz od rana, tesne po poledni kdy je minus deset se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu "Zidum chleba neprodame“. Zidi jdou tedy domu. Dav ceka dal, mraz zacina vetsi a vesti, asi v 8 hodin vecer kdy je minus 20 se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu „Nestranikum chleba neprodame“. Nestranici jdou tedy domu. Je pulnoc, minus 30, dav napate ceka na chleba. Konecne se otevre okno a pekar prohlasi „Souzdruzi, vam to muzu rict, zadny chleba nebude“. Soudruzi jdou nespokojeni domu a cestou si rikaji „Zidi, zase meli vsechno prvni“. ![]()
@75tomas.novotny píše:
„Pri oblehani Stalingradu v zime je nedostatek chleba. Pred pekarnou stoji dlouha fronta uz od rana, tesne po poledni kdy je minus deset se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu "Zidum chleba neprodame“. Zidi jdou tedy domu. Dav ceka dal, mraz zacina vetsi a vesti, asi v 8 hodin vecer kdy je minus 20 se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu „Nestranikum chleba neprodame“. Nestranici jdou tedy domu. Je pulnoc, minus 30, dav napate ceka na chleba. Konecne se otevre okno a pekar prohlasi „Souzdruzi, vam to muzu rict, zadny chleba nebude“. Soudruzi jdou nespokojeni domu a cestou si rikaji „Zidi, zase meli vsechno prvni“.
Klasika ![]()
@75tomas.novotny píše:
„Pri oblehani Stalingradu v zime je nedostatek chleba. Pred pekarnou stoji dlouha fronta uz od rana, tesne po poledni kdy je minus deset se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu "Zidum chleba neprodame“. Zidi jdou tedy domu. Dav ceka dal, mraz zacina vetsi a vesti, asi v 8 hodin vecer kdy je minus 20 se otevre okno a pekar vykrikne do cekajiciho davu „Nestranikum chleba neprodame“. Nestranici jdou tedy domu. Je pulnoc, minus 30, dav napate ceka na chleba. Konecne se otevre okno a pekar prohlasi „Souzdruzi, vam to muzu rict, zadny chleba nebude“. Soudruzi jdou nespokojeni domu a cestou si rikaji „Zidi, zase meli vsechno prvni“.
@Menora píše:
Já jsem to pochopila.To, co tady napsala Kačka jako jakýsi důkaz toho, jak jsou arabští turisté otravní, bylo možná úsměvné, ale jako argument…no, nevím.
otravni? to jsem ja vubec nepsala, psala jsem neco o tom, ze se chovaji ze jim to tady patri.
@KackaDoup
Omlouvám se, pokud jsem to spatne pochopila, mně to z Tvého příspěvku tak vyznivalo. Ale to už je nejspíš jen chytání se za slovo.
@KackaDoup píše:
otravni? to jsem ja vubec nepsala, psala jsem neco o tom, ze se chovaji ze jim to tady patri.
Tak se tu (a všude jinde) chovájí i Němci a Rusáci. Tuším, že se tomu říká syndrom velkého národa..
@Sluka
Teď mě ještě napadla jedna věc. Někdy přijedou na dovolenou do Cech Saudove a chtějí nějakého průvodce, nejlépe také Araba a pak se k němu chovají jako k predlozce u dveří. A to nebude ani tak syndrom velkého národa, ale syndrom peněženky.
@Menora píše:
@Sluka
Teď mě ještě napadla jedna věc. Někdy přijedou na dovolenou do Cech Saudove a chtějí nějakého průvodce, nejlépe také Araba a pak se k němu chovají jako k predlozce u dveří. A to nebude ani tak syndrom velkého národa, ale syndrom peněženky.
syndrom velke penezenky?
@Menora píše:
@Sluka
Asi víš, že i sami Arabové mezi sebou krutě řeší, ze které té země a kasty a já nevím, čeho všeho dalšího onen kdo pochází.. V tomto ohledu je považuji za větší rasisty než jsme my sami.
Ja to znam jinak