Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aeonka Ahojky…povedlo se mnohým a kolikrát i napoprvé…já budu testít v pátek
přejí hodně štěstí ![]()
@Kikýska moooc gratuluji a ve kterém jsi tt?
Já jsem teprve 5dpo a nebrala jsem vůbec clostilbegyt a nic. Ty jsi stimulovala? Co je metformin? Přeji pohodové těhu ![]()
@sladkare píše:
@Aeonka Ahojky…povedlo se mnohým a kolikrát i napoprvé…já budu testít v pátekpřejí hodně štěstí
na pátek držím moc pěsti, ať najdeš krásné // ![]()
Ahoj já jsem byla na prvním IUI ale nezadařilo se tedkom mě čeká druhé, alé mám kámošku které to výšlo hnedka na poprvé
tak at ti to výjde držím palečky ![]()
Děkuji Vám moc holky za povzbuzení. Ráda slyším, že to mnohým vyšlo
… Snad se to podaří! ![]()
@Kikýska Ty jo, gratulace veliká!
Přeji ať těhu dobře probíhá a prťous krásně roste ![]()
@Kikýska gratuluji,že se vám to povedlo napoprvé.
Měla jsi nějaké těhu příznaky před testováním? Já jsem po 3× IUI a asi to opět nevyšlo. Dneska jsem se testovala jsem sice 13den, ale už by tam snad něco málo mohlo být vidět kdyby to vyšlo. Ani žádné příznaky nemám.
Zkusím ještě testovat zítra či v sobotu a pak vysadím Ultrogestan, aby dorazila ms. Zkusím ještě čtvrtý pokus tento měsíc a pak hned 2.IVF, do kterého se moc nehrnu i když je tam větší šance.
@sladkare držím palečky na zítřejší testování, aby jsi tam objevila //. Já se dneska testovala a nic, ale zkusím to ještě zítra nebo v sobotu. Možná to bylo moc brzo. ![]()
@Aeonka ahojky nám se povedlo hned na poprvé, teď sem 22 po IUI a daří se nám skvěle ![]()
@JankaSo Tý jo, skvělý
. To je krásné slyšet, nabíjí mě to
. Držím Ti palečky, ať se vše dobře vyvíjí a dopadne!!!
@snowhite31 dekuji,zkusim, ale myslim, ze vytouzenych // se nedockam…zitra budu 15 den tak uz bych mela vedet s jistotou co a jak…kolikaty den jsi ty?
@snowhite31 ahoj..ja na tom budu asi stejne. Zatim asi taky nic. Jsem 12Dpo. Testovala jsem naposled 10DPO.
Blbě jsem si to spočítala a dneska jsem 14DPO. Nevěřim tomu, ale test vypada takto..
Ahoj holky, dneska mě čeká IUI. Mám z toho takové rozpačité pocity, jelikož si myslím, že mi folikul prasknout už včera odpoledne, tak teď nevím zda dneska už není pozdě
. Co myslíte?
@Aeonka Pozdě být určitě nemusí! A nezkoušeli jste to třeba včera nebo předevčírem doma?