IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
5.5.14 13:35

@Martina1409 Dekuju Marti!
Pokud by ti mela prijit MS, tak pry vetsinou prijde asi treti den po vysazeni utrogestanu, no a pokud neprijde nekolik dalsich dni, tak to by mohlo znamenat, ze jsi tehu ;) To uz by ti test urcite ukazal. Tak uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.5.14 14:38

@Jasmine77 Gratuluji a přeji hodně zdaru, ať vše probíhá v pořádku ;-)
Jinak Dr. Lacheta mi taky dělal IUI. Chtěla jsem se zeptat. Zvedala jsi se hned po výkonu a nebo tě nechal chvíli ležet? Ne řekl, že se můžu zvednout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.5.14 15:51

@Aeonka Prekvapilo me, ze mi hned po vykonu rekl, ze muzu jit. Uplne stejne jak pri beznem vysetreni. A kdyz jsem k nemu prisla na UZ, ze mam pozit.test, byl z toho docela prekvapenej. 2× se me ptal, jestli to bylo vazne prvni IUI? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
5.5.14 15:51

@Aeonka Já ležela asi 2-3 minuty. Víc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.5.14 16:36

@Jasmine77 Mě to právě taky překvapilo, myslela jsem jak si tam budu alespoň 10minut ležet a nic. A jste oba zdraví? A nebo něco vystourali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.5.14 18:50

@Aeonka Myslis jako ja a partner? Podle vsech vysetreni vse vporadku. Spermiogram super, pres 31mio. Ja mam ovu dle UZ i pruchodny vejcovody. Mozna mohla byt chyba v necem jinem…ale tak dalece nas nezkoumali. Se to povedlo driv nez do me vrtali. Taky Dr. nechtela ztracet cas, je mi 37 a tak hned naplanovala IUI. Co vy, mate nejake obtize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
5.5.14 19:12

Holky já jsem ležela asi dvě minuty vždycky. Ono v té děloze vždycky něco zůstane ;)
@Jasmine77 A že se divil, že to vyšlo na první pokus? To se povede málokdy 8) Jinak pan doktor Lacheta se na mě taky už párkrát kouknul - moje „domácí“ gynekologie je Gynem, tak už jsem se s ním taky párkrát potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.14 21:04

Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala a s někým sdílela společné téma :) čeká me tento mesíc první IUI pokud bude konečně ovulka..tento mesíc mám prvně clostilbegyt a tak doufám že pomuže a vše se konečně vydarí, na mimi čekáme už rok a pul :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.5.14 08:14

@Martina 1988 Ahoj, vítej. Držím palce ať vyjde hned první IUI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.5.14 08:17

@Jasmine77 My vše ok, akorát jsem v únoru byla na operaci s močovým měchyřem(endometrioza), ale už by to mělo být ok. Jinak nic, vše normě, hormony, spermio, imunologie…Je to záhada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 08:18

Ahoj holky. Tak po dvou IUI a těsně před IVF přišla konizace. Čeká mě v pátek. Jeden pátek jsem jela pro injekce na stimulaci před IVF a MUDr. se podívala na výsledky cytologie a řekla že buď ať příjdu za půl roku po konizaci a nebo ať přinesu potvrzení od odborníka, že konizace není potřeba a stačí pozorování, pak IVF rozjedeme. Tak jsem běžela do nemocnice na konzultaci a primář se chvíli drbal na hlavě a že neví jestli mě má jenom sledovat nebo bude lepší zákrok. Když už to vypadalo že zákrok nebude, tak najednou řekl že mi papír pro CAR nedá a že zákrok udělá, ale po šestinedělí se můžem začít snažit. Jenže pokud mi to takto nenapíše do zprávy, tak k tomu nebude CAR přihlížet. Chtějí to prostě písemně. Tak jsem zvědavá, jestli mi to tak i MUDR. na gynekologii napíše. POdle mě ne. A tím pádem můžu na IVF až za šest měsíců. Dost mě to psychicky vzalo. Chtěla jsem to konzultovat ještě jinde, ale všude mají šílené objednávací lhůty. Do toho mě čeká velká prohlídla na onkologii a už začínam mít nervy, že mi tam zase něco najdou. Padají na mě kvalitní depky, aspoň jedno mimčo kdybychom měli a pak ať si mě všichni řežou jak chtějí. Momentálně je pro nás mimčo asi v nedohlednu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.5.14 08:22

@slunce.v.duši To je mi líto, ale neboj vše bude v pořádku!!! Co můžu sama za sebe doporučit na lepší cytologii a zlepšení dysplazie(sama mám/měla dysplazii 1.typu) a to je mladý ječmen a chlorella. Beru to už od září 2013 a vždy jsem chodila na kontrolu jednou za půl roku a teď jsou výsledky naprosto v pořádku, takže mám příjít až za rok. Takže za mě doporučuji toto!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 08:48

@Aeonka Díky moc za radu. Už jsem si to našla na netu a vyzkouším to. V diskuzích si to ženské chválí a imunitu asi fakt nemam nic moc. Třeba to pomůže a když ne, tak to ani neuškodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.5.14 08:51

@slunce.v.duši Přesně tak, toto určitě neublíží. Mě to srovnalo i zažívání, hormony a krevní obraz. Ale chce to čas. Brát minimálně 3 měsíce, aby bylo něco znát. Pak se ozvi, jak jsi dopadla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
6.5.14 13:47

Ahoj holky, srdicko tluce jako zvon, kulisek ma pres 8mm a termin porodu mi vychazi na Stedry den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí