IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
27.3.12 20:57

To je fakt děs, jak to všude posuzují jinak. Já měla folík taky 14 mm a mě řekli, že je to na IUI málo :nevim:. Já teda k tomu měla i cystu, ale to tady taky někdo psal, že mu IUI dělali i tak, tak se na to pořádně přeptám, až tam půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:58

nene, a to si vem, že jsme se začali snažit, když mi bylo 23, takže si myslím, že ideální věk na otěhotnění a vida - omyl. Ale miminko si oba moc přejeme a proto jdeme do IVF. Už nám ani nic jiného nezbývá a čekat jestli náhodu se to nepodaří ještě přirozeně, tak na to už nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.3.12 20:59
@slunečnice81 píše:
Jediné co mi vadí, že musím pořád někde lítat po kontrolách, po UZT, v práci už se na mě dívají jak na flákače, co pořád chodí po doktorech, dělám v ČS, takže dost stresu a tak

Tak u mě v práci to ví a pouští mě k dr. kdykoliv potřebuju a nadřízená mi sama řekla, že tohle má přednost před prací, tak za to jsem moc ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 20:59

5000 jendotek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 21:07

Já měla 14 mm 2 dny před IUI, takže doufám, že dozrály do pátku, ale ovu proběhla ještě o den později, takže myslím, že načasováno to bylo vcelku dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 21:09

Já měla těch 14 mm 10. den cyklu, takže si právě taky říkám, že mohl stihnout dozrát, ach jo, co už se dá dělat. Byl pech, že tam zrovna nebyl můj doktor, třeba by to posoudil jinak. Musím se ho na to přeptat, až k němu půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 21:12

člověk jim bezmezně věří, ale taky toho mají hodně a může jim to už splívat se všemi ostatními ten den, takže u nich taky může dojít k pochybení, ale pro nás je to další měsíc navíc :,(
Příště půjdu později, já mám ovulku 12-13 den, IUI děláno 10 den, ale spermijky přece čekají ne?? Takže Ti to mohl klidně udělat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 21:14

Slunečnice, taky si říkám, že to doktorka nějak zmotala a IUI mohla klidně udělat, ale to víš, už s tím nic nenadělám. Jako snažili jsme se s manžou doma i tak, ale moc tomu nevěřím, že by to vyšlo, ani Utrogestan nezavádím, takže tomu moc šancí nedávám. Přijde mi to promarněná šance. No, tak snad příští cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 21:17

jakmile do toho přijde víkend tak se všechno pokazí, o víkendu se IUI nedělají a pak se všechno zamotá a zase to není standartní cyklus, chjo… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 21:18

To jo, s tím, že IUI o víkendu nedělají, je to fakt blbý, ale v některých CARech, je dělají. Mě to na víkend nevycházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 21:21

mě jo a zrovna 1 IUI, ale nevadí, každá zkušenost dobrá-a ty už jedno dítko máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.3.12 21:53

slunecnice taky jsem si rikala ze ivf az na posledni sanci,ale bohuzel u nas vse v pohode a stejne to nejde,taky se snazime 3 roky.jedno iui negativni jeste 2krat iui a na podzim ivf.roky letjou no silene mne letos bude 29 let a uz bych chtela byt konecne tehotna,nekdy jina cesta neni nez ivf ale porad si rikam jeste dva pokusi ivf treba to vyjde,nadeje umira posledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.3.12 21:58

Já vím, chápu to, já zkusím IUI ještě 2× (dohromady 3×)a pak si dám do podzimu čas(léto v klidu) a pak asi taky začnu uvažovat o IVF, já se bojím narkozy takže proto, jinak bych tam možná už byla, jsem hrozná, mám strach, se přiznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
27.3.12 22:10

Slunečnice, já se taky bojím narkózy :(. Dr. mě hned navrhli IVF, ale chtěla jsem zkusit nejprve IUI (kvůli ztrachu z IVF). Mám podepsané papíry na 3 IUI a pak budu řešit jak dál. Příští týden uvidím jestli se povedlo 2 IUI a pak už jen jedno, hrozně to letí. To jsem teprve nedávno vyřizovala papíry s doktorama a už budu řešit IVF, kterému jsem se chtěla tak moc vyhnout :(

• Citovat
  • Upravit
1257
27.3.12 22:14

Budu na tom podobně jak ty, jen mě štve, že je to teď pro doktory velký byznys s námi, jak nás hned tlačí do IVF, jsou to pro mě obrovské prašule…hnus fialovej, jsem rádáa, že alespoň ty hormony do sebe nemusím tlačit.Doufám, že když se rozhodnu pro IVF, že je nebudu muset užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí