Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dančo, jen na nás pořádně naplivej, ať tady otěhotníme všechny. To čekání mě nějak zmáhá a už přestávám doufat.
ivco i mne to vse zmaha,ale co se da delat? vubec nic jen cekat ,mne se to potahne jeste dil nez tobe.do mentruace mi zbyva asi 18dni.achjo
Hani, já právě nevím, jestli se vůbec bude něco příští cyklus dít, asi spíš ne, protože doktorka říkala, že bychom možná dali pauzu bez hormonů, takže možná budu čekat další cyklus
. A taky vůbec nevím, jestli a kdy zmizí ta cysta, zatím ji mám určitě, bolí mě, potvora.
ivco vetsinou cysta odejde s menstruaci tak hlavu zhuru,ivco vim ze hodne holek melo po clostiku cystu,nepremyslela jsi po injekcich?
Hani, jj, přemýšlím o nich, chtěla bych je zkusit, ale doktorka mi řekla, že po nich můžu mít cystu stejně jako po Clostíku. Teď jsem měla Clostík po čtvrté, tak ještě dvakrát teoreticky můžu. Musím to probrat se svým doktorem, až tam půjdu na kontrolu, tak si nechám poradit, co je pro mě lepší, aby se mi ta cysta pokud možno nevrátila.
ivco urcite to prober ja mela cystu jen jednou za zivot a to uz je asi 3 roky a hned mi odesla s menstruaci ale byla malinka
IVI - já měla cysty už mockrát, zpočátku odcházeli sami, ale poslední dvě mě pichali agolutin aby to odešlo s menzes, ale nevěš hlavu
ona odejde, určo ![]()
Jo a ještě, já mám spíš teďka strach z toho, že i když mě na utz našel Dr. polyp + cystu a stejně jsem byla na IUI, tak mám hrůzu z toho když to vyjde a podařilo by se, že budu těhotná copak s tím ?? Říkal že to se pak z tama odsaje či co
![]()
Zuzi, díky za uklidnění, snad odejde. Já jsem měla cystu už taky jednou a musel mi tenkrát dát doktor vyvolávačku, protože jsem nedostala menses a cysta mě hrozně bolela. Tak uvidíme, jak to bude teď. To by mě taky zajímalo, jak by se to v případě těhotenství řešilo, my jsme sice na IUI nebyli, ale pozor jsem si taky nedávali, když doktorka řekla, že se můžeme snažit. Ale taky se toho docela bojím a ani být těhotná tento cyklus s cystou moc nechci.
Kaczul, no to máš pravdu, nemáme to jednoduché. Mě jako pak štve to rýpání od ostatních, jako kdy si pořídíte druhé miminko? A když jim řeknu, že máme problém, že to nejde, tak ještě blbě kecají, že to je psychické. Tak jsem si asi vsugerovala, že nemám ovulaci
.
Co jsem slyšela, tak v těhotenství cysty nějak extra nevadí. Naopak, některým se právě v těhu udělá cysta
Já naštěstí s tímto zatím nemívám problém ![]()
Ivi a to si představ, že my letos budem mít 4 roky od svatby a ty otázky jsou od té doby
A na radu, že na to nemám myslet, jsem už pěkně alergická ![]()
Kaczul, chápu tě, musí to být hrozně těžké. My jsme se před Adámkem snažili rok a půl a už jsem teda taky byla alergická. Dneska jsem už vyjela na strejdu, protože ví, že se léčíme, ale stejně blbě kecá. Lidi, co to nezažili, tak si vůbec neumí představit, jak to máme těžký.
My máme 2 roky od dvatby a to samé
už mě to neba odpovídat všem, proto si povídám radši tady s váma, páč vy přesně víte o co jde ![]()