Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Až v 16 hod. a večer nebudu na netu
Ale napíšu Vám zítra ráno.
@hanka1120 píše:
hando at ti to dobre dopadne a muzes jit aspon do iui.
Dík, jsi hodná ![]()
Slunečnice, tak to mě moc mrzí, kolikátý DC jsi měla jít na IUI, že to naplánovali tak pozdě? No, tak hlavně, že jste se tulili doma, podívej se na nás, taky nám to vyšlo a IUI jsme nakonec neměli. My jsme se tulili ve dnech, kdy mě bolely vaječníky a ještě tuším den po a vyšlo to.
Handi, to je
. Já si teda pořád nepřipadám jako těhotná a nějak nechápu, že to mohlo vyjít, když bylo takových věcí proti, ale jak řekl můj doktor, příroda je někdy všemocná.
Ivčo stejně je to hodně velký překvapení, že? A je super, že to vyšlo, to hodně povzbudí ![]()
Handi bylo by super, kdyby ti vyšla IUI a ještě by se to povedlo ![]()
Slunečnice a ty si volala do caru? Co ti řekli? Třeba vám to vyjde jako u Ivči a bude po problému ![]()
holky mě je od včerejšího odpo nějak blbě
, tak doufám, že bude vše v pohodě
Pavli, jj, překvapení to teda bylo, pro mě i pro manžu, vůbec jsme to nečekali. Jak ty jsi na tom?
Ale krásný překvapení. A jak ti je? No já ti ani nevím. Ve středu jsem měla folík 21mm, což si myslím, že je krásný. Ale ve st odpo a čt dopo mě bolelo v podbřišku a v ten čt jsem měla IUI, tak uvidíme snad to nebylo pozdě. Moc nadějí tomu nedávám. Od příštího cyklu mám zkusit clostík, ale trochu se bojím, že přiberu po něm
Mám pocit, že teď hrozně přibývám a to se snažím trochu hlídat ![]()
Pavli, tak držím pěsti, aby to vyšlo! Clostíku se neboj, já jsem po něm nic nepřibrala, zase taková dávka hormonů to není.
@PavlaPir píše:
Ale krásný překvapení. A jak ti je? No já ti ani nevím. Ve středu jsem měla folík 21mm, což si myslím, že je krásný. Ale ve st odpo a čt dopo mě bolelo v podbřišku a v ten čt jsem měla IUI, tak uvidíme snad to nebylo pozdě. Moc nadějí tomu nedávám. Od příštího cyklu mám zkusit clostík, ale trochu se bojím, že přiberu po němMám pocit, že teď hrozně přibývám a to se snažím trochu hlídat
Pavli, já myslím že IUI bylo načasované správně. Tak držím palce!! A clostíku se neboj, já ho brala vloni 3 měsíce a nepřibrala jsem ani deko
Clostík Ti může pomoci ke krásným folíkům. Musíme to celé naše snažení a úsilí vnímat pozitivně. I když někdy to je fakt na bednu ![]()
Handi děkuju. To jsem ráda, že se po něm nepřibírá
. Doufám, že to načasované správné bylo. I když tomu moc šancí nedávám, tak stejně doufám že by to mohlo vyjít
. Ale to asi znáte všechny
. Jo jo to máš pravdu, hledám na tom pozitiva i když jich zatím moc není
. A jak si dopadla ty?