Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie34 píše:
ahojky holky tak jsem doma a za 14dni mam testovat tak uvidime
Luci, tak držím palce!!!
Pavli, tak to mě mrzí, že mrcha dorazila, tak vzhůru do dalšího pokusu. Kolikáté to bude IUI, druhé?
Holky, mám depku…manžel odjel dokonce k rodičům na noc, strašně jsme se pohádali. Hormony se mnou cvičí a on to vůbec nechápe. Ach joo, vždy před mensesem jsem úzkostlivá, výbušná, nesnesitelná. Uvědomuju si to, a nemůžu s tím nic dělat. Ach jooo, holky. Někdy mi ten život přijde strašně těžkej.
Handi, to mě moc mrzí, brouku
. Ale uvidíš, že se to zase zlepší a bude mezi vámi zase dobře. Ono ty hormony s člověkem cvičí, já to teď zase zažívám v těhu, tuhle jsem bulela, že manžel přijel o půl hodiny dýl domů
. Prostě cvok
. Neboj, zase bude dobře. Jdi se na to vyspat, zítra to už určo uvidíš jinak.
Díky, Ivčo
Měli jsme tu návštěvu s malým prckem a já to prostě neunesla. Kolem nás mají všichni děti, nikdo se nás ani nezeptá, jak jsme na tom. Kolikrát na těch lidech vidím, jak mě litují..to mě dostává. Bojím se, že už to s mnaželem dlouho nevydržíme. Mám pak stavy, že mě nic nebaví,nejraději bych furt bulela a on ze mě vůbec nechápe. Jsem podle něj hysterka a tak podobně.
@handa30 píše:
Luci, tak držím palce!!!
dobré ránko holky
chci se poradit v patek jsem měla IUI a od toho dne mě pořad boli podbřisek mate stim některa zkušenost a nebo také Vás to tak bolelo?
LUCI MNE BOLELO BRICHO U PRVNI IUI AZ DO MENSTRUACE,ALE KAZDA IUI MUZE BYT JINA
Luci, mě nebolelo. Jen občas mě píchlo v podbřišku, jinak nic. Ale nelam si s tím hlavu, ta bolest bude způsobená pregnylem, je to HCG hormon.
HANDO UZ TI JE LIP.VIM JAKE TO JE KDYZ SE SNAZIS A NEDARI A CI DELSI TY HORSI.
Handi, to se ti vůbec nedivím, že tě to vzalo, taky mě to kolikrát sebralo a pěkně jsem si pobrečela, zvlášť když kolem mě všichni těhotněli na první pokus. Moc bych ti přála, abys už nemusela čekat dlouho.
Luci, mě podbřišek mě po IUI nebolel, jen mě tam taky občas píchlo, určo to bude hormonkama, nebo tam už něco klíčí
.
@Ivča78 píše:
Luci, mě podbřišek mě po IUI nebolel, jen mě tam taky občas píchlo, určo to bude hormonkama, nebo tam už něco klíčí.
dobré ránko holky
Ivčo78 snad maš pravdu byla bych nejštastnějši človiček pod sluncem ![]()