Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 děkuji
no mě doktor řekl, že mám přijít 14 dní po IUI když najdu // a teď všude koukám, že holky chodí později. Stejně mi dochází utroš, tak snad nebudu za pipku
![]()
To víš ,že nebudeš za pipku
, jen na UTZ toho moc neuvidíš,já byla v 7tt a bylo vidět srdíčko.
@Dana 79 tak hlavně když vezmou krev a řekne co dál, najednou to vše tak pomalu utíká
![]()
Jo jo to jsem si taky říkala 3 týdny strašně dlouhá doba a najednou to začalo strašně utíkat,jen ty nevolnosti jsou takový nekonečný
. Neboj uteče to jako voda
.
@Dana 79 no já mám nevolnosti od pátku v plné síle a dnes ráno to byla bojovka, volala jsem na gyn. a nevěděla co dřív jestli mluvit nebo rozdýchávat to, že je mi špatně, do toho troška nervozity a už to jede
![]()
To jsi na tom stejně jako já,já měla nevolnosti taky hned cca od 5tt a do nedávna jsem byla nefunkční celý den
. Tak ti přeji, ať se ti to daří rozdýchávat i nadále ![]()
nevolnosti 14 dní po oplednění?? to jsem ještě neslyšela, doufám,že mě to mine
…
Handi já už jsem z těch dr. vyřízená, protože na utz mi dr. řekla, že máme zkoušet IUI i víckrát jak 6krát, že si myslí, že by se to mohlo podařit. A na IUI mi jiná řekla, že není moc šnací, že máme jít do IVF ![]()
Ivči na utz jsem měla 2 13mm folíky (to bylo v pondělí) a v pátek jsem šla na IUI. Kéž by se tam nějaká šikovná našla a bylo by po problémech…
Pavli, kdo se v tom má vyznat,viď? Myslím, že při IUI je šance nižší (asi 10%) při IVF je to 30%, což mi přijde taky málo..ale prý při 4 pokusech IVF je úspěšnost 98%, takže to klapne skoro každé. Musíme doufat, takže nepřestávej ani při IUI, šance tam určitě je ![]()
@PavlaPir píše:
Handi já už jsem z těch dr. vyřízená, protože na utz mi dr. řekla, že máme zkoušet IUI i víckrát jak 6krát, že si myslí, že by se to mohlo podařit. A na IUI mi jiná řekla, že není moc šnací, že máme jít do IVFIvči na utz jsem měla 2 13mm folíky (to bylo v pondělí) a v pátek jsem šla na IUI. Kéž by se tam nějaká šikovná našla a bylo by po problémech…
je to krásný ty procenta, 98%,ale kolik času a nervů to zabere, kolik ježdění po doktorech, ještě když jezdíte do jiného města, to si nikdo nedokáže představit,myslím ten, co se doma potulí a ejhle, jsou z toho krásné //…
Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, tak kolik tu přibylo těhulek, kromě Danči?
ja čekám na menstruaci a budu se zase stimulovat Puregonem a když to půjde dobře , tak 2.IUI. Kdyby to nevyšlo, tak už začněme vyjednávat IVF. Ale tentokrát jsem fakt nabitá optimismem, takže věřím, že to vyjde ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám nabourat?
koukám, že jste úspěšné ve //
my čekáme na výsledek 1. IUI, jak jsem si tak pročítala, kdo má jaké příznaky pomale tři tny po inseminaci, tak se obávám, jak dopadneme, protože já necítím celkem nic..
IUI bylo 16.5., byl to zároveň 16. den cyklu, takže dnes jsem 5. den po, zpočátku mě pobolíval podbříšek, ale to se asi dá přičítat pregnylu. odedneška beru utrogestan 3× denně, tak čekám, jak na něj budu reagovat…vyšlo vůbec někomu IUI napoprvé??
@slunečnice81 píše:
je to krásný ty procenta, 98%,ale kolik času a nervů to zabere, kolik ježdění po doktorech, ještě když jezdíte do jiného města, to si nikdo nedokáže představit,myslím ten, co se doma potulí a ejhle, jsou z toho krásné //…
Joo, přesně tak. Jsou to nervy a tolik času co to sebere. Ten kdo najde // bez nějakého přičinění, je fakt šťastlivec.
@bkrocek píše:
Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, tak kolik tu přibylo těhulek, kromě Danči?ja čekám na menstruaci a budu se zase stimulovat Puregonem a když to půjde dobře , tak 2.IUI. Kdyby to nevyšlo, tak už začněme vyjednávat IVF. Ale tentokrát jsem fakt nabitá optimismem, takže věřím, že to vyjde
Baru, ahoj!! Je dobré, že jedeš dál. Držím Ti moc palce a optimismum vítám ![]()