IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
21.5.12 09:14

@Dana 79 děkuji :-) no mě doktor řekl, že mám přijít 14 dní po IUI když najdu // a teď všude koukám, že holky chodí později. Stejně mi dochází utroš, tak snad nebudu za pipku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.5.12 09:20

To víš ,že nebudeš za pipku :) , jen na UTZ toho moc neuvidíš,já byla v 7tt a bylo vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.5.12 09:22

@Dana 79 tak hlavně když vezmou krev a řekne co dál, najednou to vše tak pomalu utíká :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.5.12 09:29

Jo jo to jsem si taky říkala 3 týdny strašně dlouhá doba a najednou to začalo strašně utíkat,jen ty nevolnosti jsou takový nekonečný :mrgreen: . Neboj uteče to jako voda :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.5.12 09:33

@Dana 79 no já mám nevolnosti od pátku v plné síle a dnes ráno to byla bojovka, volala jsem na gyn. a nevěděla co dřív jestli mluvit nebo rozdýchávat to, že je mi špatně, do toho troška nervozity a už to jede :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.5.12 09:48

To jsi na tom stejně jako já,já měla nevolnosti taky hned cca od 5tt a do nedávna jsem byla nefunkční celý den :mrgreen: . Tak ti přeji, ať se ti to daří rozdýchávat i nadále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.5.12 11:20

@Dana 79 děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.5.12 12:03

nevolnosti 14 dní po oplednění?? to jsem ještě neslyšela, doufám,že mě to mine :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
21.5.12 12:16

Handi já už jsem z těch dr. vyřízená, protože na utz mi dr. řekla, že máme zkoušet IUI i víckrát jak 6krát, že si myslí, že by se to mohlo podařit. A na IUI mi jiná řekla, že není moc šnací, že máme jít do IVF :(

Ivči na utz jsem měla 2 13mm folíky (to bylo v pondělí) a v pátek jsem šla na IUI. Kéž by se tam nějaká šikovná našla a bylo by po problémech…

• Citovat
  • Upravit
891
21.5.12 12:41

Pavli, kdo se v tom má vyznat,viď? Myslím, že při IUI je šance nižší (asi 10%) při IVF je to 30%, což mi přijde taky málo..ale prý při 4 pokusech IVF je úspěšnost 98%, takže to klapne skoro každé. Musíme doufat, takže nepřestávej ani při IUI, šance tam určitě je :hug:

@PavlaPir píše:
Handi já už jsem z těch dr. vyřízená, protože na utz mi dr. řekla, že máme zkoušet IUI i víckrát jak 6krát, že si myslí, že by se to mohlo podařit. A na IUI mi jiná řekla, že není moc šnací, že máme jít do IVF :(Ivči na utz jsem měla 2 13mm folíky (to bylo v pondělí) a v pátek jsem šla na IUI. Kéž by se tam nějaká šikovná našla a bylo by po problémech…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.5.12 12:45

je to krásný ty procenta, 98%,ale kolik času a nervů to zabere, kolik ježdění po doktorech, ještě když jezdíte do jiného města, to si nikdo nedokáže představit,myslím ten, co se doma potulí a ejhle, jsou z toho krásné //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
21.5.12 12:49

Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, tak kolik tu přibylo těhulek, kromě Danči? :) ja čekám na menstruaci a budu se zase stimulovat Puregonem a když to půjde dobře , tak 2.IUI. Kdyby to nevyšlo, tak už začněme vyjednávat IVF. Ale tentokrát jsem fakt nabitá optimismem, takže věřím, že to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.12 12:52

Ahoj holky, můžu se k vám nabourat? :lol: koukám, že jste úspěšné ve // :palec: my čekáme na výsledek 1. IUI, jak jsem si tak pročítala, kdo má jaké příznaky pomale tři tny po inseminaci, tak se obávám, jak dopadneme, protože já necítím celkem nic.. :( IUI bylo 16.5., byl to zároveň 16. den cyklu, takže dnes jsem 5. den po, zpočátku mě pobolíval podbříšek, ale to se asi dá přičítat pregnylu. odedneška beru utrogestan 3× denně, tak čekám, jak na něj budu reagovat…vyšlo vůbec někomu IUI napoprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.5.12 12:58
@slunečnice81 píše:
je to krásný ty procenta, 98%,ale kolik času a nervů to zabere, kolik ježdění po doktorech, ještě když jezdíte do jiného města, to si nikdo nedokáže představit,myslím ten, co se doma potulí a ejhle, jsou z toho krásné //…

Joo, přesně tak. Jsou to nervy a tolik času co to sebere. Ten kdo najde // bez nějakého přičinění, je fakt šťastlivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.5.12 12:58
@bkrocek píše:
Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, tak kolik tu přibylo těhulek, kromě Danči? :) ja čekám na menstruaci a budu se zase stimulovat Puregonem a když to půjde dobře , tak 2.IUI. Kdyby to nevyšlo, tak už začněme vyjednávat IVF. Ale tentokrát jsem fakt nabitá optimismem, takže věřím, že to vyjde :kytka:

Baru, ahoj!! Je dobré, že jedeš dál. Držím Ti moc palce a optimismum vítám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí