IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlaPir
2.6.12 11:38

Ivčo děkuju. Teď zkusím poslední IUI a asi zajdu do soukromého caru a zkusím se zeptat na nativ, nechci hned klasický ivf když jsem v pořádku. Tady mi řekli, že to nedělají a v soukromém si myslím, že udělají, když si zaplatím

• Citovat
  • Upravit
1257
2.6.12 14:26

Pavli,mě už taky ženou do IVF, ten nativ se asi platí celej,že?? To znamená,že Ti odeberou Tebou samou vyprodukovaný vajíčka zaživa,že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.6.12 10:40
@handa30 píše:
Dani a co je vitrifikace?

To je šetrnější zamrazení embryjek,pak je daleko větší šance ,že na případný KET přežijou rozmražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.6.12 21:00

Slunečnice tak jsem to četla. Přijde mi to mnohem šetnější metoda. Hlavně když víme, že problém je u manžela. Myslím a hlavně doufám, že v soukromém caru mi to uděljí- tam se ale vše musí platit. Já ode dneška yobu clotik a půjdu tento měsíc na poslední IUI. V červenci letíme na dovču a pak už to chci řešit v soukromém caru tím nativem

• Citovat
  • Upravit
1257
3.6.12 21:05

VÍŠ O NĚKOM, KDO TO PODSTOUPIL?TAM SE NIČÍM NESTIMULUJE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.6.12 21:10

Právě, že nevím. Chci se kouknout a pročíst nějké diskuze a každopádně bych to chtěla zkusit

• Citovat
  • Upravit
791
4.6.12 10:33
@PavlaPir píše:
Ivčo děkuju. Teď zkusím poslední IUI a asi zajdu do soukromého caru a zkusím se zeptat na nativ, nechci hned klasický ivf když jsem v pořádku. Tady mi řekli, že to nedělají a v soukromém si myslím, že udělají, když si zaplatím

Ahoj Pavli, ten nativ má strašně malou úspěšnost,protože se dělá v přirozeném cyklu,nebo s úplně minimální stimulací (třeba clostík). Kdy ti odeberou většinou 1 ocyt a v něm může a taky nemusí být vajíčko (víc jich nebývá) a to následně oplodní ICSI,což se nemusí oplodnit , nebo může zaniknout a proto je to tak málo úspěšné. A odeberou bez narkozy, je to jen jeden vpich.Přeji ti i tak hodně štěstí :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.6.12 14:21

Ahoj holčiny, tak mám za sebou první screening v CARu ve 12tém týdnu a vše v pořádku, tak se mi ulevilo :-). Mimísek byl zkroucený, tak to šlo paní doktorce špatně měřit, ale nakonec jsme to nějak zvládli :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.6.12 14:25

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ultrazvuku a sliznice přepichová a 3 krásný folikuly, takže dneska večer ovitrelle a ve středu dopo inseminace. Když budou spermíci dobrý, tak to musí vyjít :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.6.12 14:31

bkrocek, moc držím pěsti, měla jsi to mít už za sebou,že?? no já jsem před Tebou už o jeden pokud dopředu, já středu UTZ a v pátek 3 pokus :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.6.12 14:36
@Ivča78 píše:
Ahoj holčiny, tak mám za sebou první screening v CARu ve 12tém týdnu a vše v pořádku, tak se mi ulevilo :-). Mimísek byl zkroucený, tak to šlo paní doktorce špatně měřit, ale nakonec jsme to nějak zvládli :-).

No super,tak to velká gratulace :dance: . Já se jdu dnes registrovat k porodu , mě to přijde ve 14tt naprosto uhozený :mrgreen: . Jo a pro z´měnu mám leukocity vysoký z výsledků moče,asi ae zbláznim,opět zítra moč na biochemii. Opět se cpu businkama :D . Proč já musím mít vždy něco extra :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.6.12 14:36
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ultrazvuku a sliznice přepichová a 3 krásný folikuly, takže dneska večer ovitrelle a ve středu dopo inseminace. Když budou spermíci dobrý, tak to musí vyjít :potlesk:

Báro , mooooc ti držím pěstičky :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.6.12 14:38

@slunečnice81 No mám před sebou teprve 2.IUI, ale taky poslední. Rovnou nám řekli, že pokud to teď nevyjde, máme rovnou začít uvažovat o IVF, jelikož manžel měl horší spermiogram…tak snad teď bude lepší, bral vitamínky, jí zdravě, tak nám držte palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.6.12 15:14

Bkrocek, tak to je superky, držím moc pěsti!

Dani, díky. Ať je ti brzy líp a přijde se na to, z čeho máš tu bílkovinu, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.6.12 16:49
@Ivča78 píše:
Ahoj holčiny, tak mám za sebou první screening v CARu ve 12tém týdnu a vše v pořádku, tak se mi ulevilo :-). Mimísek byl zkroucený, tak to šlo paní doktorce špatně měřit, ale nakonec jsme to nějak zvládli :-).

Ahoj Ivčo :mavam: To jsou dobré zprávy!! Moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí