Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
prodávám odsávačku medela-elektrickou, je používaná 14 dní plně v záruce, zakoupená v květnu 2012 tak kdybyste měli někdo zájem nebo o někom věděli budu ráda…Nová stála 2500,– já jí prodávám za 1500,–
Je s kompletním příslušenstvím v základni výbavě(mě plně stačilo).Prsní nástavec je universální a já mám velká prsa a sedí skvěle. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, jen bohužel krátce…Prodávám jsem jelikož jsem 14 dní po porodu ztratila mléko, tak jí už nepotřebuju…a vzhledem k tomu že vím jak jsou drahé, tak chci pomoci jiné budoucí mamince alespon trošku ušetřit…jelikož je používáná týden a mě tu zbytečně leží.
Kdybyste měli zájem tak mě kontaktujte…jinak přeji bezproblémový porod
@Ivča78 píše:
Holčiny, tak v poradně dobrý, srdíčko jsem slyšela, ultrazvuk mi nedělal, jdu na něj za 14 dní do CARu. Tak se mi ulevilo. Jinak na moje bolesti kyčlí, pánve a zad mi neporadil nic, prý je to normální a ještě se mám připravit, že brzy nebudu vědět, jak si v posteli lehnout, což mi nemusel říkat, to už nevím teď. Když si lehnu na pravý bok, bolí mě levá kyčel, když na levý, tak obráceně. Při lehu na zádech mě bolí záda a na břiše už to nejde. Tak se melu celou noc. No, vydržím, co mi zbývá jiného.Dani, to mě mrzí, tak ať je ti brzy líp. Na bolest v krku zkus kloktat teplou vodou se solí, jestli to teda zvládneš, nemusíš to solit moc, aby se ti z toho nedělalo blbě, ale mě to zabírá, zvlášť když to chytnu včas. Na hlas je Vincentka dobrá. A na ucpaný nos můžeš třeba Pinosol, jsou to kapky, mě teda kapky vyhovují víc než spreje. A zkus si udělat silnou česnečku, ať vypálíš červa. A všeobecně to chce hodně pít, prolévej se čajíky a hodně odpočívej. Tak ať je ti brzy líp!
Ivi no super, tak vidíš, že je to v pořádku
. Já mám zaplacený nadstandat, tak mi dělá pokaždé UTZ, tak mimi i vidím. Dnes jsem tam byla a dělal mi velký screning ve 20+2,ale mimi je větší a vše i krev ok, máme už 21cm a 377g a je to na tuty holčička, dnes to potvrdil
. Jo a kosti a kyčle mě bolí taky strašně pomáhá mi velký polštář mezi nohy a někdy nepomůže vůbec nic, holt to musíme vydržet
.Jinak jsem nemohla skoro v poradně mluvit jak chraptim, ale je to lepší, prolejvám se čajem s citronem a medem a pomáhá to, jinak jsem dnes zakoupila v lékárně cucací tabletky Septisan, který se může v těhu i při kojení. Jinak děkuji za rady, zkouším vše co se dá. ![]()
Dani, tak to máš superky, že ti dělá pokaždé ultravzuk. A moc gratuluji k holčičce a především k tomu, že je vše v pořádku! Já jsem se dneska ráno probudila s ucpaným nosem a bolestí v krku a hlavy. Takže jsem taky taková nepoužitelná. Navíc když jsem ráno dávala Áďovi mléko, tak na mě šly mdloby, asi od nízkého tlaku, měla jsem strach, že sebou seknu, tak jsem ležela na zemi jako chcíplotina a snažila se smát na malého, aby se moc nevyděsil
.
@Ivča78 píše:
Dani, tak to máš superky, že ti dělá pokaždé ultravzuk. A moc gratuluji k holčičce a především k tomu, že je vše v pořádku! Já jsem se dneska ráno probudila s ucpaným nosem a bolestí v krku a hlavy. Takže jsem taky taková nepoužitelná. Navíc když jsem ráno dávala Áďovi mléko, tak na mě šly mdloby, asi od nízkého tlaku, měla jsem strach, že sebou seknu, tak jsem ležela na zemi jako chcíplotina a snažila se smát na malého, aby se moc nevyděsil.
Jo jo dělá hned jsem si to na začátku zaplatila za 1500,–,ale co stojí mi to za to
vidím mimi pokaždé…tak koukám jsme na tom stejně nachcípaný a ty mdloby mívám taky a malá se ptá doblí teto, hava bojí, tak se taky směju. Bude líp
.
Holky cysta je furt ale dneska zacinam stymulaci 225 jednotek denne
Hančo, takže stimulka bude i přesto? Tak to je dobrý, že tě to alespoň nezbrzdilo.
Ahoj holky, dlouho jsem se nehlásila, jelikož jsem v nemocnici. Našli mi cystu 6×6cm a mám hrozné bolesti, operovat mě nemůžou, jelikož bych přišla o miminko. Takže mi dávají injekce proti bolesti a čeká se co bude dál, dneska je mi první den dobře, tak doufejme, že už to bude dobré. Říkali, že čím se bude děloha zvětšovat, tím by bolesti měli ustupovat, ale kdyby bylo nejhůř musím počkat do 12týdne a tu cystu by vyndali. Miminko je zatím v pořádku, držte nám palečky
Bkrocku, to mě mrzí a to by jsi byla v nemocnici tak dlouho? To je otrava, no nedá se nic dělat, držím pěsti, aby vše dobře dopadlo ![]()
@bkrocek píše:
No jsem v nemocnici ještě pořád:(
Baru, taky držím pěsti
Hlavně, aby mimčo bylo v pořádku. Držte se!!
@hanka1120 píše:
Holky cysta je furt ale dneska zacinam stymulaci 225 jednotek denne
Hani, držím Ti moooc palce!! Zvládni injekce!
Brkrocek, taky držím pěstičky, aby se ti udělalo líp a byli jste s mimískem oba v pořádku.
@bkrocek píše:
Ahoj holky, dlouho jsem se nehlásila, jelikož jsem v nemocnici. Našli mi cystu 6×6cm a mám hrozné bolesti, operovat mě nemůžou, jelikož bych přišla o miminko. Takže mi dávají injekce proti bolesti a čeká se co bude dál, dneska je mi první den dobře, tak doufejme, že už to bude dobré. Říkali, že čím se bude děloha zvětšovat, tím by bolesti měli ustupovat, ale kdyby bylo nejhůř musím počkat do 12týdne a tu cystu by vyndali. Miminko je zatím v pořádku, držte nám palečky
Baruško moc ti držim pěstičky ať jste oba v pořádku. Vím jaké to je mít cystu, ale né v těhu. Já měla dvě krvavou a vodovou, taky jsem ležela v nemocnici na kapačkách a nakonec se obě vztřebaly. Dobře to dopadne
.
Jinak holky picham dneska 4 injekci fostimonu a jde to jak po masle fakt to nic neni to namichat, jen mne boli od vcerejka vajecniky a dost ale mam i cystu takze nevim jestli je to uz od stimulky nebo ta cysta.dani kolik jsi pichala ty toho fostimonu a bolelo te bricho pri stimulce?