IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.9.12 09:10

@handa30 jé Handí to je mi moc líto, tak doufm, že se z toho brzy dostaneš. Co těhulkování je jinak je vše ok? Jinak děkuj vám holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.9.12 13:21
@Dana 79 píše:
@handa30 jé Handí to je mi moc líto, tak doufm, že se z toho brzy dostaneš. Co těhulkování je jinak je vše ok? Jinak děkuj vám holky.

Dani, vše je ok. Dnes jsem byla u Dr. na kontrole a říkal, že si myslí že to bude holčička :lol: Já jsem moc ráda, ale manžel chce fotbalistu :) Ono to ještě může dopadnout všelijak a bude z toho třeba nakonec kluk jako buk.
Jak se Ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
13.9.12 13:33

Ahoj holky, mě ještě neříkali co to bude, ale myslím si že ten kluk. Sice na babske pověry nevěřím, ale neměla jsem nevolnosti, mám chuť na chipsy, polívky a omáčky, netloustnu, říkají, že mi to sluší… takže jsem zvědavá za měsíc a kousek bude další screening, kde mi to řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.9.12 20:11

@handa30 No,tak to je super, že je vše ok a holčička je taky super, tak kluk bude příště pro tatínka :). Aspoň je vidět, že je to u každého jiné, já čekám holčičku a bylo mi zle až do 4 měsíce a tobě nic. Jinak je mi celkem fajn, už je to někdy takový omezující, ale stále to jde, někdy funim jak lokomotiva, pálí žáha docela často, břicho mi jezdí z jedné strany na druhou a v noci čučim do stropu protože se mi nechce spát, ale jinak super :lol:.
@bkrocek Tak to je taky super, že se ti daří dobře, tak nám to těhulkování utíká holky co! Já jdu za měsíc na mateřskou, to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanyli
14.9.12 07:36

3 dny po IUI

Ahoj těhulky, mohla byste mi některá poradit, zda je normální, že se mi neustále motá hlava a mám pocit, že omdlím? Jsem 3 dny po IUI a vůbec nevím co s tím :,(. Beru Duphaston, tak nevím jestli to může být z něj?! Moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
791
14.9.12 08:21
@Hanyli píše:
Ahoj těhulky, mohla byste mi některá poradit, zda je normální, že se mi neustále motá hlava a mám pocit, že omdlím? Jsem 3 dny po IUI a vůbec nevím co s tím :,(. Beru Duphaston, tak nevím jestli to může být z něj?! Moc děkuju

No to nevím, ale možné to je, že ti je po něm špatně, je to hormon, tak proč ne, zeptej se na to Dr. Mě třeba bylo špatně po Pregnylu, špatně se mi dýchalo, tak mi ho vyměnila. Držím pěstičky ať se ti zadaří a mš brzy // :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.9.12 08:36
@Hanyli píše:
Ahoj těhulky, mohla byste mi některá poradit, zda je normální, že se mi neustále motá hlava a mám pocit, že omdlím? Jsem 3 dny po IUI a vůbec nevím co s tím :,(. Beru Duphaston, tak nevím jestli to může být z něj?! Moc děkuju

No určitě to možné je…já brala Utrogestan, to je vlastně to samé a taky se mi motala hlava a bylo mi zle a mdlo…musíš to přežít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanyli
14.9.12 15:50

Holky, moc děkuju. Tak já budu bojovat :) a doufat, že to dobře dopadne :) Hezký víkend!

• Citovat
  • Upravit
1571
18.9.12 10:20

Ahoj holky, já jsem zase asi tak 2 dny po IUI začala mít dost citlivé bradavky. Nevíte čím by to mohlo být? Nebo máte s tím také některá zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
19.9.12 08:51

@Petka007 To muze byt hormonama, Pregnylem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
19.9.12 11:01

Já si to právě taky myslím, že je to z pregnylu :/, ale už to není tak intenzivní… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
19.9.12 11:05

@Petka007 Vis to ono je to prece jen chemie a co to s clovekem dela. Ja si vzdycky byla jista, ze podle priznaku musim byt tehotna a ono nic… no kdyz jsem otehotnela, tak jsem si na prsa ani nemohla sahnout jak to bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
19.9.12 13:41

To je pravda :) jsem zvědavá, jestli se zadaří. Jsem dnes 12 dní po IUI. Kdy si myslíte, že má cenu testovat? Jestli vůbec… Bylo mi řečeno, že když do 14 dnů nepřijde MS, tak mám přijít na krev. Ale když beru duphaston, tak ms asi ani nepařijde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
19.9.12 13:46

Já bych 14 den zkusila udělat test doma, kdyby vyšel pozitivní, tak bych pro jistotu vyrazila na tu krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
19.9.12 13:51
@bkrocek píše:
Já bych 14 den zkusila udělat test doma, kdyby vyšel pozitivní, tak bych pro jistotu vyrazila na tu krev
:) díky, mám smíšené pocity a strach, že to zase nevyjde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital