IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
24.10.12 18:03
@Dana 79 píše:
@Andylek17 ty potvoro ani jsi nám včera nenapsala :D, ale koukla jsem do jiné diskuze a tam píšeš, že jsi 4+5 a j to ok, tak ti moc gratuluji :palec:.

Daniiiiiiiiiiiiiii, omluva velikááááááááááááááááááá. :oops: :oops: JJJJJJJJJ, holkyyyyyyyyy, je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. POTVRZENO. VČERA FAZOLINKA A 4+5tt. PODLE POSLEDNÍ MS MÁM TERMÍN PŘESNĚ NA MÉ NAROZENINY :srdce: :srdce: :srdce: Ještě teda nebylo vidět srdíčko a tak, protože je to strašně brzo, ale další UTZ jdu za 14dní a budou i fotečky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.10.12 20:45

@Andylek17 no tak to je nadhera. Moc ti to preju, vitej mezi nama tehulkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
24.10.12 21:45

Holky, tam jsem dneska neodolala a mám na testu viditelného ducha :dance: :dance: :dance:, jsem 8dne po ET a 13den po Pregnylu tak snad by to už mělo být těhotenství…uvidíme v pondělí, jdu na krev…držte pěsti :hug: :* :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
24.10.12 23:05

@slunečnice81 tak to potichounku gratuluju :potlesk: koukám, že jsme na tom podobně taky jdu v pondělí na krev :D :D Tak doufám, že u mě bude taky pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
25.10.12 08:42

@slunečnice81 juhuu, super. Raději nic neřikám a doufám, že ti to vyjde :-)

• Citovat
  • Upravit
791
25.10.12 08:49

@Mates26 @slunečnice81 no holky tady to začíná být samá těhule :lol:,to je super :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.10.12 10:19
@slunečnice81 píše:
Holky, tam jsem dneska neodolala a mám na testu viditelného ducha :dance: :dance: :dance:, jsem 8dne po ET a 13den po Pregnylu tak snad by to už mělo být těhotenství…uvidíme v pondělí, jdu na krev…držte pěsti :hug: :* :srdce: :dance: :dance:

Slunečnice, to jsou dobré zprávy :hug: :hug: :hug: Držím moooc palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.10.12 10:20
@Andylek17 píše:
Daniiiiiiiiiiiiiii, omluva velikááááááááááááááááááá. :oops: :oops: JJJJJJJJJ, holkyyyyyyyyy, je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. POTVRZENO. VČERA FAZOLINKA A 4+5tt. PODLE POSLEDNÍ MS MÁM TERMÍN PŘESNĚ NA MÉ NAROZENINY :srdce: :srdce: :srdce: Ještě teda nebylo vidět srdíčko a tak, protože je to strašně brzo, ale další UTZ jdu za 14dní a budou i fotečky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Andylku, vítej mezi těhulemi :mavam: Skvělá zpráva :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
25.10.12 13:39

Ahoj holky, tak to je krása kolik nás přibylo :potlesk: já byla včera na kontrole a všechno v pořádku a 2kg dole, to bude tou dietou na cukrovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.10.12 17:35

@bkrocek tak to j super, že j vše ok a to nevadí, že hubneš? Asi ne když je mimi ok, viď? Taky to letí nějak nestíhám koukat, jak vám všem ty týdny naskakují! No jo vždyť já budu už rodit :lol:. Malá mi utiskuje snad všechny orgány v těle a někdy mi připadá, že mi proleze bokem ven jak kope :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
26.10.12 08:23

Ahoj, tak ráno na testu jen /.

Ještě ale než hodim flintu do žita, počkám raději na středu na MS. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
791
26.10.12 09:32

@popina to mě mrzí, vím jaké to je. Na příští pokus ti budme držet víc palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.10.12 09:32

Mates26, Slunečnice81, holky to je supeeeeeeeeeeeeer, dejte hned věděěěěěěěěěětttttttttt, jupíííííííííííí jouuuuuuuuuu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.10.12 11:02
@popina píše:
Ahoj, tak ráno na testu jen /.Ještě ale než hodim flintu do žita, počkám raději na středu na MS. :nevim:

Taky mě to mrzí :(
Neztrácej naději, naopak ještě víc se zapři, že budeš bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.10.12 11:42

Ahoj holky, tak je něco nového? Já jsem už nějaká hotová, není mi moc dobře. V pátk jsem myslela, že pojedeme do porodnice, hodinu mě bolelo břicho jak čert a pořád mi tvrdlo, ale nakonec jsem to rozehnala teplou vanou. Jsou ty poslední týdny nějak náročný, poprvé jsem to teda snášela uplně jinak a mnohem lépe :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí