IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
23.2.13 15:05

Ivco rano mne to nedalo a zajela jsem na pohotovost mam zanet prudusek takze antibiotika a acc long a tedka zase musim cekat az zaberou antibiotika. :( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.13 15:15

@hanka1120 no panejo, tak abych to neměla taky, kašlu totiž příšerně, ty to ještě popisuješ hezky. V pondělí jedu do města, tak se tam snad stavím, jestli tam nebude moc lidí, ať mě poslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.13 15:19

@Ivča78 taky kaslu priserne dusim se kazdou chvili hleny ze mne litaji. a ted se zase bojim aby ti leky zabrali, rika se prece ze antibiotika zabere po 3-4 dnech.my asmatici to mame horsi. radci se tam zastav kvuli detem, nebylo by dobre kdyby to jeste od tebe chytli, jenze ti asi antibiotika nemuzes stejne kdyz kojis ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.13 15:21

@hanka1120 jsou nějaká i pro kojící, no Adámek to právě má stejné, ve čtvrtek jsme s ním byli u doktora, to bylo ještě dobrý, ale mohlo se to ještě rozjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.13 15:24

Ivco a doktorka mi rikala hodne i pit.tak si v pondeli radci jeste oba skocte k doktorce pro jistotu, tedka to hodne lita ty nemoce. a mala je zdrava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.13 15:33

@hanka1120 taky už kašle, ale nemá to tak hrozný jako my. No, asi to vyjde na úterý, protože v pondělí budu muset nakonec do města sama. Ale v úterý bude mít manžel volno, tak si všichni dojdeme k doktoru, děti vezmu radši znovu na poslechnutí (byla jsem s oběma ve čtvrtek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.2.13 11:13

Ivco jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.2.13 14:02

@hanka1120 Hančo, už je to lepší, kašlu pořád, ale už mě to přechází, dneska jsem byla u doktoru s dětma, tak i oni jsou na poslech čistí, jen prý mají zadní rýmu. Tak snad jsme z nejhoršího venku. Co ty, antibiotika ti zabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.2.13 15:08

Ahoj holky, tak jsem si dnes vzpomněla na Handu, už se jí malá narodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.2.13 15:54

@Ivča78 to je nevýhoda dětí narozených v zimě, pořád nemocné, ale nedá se nic dělat. Jsem zvědavá jak to budu mít já v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.2.13 15:54

@PavlaPir vidíš to, ta se dloooho neozvala…snad už to má za sebou a vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.2.13 16:22

:roll: IVCO V NEDELI JSEM BYLA OPET NA POHOTOVOSTI A ONA MNE POSLALA NA PLICNI, PLICE JSOU CISTE KREVNI TESTY V NORME, DALA MNE TAM INFUZI MAGNEZIUM, DICHALA JSEM TAM ASI 10 MIN VENTOLIN, NAPSALA MI TAM LEKY NA NOC KODEIN A HELICID A MEDROL, MEDROL JE NECO JAK PREDNISOM, A POSLALA MNE DOMU. V PONDELI MNE BYLO LEPE, A DNESKA RANO SE TO ZASE VRATILO DO STARYCH KOLEJI JE MI ZASE BLBE SPATNE SE MI DICHA KASEL JAK HROM A JSEM SILENE ZAHLENENA, TAKZE ZITRA JEDU RANO ZASE ZPET DO NEMOCNICE NA PLICNI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.2.13 16:26

HOLKY TREBA SESTRA MA MALOU JE JI 14 MES A BYLA NEMOCNA POPRVE PRED 14DNI, JINAK MIVALA VZDYCKY JEN KLASICKOU RYMU, A TAKY JE NAROZENA V ZIME.ASI ZALEZI JAKY MA TO DITE SILNOU IMUNITU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.2.13 17:39
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak jsem si dnes vzpomněla na Handu, už se jí malá narodila?

Ne ne ještě je celá, až to bude mít za sebou, tak se určitě ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.2.13 18:31

Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době, omlouvám se. Byla jsem zas nemocná s teplotama.
Jsem ještě celá, ale v neděli nastupuju na příjem a v pondělí mě čeká císař :(
Malá se neotočila, navíc mám placentu na přední stěně. Bojim se, ale musím to zvládnout. Myslím na malou, že už ji za chvilku uvidím.
Nevite co Barča??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital