Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivco rano mne to nedalo a zajela jsem na pohotovost mam zanet prudusek takze antibiotika a acc long a tedka zase musim cekat az zaberou antibiotika.
![]()
@hanka1120 no panejo, tak abych to neměla taky, kašlu totiž příšerně, ty to ještě popisuješ hezky. V pondělí jedu do města, tak se tam snad stavím, jestli tam nebude moc lidí, ať mě poslechne.
@Ivča78 taky kaslu priserne dusim se kazdou chvili hleny ze mne litaji. a ted se zase bojim aby ti leky zabrali, rika se prece ze antibiotika zabere po 3-4 dnech.my asmatici to mame horsi. radci se tam zastav kvuli detem, nebylo by dobre kdyby to jeste od tebe chytli, jenze ti asi antibiotika nemuzes stejne kdyz kojis ze?
@hanka1120 jsou nějaká i pro kojící, no Adámek to právě má stejné, ve čtvrtek jsme s ním byli u doktora, to bylo ještě dobrý, ale mohlo se to ještě rozjet…
Ivco a doktorka mi rikala hodne i pit.tak si v pondeli radci jeste oba skocte k doktorce pro jistotu, tedka to hodne lita ty nemoce. a mala je zdrava?
@hanka1120 taky už kašle, ale nemá to tak hrozný jako my. No, asi to vyjde na úterý, protože v pondělí budu muset nakonec do města sama. Ale v úterý bude mít manžel volno, tak si všichni dojdeme k doktoru, děti vezmu radši znovu na poslechnutí (byla jsem s oběma ve čtvrtek).
@hanka1120 Hančo, už je to lepší, kašlu pořád, ale už mě to přechází, dneska jsem byla u doktoru s dětma, tak i oni jsou na poslech čistí, jen prý mají zadní rýmu. Tak snad jsme z nejhoršího venku. Co ty, antibiotika ti zabrala?
Ahoj holky, tak jsem si dnes vzpomněla na Handu, už se jí malá narodila?
@Ivča78 to je nevýhoda dětí narozených v zimě, pořád nemocné, ale nedá se nic dělat. Jsem zvědavá jak to budu mít já v létě ![]()
@PavlaPir vidíš to, ta se dloooho neozvala…snad už to má za sebou a vše v pořádku
IVCO V NEDELI JSEM BYLA OPET NA POHOTOVOSTI A ONA MNE POSLALA NA PLICNI, PLICE JSOU CISTE KREVNI TESTY V NORME, DALA MNE TAM INFUZI MAGNEZIUM, DICHALA JSEM TAM ASI 10 MIN VENTOLIN, NAPSALA MI TAM LEKY NA NOC KODEIN A HELICID A MEDROL, MEDROL JE NECO JAK PREDNISOM, A POSLALA MNE DOMU. V PONDELI MNE BYLO LEPE, A DNESKA RANO SE TO ZASE VRATILO DO STARYCH KOLEJI JE MI ZASE BLBE SPATNE SE MI DICHA KASEL JAK HROM A JSEM SILENE ZAHLENENA, TAKZE ZITRA JEDU RANO ZASE ZPET DO NEMOCNICE NA PLICNI.
HOLKY TREBA SESTRA MA MALOU JE JI 14 MES A BYLA NEMOCNA POPRVE PRED 14DNI, JINAK MIVALA VZDYCKY JEN KLASICKOU RYMU, A TAKY JE NAROZENA V ZIME.ASI ZALEZI JAKY MA TO DITE SILNOU IMUNITU.
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak jsem si dnes vzpomněla na Handu, už se jí malá narodila?
Ne ne ještě je celá, až to bude mít za sebou, tak se určitě ozve.
Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době, omlouvám se. Byla jsem zas nemocná s teplotama.
Jsem ještě celá, ale v neděli nastupuju na příjem a v pondělí mě čeká císař ![]()
Malá se neotočila, navíc mám placentu na přední stěně. Bojim se, ale musím to zvládnout. Myslím na malou, že už ji za chvilku uvidím.
Nevite co Barča??