Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani, tak to je super, že tak hezky reaguješ, takých folikulů, to vypadá skvěle. Tak to držím moc pěsti, aby to vyšlo!
Handi, taky to vidím tak, že kdyby 2. IUI nevyšlo, tak si zrovna zažádám o IVF, abych tam neměla pak nějakou prodlevu. Přece jenom čas kvapí, nejsem nejmladší a jak řekl můj doktor, škoda u mě cyklu, o který se těhu posune.
Handi, jj, nejdříve ve středu, bojim, bojim, že budu zase zklamaná.
ahoj holky, včera po práci jsem šla na sraz s kámoškama, které jsem viděla snad po půl roce a jednu snad i po pár letech a bylo super ![]()
Dani, za týden by mi měla přijít ms a pak další a naše poslední IUI a začnem domlouvat IVF
takže v tom tady určitě nebudeš sama, jenže ty už dávno po IVF budeš mít a budeš mít pod srdíčkem tu nejkrásnější fazolku ![]()
Kaczul jen abych v tu dobu nepudstupovala další IVF,jen to ne … Tobě vyjde IUI a bude to pohoda , neboj ![]()
Dobré ráno, manžu jsem vyštvala na lyže a můžu být s Váma
Holky, já včera večer začala špinit. Mé tělo blázní, 9DC a už špiním.Nejspíš to je proto, že neberu ultroš a tělo je na něj už zvyklé. Dr. mi řekla, že si mám vzít ultroš až v neděli a teď teda nevím, co dělat. Jestli to není zbytečné ho brát, když už stejně špiním ![]()
Dani, neboj. bobek se v tobě bude držet zuby nehty ![]()
handi, 9DC a špiníš? A nemůže to být ovulkou?
![]()
Holky, dneska je tady tak krásně. Manžel sice jel dopoledne do práce, ale doufám, že nebude moc unavený a povede se mi ho vytáhnout alespoň na menší procházku ![]()
handi 9dc to je silene brzo na menstruaci,to urcite prestane u tebe to spineni.ja nedriv dostala menstruaci 23dc jinak ju mivam pravidelnou po 28dnech a kdych beru utros tak doste po30dnech.pri nejhorsim si zavolej do caru a zeptej se zda mas utros nasadit.a dani tobe po vyjde na poprve uvidis,mas dost vajicek tak to musi vyjit
Hani a co Ty?? Co budeš zkoušet dál? Menses jsem nedostala, ale špiním, občas špiním i 10 dní ![]()
hando tedka mame pauzu do caru jsem objednana az 24 brezna a budeme skouset jeste jednu iui ale i injekcama,takze to bude jeste nakou dobu trvat protoze pry injekce musijou schvalit pojistovna.clostik jsem brala uz hodnekrat tak uz ho brat nemuzu.a tohle bude posledni nase iui a pak ivf,uz nechci marnit cas zbytecne 3 roky co se snazime to je hruza. ale 10dni spinit to bych se zblaznila to mas tak pokazde?
handa30 píše:
Dobré ráno, manžu jsem vyštvala na lyže a můžu být s VámaHolky, já včera večer začala špinit. Mé tělo blázní, 9DC a už špiním.Nejspíš to je proto, že neberu ultroš a tělo je na něj už zvyklé. Dr. mi řekla, že si mám vzít ultroš až v neděli a teď teda nevím, co dělat. Jestli to není zbytečné ho brát, když už stejně špiním
Já když jsem taky jeden měsíc měla vynechaný utroš ,tak si moje MS dělala co chtěla , různě jsem špinila a pak od 19DC jsem začala špinit víc 24DC se mi rozjela MS.Taky mi Dr. říkala ,že je to tím utrošem ,že neberu . A ty bereš utroš od 10DC? Nebo jsem to špatně pochopila ?
Holky, já beru ultroš, jak mi řekne doktorka a ta mi řekla, že si ho mám vzít až v neděli. V neděli si ho vezmu a budu ho brát 10 dní. Pak přijde ms.
Hani, tak to máme stejné, já taky půjdu v dubnu na 3 IUI a pak IVF. Už nechci čekat. Danča nám teď ukáže jak se to dělá a taky pozitivní TT. Už se těším, Dani
Venku je fakt krásně!
Je, holky, tak to budem stimulovat snad všechny ve stejnou dobu
Za týden by měla přijít ms, pak ještě jeden cyklus s IUI a pak IVF ![]()
Zdravím Vás holky, omlouám se, že Vám lezu do debaty, ale vrtá mi hlavou jedna věc, v pátek jsme byli na druhém IUI, před časem mě zjistili neprůchodný levý vejcovod a teď v pátek po IUI mi doktor říká, že to směřoval spíše na levou stranu, že tam bylo moc vajíček a velkých, tak jsem z toho jelen, plantal něco o tom,že to může jít břísní dutinou ? Nemáte někdo s tímto zkušenosti, prosím
kuju za rekace ![]()
Zuzi, břišní dutinou
? O tom jsem ještě neslyšela, vejcovod k tomu podle mě potřeba bude. No, to nevím, co tím teda myslel.
Handi, tak nechceš si zavolat doktorce a zeptat se, co máš dělat, když špiníš? To je nějak hodně brzy. Přijde mi zvláštní, že bereš utroš tak brzy, nebo ty vlastě míváš brzy ovulku, viď? Tak to asi bude kvůli tomu na udržení mimíska…