Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kaczule1 píše:
Dani to je krásné. Moc ti přeju aby se bobišek držel zuby nehty a nepustil se dřív jak za 9 měsíců
Díky Zuzi, taky se modlím ,aby vydržel až do konce. Nejdřív se člověk bojí IVF pak OPU pak aby zbyla embryjka pak ,aby byly // a pak aby se udrželo a bylo zdravé, je to samej stres
![]()
zuzivr píše:
Tak IVI- odpočívat, všechno je to tam hodně citlivé, ale bude to OK, vždyt máš přece ukázkové těhutak neboj
holky a krváceli ste některá i když ste věděli že jste těhu ?
Ano moje sestra poprvé měla zamlklé těhu a za 4 měsíce otěhotněla znovu a krvácela opět,ale krvácela i sliznice se trhala,byla vykulená a Dr. jí řek ,že je naprosto v poho mimi a teď jsou tomíkovi 2,5 a zlobí jak čert a jinak měla ukázkové těhu. Chápeš to , někdy to tak prostě je ![]()
No právě toto nechápu, člověk pořád chodí za záchod s tím, aby tam nic nebylo, žádná červená barva, a stejně když zakrvácí, tak ti Dr. řekne že je to v poho
sem z toho jelínek
Ségra byla tenkrát hotová a bála se jít k Dr. a ten jí pak řek,že se to stává a ať je v klidu ,že to je ok. Asi po měsíci jí to ustalo. Taky to nechápu ,první těhu měla normální bez krvácení a z toho má holčinu ,která dneska udělala řidičák ,jsem na ní tááák pyšná
.
To je,je to hrozný jak to letí,tý mojí je 14let chjo ,tak rychle nám vyrostou ! Zatím se loučím musím pustit mrňavce pohádku na noťasu
![]()
Já jsem v těhu maličko špinila, ale bylo to jenom jednou trošku na vložce, pak už nic.
K tomu krvácení, nemyslím si, že by to bylo zase až tak v pohodě. Kamarádka byla těhu a začala krvácet a musela mít klidový režim, jenom ležet, myslím, že ani sedět dlouho nemohla a nasadili jí Utrogestan. Dnes má skoro dvouletého syna, takže to dobře dopadlo, ale kdoví, co by se stalo, kdyby neležela a nedali jí Utrouš.
dani hodne stesti urcite se konecne na tebe usmalo stesti a budes tehu drzim palecky at se vse vyviji jak ma.kdy jdes na kontrolu? nebo budes delat test za 14dni?
Ahoj holky, jak se máme dneska? Co naše skoro těhule, Danča?
ahojte, já teď zobu clostik a příští středu (to budu 12 DC) jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá zda bude další a naše poslední IUI ![]()
Dani, jak se cítíš? Už se těším až nám budeš ukazovat testíky ![]()
Děkuji, bylo by supr, kdyby vyšlo, ale už tak nějak počítám s IVF ![]()
Já taky, ale aspoň že IVF existuje, musíme to vnímat pozitivně.
Ahoj holčiny,tak dneska dobrý,ale včera večer mi začalo být tak zle od žaludku,že jsem nevěděla co mám dělat a špatně se mi dýchalo fuj , usnula jsem až ve tři ráno
. Teď mi je fajn,musela jsem to v noci přepít a pak to přešlo. Já nevím, ale i po IUI ,tak po týdnu mi vždycky bylo pár dní takhle špatně asi po tom Pregnylu.Jestli slaabej OHSS
,ale břicho nebolí ,tak je to dobrý . Tak snad to bude dobrý. Teď jsem šla na chvíli ven a tam je zima , že jsem zase rychle zalezla domu
. Koukám Handí má pěknou fotečku, kočka
. Holčiny a jak je vám všem ,po těle a na duši?