IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
27.3.23 14:42

@kamaradka32 nedostala jsem. Delala mi jen rychlí přes břicho, pry ze zdravotních důvodu, protože jsem ji říkala, že se cítím netehotne 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.3.23 14:44

@nikejsn no snad jo, druhý trimestr je prý nejhezčí, tak si ho musíme užít :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.23 15:02

@daudinka já měla sex zakázány jen po OPU, před tím by se neměl protože by při narážení mohly prasknout folikuly. Jinak asi zakázaný během stimulace není.
Ale taky jsem na nej neměla pomyšlení, asi je to temna hormonama😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 15:35

@daudinka jo to je fakt to se asi nesmí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
27.3.23 18:57
@daudinka píše:
Holky, dekuju moc. Vubec nevim, co mam cekat. Jak rychle jste se zacaly citit hur po tech injekcich? Nebo jak jste se vubec citily? Zatim necitim nic, ale mela jsem teprve prvni, tak je asi jeste brzy, abych neco citila :nevim:

Ahoj, mě teda některé injekce občas bolely, záleží, kam se zrovna trefíš, po x dnech už se mi fakt prostě píchnout nechtělo, zvlášť, když pak už jedeš dvě po sobě, do každý strany jednu :D ale zas už je pak člověk zvyklý, jinak hůř jsem se cítit vůbec nezačala, ale chodila jsem na akupunturu, mohlo to mít vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 19:27

@Rhian ja prave jak nemam rada injekce, tak me akupunktura desi. I kdyz vim, ze je prospesna. Urcite ti mohla pomoc. Prave si nejsem jista, jak bych to snasela, kdybych si je mela pichat sama. Urcite by to bylo o dost horsi. Takto jsem si jen lehla, zavrela oci a bylo. To jsem si rikala taky, ze se mozna jen dobre trefil, ze jsem necitila vubec nic :D no uvidim, jak mu to pujde dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 20:04

@daudinka máš můj obdiv, já si to píchala sama a píchám dal Clexane a nevěřila bych to nikomu, když už bolest tak si ji způsobím sama svým tempem :lol: ale je fakt, že ty hormony nebolí, mě vadil jen orgalutran, na divnou jehlu, bud nešla dovnitř nebo zas ven :roll: kazspaldne Clexane je mnohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 20:20

@Elalis a ten Clexane mas na co? Doktorka cosi rikala, ze pak jeste budu muset mit, kdyz by se mi podarilo otehotnet, ale nerikala zatim co.. no budu taky jako jehelnicek, to je jasny. Ale kdyz to jinak nejde :nevim: vydrzim cokoliv, jen aby se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 20:24

@daudinka Jasný, vydrž, je to jen pár dní, já měla stimulaci asi týden, takže jsem byla docela vyzívaná, mě sejmul až ten odběr. Clexane je na ředění krve - mám mutace krevní srážlivosti, takže bych nich by z mýho maličkýho byla krevní sraženina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 20:36

@Elalis to zni teda taky hrozne. Jesteze i na to neco existuje a muzou ti pomoc. Ty jsi stimulovala jen tyden? To je parada :) jaktoze se ti tak rychle udelaly vajicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 21:12

@daudinka Naštěstí no, bez geneticky bych se asi mimča nedočkala. No já měla opožděnej menzes, měla jsem předtím biochemko.. Takže 1 vajíčko se uvolnilo přirozeně brzo a pak další 2, ale ty rostly moc pomalu, takže to první už by nevydrželo, no moc mi ta stimulačka nevyšla, ale naštěstí to stačilo a to výtězné se drží 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 21:34

@Elalis jesteze to dobre dopadlo :srdce: to je to jediny dulezity. Myslis, ze kdyz jsem ted mela skoro mesic zpozdeni, ze bych to mohla mit taky nejak zrychleny? To me vubec nenapadlo. My kdyz budeme mit malo vajicek, tak jsme bez sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 21:46

@daudinka Hele to má asi každý jinak, já měla ovulaci prostě každých 24 dní nezávisle na tom jak se mi posunula MS, ta se mi posunula jen při biochemku nebo po covidu, ale já jsem brala dostinex, takže možná proto jsem měla vše tak pravidelně :nevim: pokud jsem měla zpoždění MS měla jsem ovu už 9 DC, jinak 13.. Takže si myslím, že první injekci jsem si píchala moc pozdě dle režimu mého těla.. Ale jak říkáš hlavně, že to vyšlo :srdce: A ty se tím vůbec nestresuj, já prostě na hormony moc nereaguju :dance: ty budeš mít vajíček dost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 21:55

@Elalis kez by to tak bylo, modlim se kazdy den za dobrou urodu kvalitnich vajicek :srdce:
Je krasny, ze ti to nakonec tak dopadlo :srdce: bylo ti to souzeno i pres vsechny komplikace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 22:19

@daudinka Vypadá to, že jo, byl to dlouhý boj, ale asi nastal konečně správný čas :srdce: Budu ti moc držet palce ať tam máš kvalitní kousky, nestresuj se počtem hlavně ať stojí za to ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.