Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petullaa Neboj,uz jen par dnu a ten ocekavany den bude tady. Preju Ti, aby to vyslo hned napoprve. ![]()
Holky, docetla jsem se, ze kdyz zena nema vejcovody nebo je ma nepruchozi, tak cele IVF hradi pojistovna. Co je na tom pravdy?
Ahoj holky, v pondělí jsem byla na ET a od té doby mě dost bolí břicho, záda a prsa jako před menstruací
to asi není moc dobré že? ![]()
@dolnickova píše:
Ahoj holky, v pondělí jsem byla na ET a od té doby mě dost bolí břicho, záda a prsa jako před menstruacíto asi není moc dobré že?
Ahoj 6 dni od ET je krátká doba na úsudky. Hlavně myslet pozitivně. Příznaky které máš mužou a taky nemusí souviset s menstruací. Nezapomeň že jsi nadopována hormony a tělo reaguje.
Já jsem 12 den od KET a taky mě bolí v podbříšku, mám citlivé prsa… A asi se učůrám k smrti
Těhotenský test mám v kabelce a nemám odvahu si ho udělat…Držím palečky
@ndkv píše:
Holky, docetla jsem se, ze kdyz zena nema vejcovody nebo je ma nepruchozi, tak cele IVF hradi pojistovna. Co je na tom pravdy?
Ahoj to si nemyslím…za IVF se vždy něco doplácí je to tak 1/3 z celkové ceny…jak za zákroky které si chceš připlatit k většímu úspěchu tak za stimulační léky a injekce
@dolnickova píše:
Tak ti držím palečkya hodně sil na ten testík
Děkuji moc.Dnes 12 dnů od KET. Nedalo mi to tak jsem to zkusila
Poprvě v životě na těhu testu 2 čárky. Třepu se jak ratlík, jsem šťastná ale zároveň se bojím
Příspěvek upraven 22.05.16 v 12:35
@ndkv píše:
@Vampyrka Mooooc gratuluji.![]()
Děkuji i když radovat se budu úplně nejvíc až bude prdelka na světě…to je do toho okamžiku ještě dloůhá doba
na krevní testy jdu až ve středu…všem bych chtěla říct ať neztrácíte naději, musíte věřit že to výjde a myslet hlavně pozitivně. Do IVF musí jít člověk s chladnou hlavou a pozitivně naladěn. Já po prvním IVF byla tak vyčerpaná a ze všeho vyhukaná že se ani nedivím že to nevyšlo. U KET v lednu to bylo mnohem lepší a teď už člověk prostě věděl do čeho jde
![]()
@Vampyrka Ja byla ve ctvrtek na laparoskopii a Dr. zjistil, ze zbyly vejcovod je zcela pruchodny a vajecniky s delohou jsou taky v poradku. Takze u nas se IVF zatim odklada a budeme verit, ze to prirozene drive ci pozdeji prijde. ![]()
Drzim pesticky at vam to vyjde a konecne se dockate
ja jsem byla dneska ne ultrazvuku, a je to vsechno super takze sen rychle musela bezet domu, zavest si utrogestan a v patek jdu konecne pro moje zmrzlinky, teda asi pro jednu:) a v patek jdou se mnou jeste 3 snazilky tak kdyby jste tady nejaka z nich byla tak pisnete ![]()
Dnes jsem 7 dní po ET a nevydržela jsem a udělala jsem si test. negativní, všechny píšou jak tam měly duchy, takže jsem pěkně v háji ![]()
7 den je jeste brzo nebo ne? ja jsem cetla ze si holky delaji az ten 10ty den, to by tam mel byt duch a pak by ta carka mela silit jinak se testuje 14 den tak to mate jeste brzo..neveste hlavu, urcite to dopadne dobre a krvacite?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.