Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je to do 10ti tisic, nevim presne…je holky jsem rada ze se vas tu obevilo vice a vsem moc preju at se vam to podari
ja teprve na ket pujdu tak jsem zvedava a nedockava jak to dopadne:) hlavne se z toho nestresovat, ja vim ze se mi to lehce rika, ale ja si to taky prikazuju na to moc nemyslet, ale nejde to, ja treba mam strach z toho, ze v patek pujdu na ten ket konecne po tak dloohe dobe cekani a dr. mi rekne ze zmrzlinky neprezily, protoze jsem tady na diskuzich cetla co holky psaly, ze to mrazeni ansledne rozmrazovani ty emryjka nemusi prezit
tak ja jsem z toho fakt dost nervozni…ale jelikoz nam vsem nezbyva nic jineho nez cekat a doufat ze to vyjde, tak budu doufat ze prezijou a ze vsechno bude v poradku
Jinak tem, ktere maji uz zmrzlinku v sobe a cekaji na zazrak, tak moc preju atse ten zazrak stane
a hlavne piste holky, je to tady na to, aby jsme si navzajem pomahali a podporovali
![]()
@petullaa Nemusis se bat, v centru pouzivaji prvotridni techniku mrazeni. Ja mela ctyrikrat ket a pokazde byly zmrzlinky perfektni. ![]()
@petullaa ja mam prvni ket za sebou a ted cekam jak dopadnu. A taky byl zmrzlik v poradku. Jo holky slysela jsem ze se doplaci kolem deseti tisic. No pokud to nevyjde tedtak si zajdu pak pro dalsiho zmrzlika. A po jake dobe chodite kdyz se to nepovede.
@hanule24 ahoj ja v Gyncentru v Ostravě doplácím za KET 7000 Kč pokud máš již KET zasebou jak píšeš musíš vědět kolik jsi platila… nebo u vás se neplatí před tím než jdeš na zákrok? U nás se plati v den zákroku… Jinak hodně štěstí
mě zítra čeká odběr krve jsem dnes 14 dnu od KET odpoledne zítra již budu znát verdikt.Dnes jsem si dělala test tak snad je to na dobré ceste…ale raději se moc neradovat než co řeknou doktoři…
![]()
@Vampyrka ahoj jo mam ket za sebou ale ja mela jit normalne na vlozeni jenze jsem v ten den zacala krvacet takze mi embrya zamrazili. A jak jsem sla na ket tak jsem nic nedoplacela. Ale pokud se to nepovedlo tak ted uz si to platit budu a proto se ptam na kolik to tak vychazi
@Vampyrka jinak moc gratuluji. Taky jsem chodila do toho centra jako ty ale odesla jsem od tama nebyla jsem tam zpokojena
Ahoj holky,
tak v pondělí mě čeká embriokryo transfer. Bohužel si opět musím páchat a beru opět utrouš a divinu.
@Vampyrka potichoučku gratuluji ![]()
Holky kdyz jste brali utrogestan byli jste naladove? ja jsem jak chodici papinak
chvilku jsem o. k a pak me vytoci kazda malickost je to z toho utrose?
@hanule24 můžu se zeptat co tě přimělo z Gyncentra v Ostravě odejít? Já bych neměnila ani za nic.Jsem tam strašně spokojena. A to jsem říkala vždy od začátku co jsem to tam začla navštěvovat. Chodím k MUdr. Andrea Kagánková-Rákosová lepší lékařku jsem si nemohla přát. Nedám na ní dopustit. Pečlivá, starostlivá, a hlavně má „srdce“.I sestřičky jsou všechny super…
![]()
@hanule24 já chodila cca v rozmezí 4 měsíců ať si tělo odpočine.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.