Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kleo díky ![]()
To seš teda šikulka…Teda hříbkovou bych si dala. Mňam!!!
Já už se těším až se po té laparce nadlábnu
Manža už mi slíbil véču tak se těším jak malá holka ![]()
Holky určitě vítejte!!! ![]()
Může někdo prosím blondýně vysvětlit kde se na liště zapínají tedy ty podpisy????
Čumím tady na to jako husa a nic nevidím.
Holky vás čeká první nebo druhé IVF?
Lus
tak opět spolu.
Kleo my jsme měli minimální stimulaci ta se nepočítá do IVF,platíš si ji sama.Za nevydařený pokus jsme platili 5tis. ![]()
Sem,jak je nadpis IVF na začátku roku 2012 tak pod tím taková malá písmenka a tam je zapnout podpisy.
Teda mne zaráží, že vám dělají laparoskopii + hysteroskopii až teď, u mě tím začínali.
Sem,kdyby jsem se já nerozhoupala tak ji mít ani nebudu
.
Z CAR mě na ní nikdo neposílal.
Kačko, no my půjdeme taky do nativu s minimálkou, pokud druhé IVf na jaře nedopadne dobře. Ještě bude krušně. Od listopadu budu uschopněná, ale do práce se nevrátím, i dneska jsem měla zase noční můry ![]()
Prostě šéf se tam po mě vozil, a dělal mi veliké problémy, co jsme omarodila. Takže penízky budeme muset velice šetřit. Pokusím se chodit alespoň po nějakých brigádách, když to půjde. Oni by mě možná někde i zaměstnali, ale jak se proflákne, že budu chodit do centra, tak stejně poletím
A to by se teda profláklo, páč bych musela chodit ráno na krev kvůli hormonům a na UZ a já nevím na co.. Jedině, že bych hned zase omarodila ![]()
Jó, bude to těžké…
Sem, u nás mě třeba na laparku poslali hned po prvním neúspěšném IUI. A ještě že jsem šla. Hned mi řekli, že IUI je u mě nahouby
Dělali mi i hysteroskopii a já nevím co ještě, prostě 3 kontroly v jedné operaci, což je super! ![]()
LuS, co je ta biopsie? ![]()
To je hrozný jak to ti doktoři fakt vedou, všechny ty centra jsou fakt pračky na prachy! Ta laparka je důležitá a zjistí se tam spousta věcí - sedmitecka tady z té diskuze vyplácala dva pokusy IVF a pak při laparce zjistili endometriózu a ještě další problém s dělohou.
kleofasek: já to taky tak měla, já vůbec než jsem šla do Pronatalu tak jsem šla s kompletní zprávou z nemocnice.
Holky já taky přemýšlela o tom NATIVU, co a kolik se u toho platí? Já jsem si říkala, že bych ho možná zkusila teď v únoru a to IVF nechala na červenec.
Mě naštěstí poslal Dr. z CAR automaticky…Teda s mým svolením ![]()
Biopsie je odebrání vzorku z vaječníku, zda třeba nemám rakovinu.....
Sem taky jsem se rozhodla jít na tu laparku ale můj gyndař mě posílal už po 1IVF.Ale CAR ne.Tak za to nic nedám,jen budu vědět co a jak?
Já teď minimálku snášela lépe než IVF je to míň hormonů ale zas méně vajíček.
LuS, tak to mě brali akorát vzorek z dělohy a teď po revizi asi taky, nevím.. Ale to jsem zplať pánbůh v cajku. Uvidíme, jestli jsme si díky mimoděložnímu nevypěstovala elergii na embryjko. To by se muselo přeléčit a potom by neměl snad už být problém.
Ale to se všechno zjistí až z té imunologie.
Sem, jedna holka z našeho CARu tak teš stimulovala. Teď čeká na testování.
Psala, že to stojí okolo 19 000tis. Většinou dozrává okolo 2 až 8 vajíček, ale když jich máš víc, odsají, co narostlo. Většinou zbývají 2 embrya, zase jak u koho.
Jedna injekce ISCI je za 1000 kč do každého embrya, platíš si tady jako samoplátce narkózu, tak je za 2000 tis. 13 tisíc stojí zákrok jako takový, měly by v tom být hrazeny i léky. Většinou clostilbegyt a do injekcí merional
Kačko a ty chceš jít zase do minimálky, když to tak nevyšlo? My jsme si říkali, že u nás ve Zlíně vyzkoušíme ještě poslední pokus 2. IVF, a potom přejdeme do FN v Olomouci a tam si necháme udělat ten nativ, třeba i dva a poslední IVF taky.
Lusi, tady tě holky rády přivítají

Akorát Sem štráduje někde po městě, Sluníčko poskakuje někde u fyzioterapeutky a cvičí Mojžíšovku
Sedmitečka netuším. Kačka k nám přišla taky dneska, takže už je nás tady dohromady 6, když nepočítám Betty, která sem chodila ještě přede mnou a se Sem tuhle diskuzi rozjeli. Ale já jsem ji tady ještě nepotkala. takže Betty, klíďo se zase taky přidej
Holky, já jsme s evyburcovala k neuvěřitelnému výkonu, uvařila jsem hříbkovou polívku a vyčistila jsme mražák
A odpoledne ten nákup, tak bude nějaká činnost
Kači, to je škoda, a to jste platili i to ISCI, i když se to nepodařilo?
Ale zase nadruhou stranu, máš pořád o jeden pokus navíc