IVF na začátku roku 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
18.10.11 13:41

Lusi, tady tě holky rády přivítají :wink:
Akorát Sem štráduje někde po městě, Sluníčko poskakuje někde u fyzioterapeutky a cvičí Mojžíšovku :-D
Sedmitečka netuším. Kačka k nám přišla taky dneska, takže už je nás tady dohromady 6, když nepočítám Betty, která sem chodila ještě přede mnou a se Sem tuhle diskuzi rozjeli. Ale já jsem ji tady ještě nepotkala. takže Betty, klíďo se zase taky přidej :pankac:
Holky, já jsme s evyburcovala k neuvěřitelnému výkonu, uvařila jsem hříbkovou polívku a vyčistila jsme mražák :pankac: :palec:
A odpoledne ten nákup, tak bude nějaká činnost :pankac:
Kači, to je škoda, a to jste platili i to ISCI, i když se to nepodařilo? :nevim:
Ale zase nadruhou stranu, máš pořád o jeden pokus navíc :wink:

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
18.10.11 13:48

Kleo díky :hug:
To seš teda šikulka…Teda hříbkovou bych si dala. Mňam!!!
Já už se těším až se po té laparce nadlábnu :lol: Manža už mi slíbil véču tak se těším jak malá holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 13:50

Holky určitě vítejte!!! :kytka:

Může někdo prosím blondýně vysvětlit kde se na liště zapínají tedy ty podpisy???? :think: Čumím tady na to jako husa a nic nevidím.

Holky vás čeká první nebo druhé IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.10.11 13:50

Lus :mavam: :hug: tak opět spolu.
Kleo my jsme měli minimální stimulaci ta se nepočítá do IVF,platíš si ji sama.Za nevydařený pokus jsme platili 5tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 13:51

už to mám holky - musí se do nastavení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.10.11 13:52

Sem,jak je nadpis IVF na začátku roku 2012 tak pod tím taková malá písmenka a tam je zapnout podpisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 13:54

Teda mne zaráží, že vám dělají laparoskopii + hysteroskopii až teď, u mě tím začínali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.10.11 13:56

Sem,kdyby jsem se já nerozhoupala tak ji mít ani nebudu :roll: .
Z CAR mě na ní nikdo neposílal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 14:02

Kačko, no my půjdeme taky do nativu s minimálkou, pokud druhé IVf na jaře nedopadne dobře. Ještě bude krušně. Od listopadu budu uschopněná, ale do práce se nevrátím, i dneska jsem měla zase noční můry :pocitac:
Prostě šéf se tam po mě vozil, a dělal mi veliké problémy, co jsme omarodila. Takže penízky budeme muset velice šetřit. Pokusím se chodit alespoň po nějakých brigádách, když to půjde. Oni by mě možná někde i zaměstnali, ale jak se proflákne, že budu chodit do centra, tak stejně poletím :nevim: A to by se teda profláklo, páč bych musela chodit ráno na krev kvůli hormonům a na UZ a já nevím na co.. Jedině, že bych hned zase omarodila :lol:
Jó, bude to těžké…
Sem, u nás mě třeba na laparku poslali hned po prvním neúspěšném IUI. A ještě že jsem šla. Hned mi řekli, že IUI je u mě nahouby :cert: Dělali mi i hysteroskopii a já nevím co ještě, prostě 3 kontroly v jedné operaci, což je super! :palec:
LuS, co je ta biopsie? :think:

• Citovat
  • Upravit
sem
237
18.10.11 14:04

To je hrozný jak to ti doktoři fakt vedou, všechny ty centra jsou fakt pračky na prachy! Ta laparka je důležitá a zjistí se tam spousta věcí - sedmitecka tady z té diskuze vyplácala dva pokusy IVF a pak při laparce zjistili endometriózu a ještě další problém s dělohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 14:06

kleofasek: já to taky tak měla, já vůbec než jsem šla do Pronatalu tak jsem šla s kompletní zprávou z nemocnice.

Holky já taky přemýšlela o tom NATIVU, co a kolik se u toho platí? Já jsem si říkala, že bych ho možná zkusila teď v únoru a to IVF nechala na červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
18.10.11 14:09

Mě naštěstí poslal Dr. z CAR automaticky…Teda s mým svolením :lol:
Biopsie je odebrání vzorku z vaječníku, zda třeba nemám rakovinu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.10.11 14:20

Sem taky jsem se rozhodla jít na tu laparku ale můj gyndař mě posílal už po 1IVF.Ale CAR ne.Tak za to nic nedám,jen budu vědět co a jak?
Já teď minimálku snášela lépe než IVF je to míň hormonů ale zas méně vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 14:23

LuS, tak to mě brali akorát vzorek z dělohy a teď po revizi asi taky, nevím.. Ale to jsem zplať pánbůh v cajku. Uvidíme, jestli jsme si díky mimoděložnímu nevypěstovala elergii na embryjko. To by se muselo přeléčit a potom by neměl snad už být problém.
Ale to se všechno zjistí až z té imunologie.
Sem, jedna holka z našeho CARu tak teš stimulovala. Teď čeká na testování.
Psala, že to stojí okolo 19 000tis. Většinou dozrává okolo 2 až 8 vajíček, ale když jich máš víc, odsají, co narostlo. Většinou zbývají 2 embrya, zase jak u koho.
Jedna injekce ISCI je za 1000 kč do každého embrya, platíš si tady jako samoplátce narkózu, tak je za 2000 tis. 13 tisíc stojí zákrok jako takový, měly by v tom být hrazeny i léky. Většinou clostilbegyt a do injekcí merional

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.10.11 14:27

Kačko a ty chceš jít zase do minimálky, když to tak nevyšlo? My jsme si říkali, že u nás ve Zlíně vyzkoušíme ještě poslední pokus 2. IVF, a potom přejdeme do FN v Olomouci a tam si necháme udělat ten nativ, třeba i dva a poslední IVF taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex