IVF na začátku roku 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus
7350
18.10.11 14:30

Kleo, tak to bude asi to samý…Tak doufám, že to bude negativní..... :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 14:32

Jsem z toho jalová, ale na ten NATIV pojišťovna nic nepřispívá? Takže to celé platíš tedy sama? Víceméně to stejné jak IVF ne? Akorát u IVF se snaží vyhonit víc vajec a tady jsou ideální dvě pěkná! Chápu to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.10.11 14:38

Kleo tak my jsme tak yteď byli ve FN Olomouc.
Minimálka tam stojí 7tis.včetně ICSI,AH a PK.Akorát to ježdění je děs :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 14:44

LuS, neboj, to bude v pořádku :hug:
Mě to akorát nebrali z vaječníků, jenom z dělohy.
Sem, u nás ve Zlíně je to šíleně drahé, snad jeden z nejdražších CAR v ČR. Tak proto takové ceny, víš? U nás třeba chtějí po pacientce, když jde na IUI, 1500K4 za stacionář! Za to, že si tam u nich na hodinu lehneš do postele! Tak tak asi. I proto chceme zvolit na poslední IVF jiný CAR a Olomouc je k nám nejblíž. Slyšela jsem, že je to tam i dobré (výsledky)
Kačko a jak to máš od vás daleko, od nás je to 65km, takže se to dá. Autobus nebo vlak tam jede přímo :-)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.10.11 14:48

Kačko, můžu tě poprosit, kdyby jsi mi to trošku rozepsala tu minimálku?
Já už jsem ten cenový rozdíl psala mojému, a ten je totálně překvapený, že to je takový rozdíl.
To tě stálo 7 tisíc bez toho, že nedošlo k ET nebo i s ET to stojí 7 tisíc?

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
18.10.11 14:53

Kleo, snad máš pravdu :roll:
Radši nepočítám se zázraky..........

Jinak k těm minimálkám - mně Dr. řekl, že pro to neholduje, že je potřeba víc času, aby vajíčka dozrála a aby jich bylo víc, že když jsou třeba 2 tak je ta šance nízká.......
Ale zase i úspěchy s tím jsou - takže co Dr. to názor…
Komu věřit, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 14:59

LuS a tobě řekli, že ti budou brát vzorek přímo z vaječníků? Nebude to taky jen z dělohy?
Každopádně neboj, nic nebudeš vědět a potom bolí bříško, ale dá se to vydržet a kdyby ne, tak ti dají injekci od bolesti a neboj se o ni říct.
S tou minimálkou by jsme to zkusili až po 2.IVF. Teď na jaro jdeme do druhého IVF a když by neklaplo, tak párkrát nativ a poslední IVF až za čas asi..
No ale to jsem už někde ve předu, moc předbíhám.
Jsem zvědavá, co napíše Kačka. Protože to by mi udělal nesmírnou radost, kdyby to stálo o tolik míň

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
18.10.11 15:02

Kleo - do papírů mi napsal - diagnostika + biopsie ovárií…
Bolest vydržím, hlavně ať výsledky dopadnou dobře…Jinak je mo to fuk!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 15:12

Tak to ti budou brát vzorek z vaječníků.
Já si myslím, že ti snad nic vážného nezjistí.
Ty nad tím pořád přemýšlíš, že jo?! :cert:
Tohle si vymaž z hlavy, ty nejhorší scénáře!
Prostě tě potřebují vyšetřit, aby jste mohli udělat další krok k miminku, hmm?! :wink:

• Citovat
  • Upravit
10572
18.10.11 15:13

Kleo,minimálka teď bez ET nás přijde na 5 tis.už nám přišel šek.
Jinak minimální stimulace 7tis.včetně ICSI bez ohledu na to kolik je vajíček,AH a PK.
Já měla 3 vajíčka ale kamoška co tam byla a je starší měla 9 vajíček 8-o udělali PK do blastocysty a má krásnou holčičku.Zbylo ji i na zamražení.
Jinak to mám do FN 100km.
A ano Lus má pravdu,je to krátka stimulace ale kdo reaguje dobře tak mu to stojí za to :palec: .
Já stimulovala od 2DC a 11DC už byla OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 15:21

Kačí, díky, díky :dance: :dance: :dance:
Parádní ceny, pro nás míň movité :dance:
Takže u nás je rozhodnuto. Ještě naposledy Zlín a pak Olmik :-)
Zase mi to dává naději, že i když se vyplítvají všechny 3 pokusy IVF, že je tady ještě ten nativ a není ani drahý.
Holky, já budu muset jít, za chvíli mi přijede drahouš z práce a pak jedeme nakupovat. Tak kdyžtak navečer páá :mavam:
LuS a tobě na zítra moc štěstí!!! :kytka: :kytka: :kytka:
Ale večer na vás ještě možná kuknu :wink:

• Citovat
  • Upravit
998
18.10.11 15:39

teda vyj ste se rozjely děvčata! aboslutně se v tom ztrácím, po přečtení to mám trochu v hlavě zamotané, kdo co a jak a proč :roll: :lol:

tak na podpisy jsem kukala a už to mám taky,tak snad úspěšně :nevim:

My zatím teda do konce roku jako nic pauza a po novém roce se dohodnem zda jo či ne … přeci jen nás čeká už ten poslední pokus … ale chtěla bych , tak uvidíme jak se to vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 15:46

katka: ta minimálka je včetně léků, ICSI, PK a ET za 7000,– Kč ???? To je nějaké levné ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
18.10.11 15:53

taky jsem se divila,že vás neposlali na tu laparku už dříve … i když vlastně já bych jí taky bývala nepodstoupila,kdybychom prve šli hned na IVF … napsala mi ji Dr. hlavně kvůli tomu IUI,že aby se zjistilo,zda jsou vejcovody průchodné,srůsty atd atd.. tak proto … ale je fakt,že by měly tohle asi naordinovat jako první …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.10.11 15:53

Sluní, my taky nevíme, jestli hned po novém roku, záleží na výsledcích z imunologie.
Kdyby něco našli, tak nás budou od února zase 3 měsíce přelečovat prednisonem a gumisexem.
Takže se uvidí, nakonec to vyjde zas bůh ví na kdy. Půjdeme do toho jedině, když nám nic nezjistí.
Semíku, mě se to zdá taky levné, ale to je právě na tom bezva. Jako u nás by to stálo okolo 19 000 tisíc.
Skoro 2× tolik! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí