Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
až do konce
na infekci jsem v tu chvíli vůbec nepomyslela, myslíš, že by spermouši něco takového mohli způsobit??? No pro jistotu si pak zajdu k doktorce jestli je vše OK než odjedu do lázní!
Ty já nevím, jestli by spermouši mohli způsobit nějakou infekci. Podle mě, když je pořádně umytej pinďulín, tak by to vadit nemuselo ![]()
Když mi dělají UZ, taky mi tam pichnou celý přístroj a žiju ![]()
Já už jsem taky nějaká naddržená, ale zatím se krotím. Ono to není ani 14 dnů, tak nebudu riskovat. I v těch papírech z nemocnice bylo psané, minimálně 14 dní abstinence ![]()
Ale už se těším! A až budou v TV hlásit zemětřesení v ČR, tak to bude pocházet ze Zlína ![]()
Jinak jdu na kutě, dneska mě ani telka nebaví. Tak pro dnešek páčko ![]()
kleofase: ty jsi číslo
. Pořádně jsme pinďulína umyli a šli jsme na to opatrně, jen hlavičku tam strčíme a jen co se ohřejeme.....
. Tak tak nějak to probíhalo!
Sem, tak já si odpočítám taky okolo 20 dní a potom se na to asi už vrhneme. Máme v šupleti i gumy, ale jednou jsme to chtěli použít a dopadlo to tak, že jsme se šli raději dívat na televizi ![]()
To je hrůza co všechno ženská musí vydržet ![]()
Holky a jak se máte? ![]()
Já jsem dneska vstala asi levou nohou z postele, jsem nějaká nabručená, do ničeho se mi nechce pouštět ![]()
kleofasek: tak to jsme dvě, já se tady tak plácám, jsem pořád v županu
a nic se mi nechce! Teď jsem se alespoň umyla, namalovala a chystám udělat nadlidský výkon a to obléknout se a jít do města! Nic jsem doma ještě neudělala a to jsem chtěla umýt dvě okna - v listopadu budu v lázních a přijedu až v prosinci tak to potřebuji zmáknout už teď nebo se pak zblázním! Jdu se teď vypravit a odnést boty na spravení (mám urvaný kranflek) a chci si je vzít do lázní! Se zblázním jedu už za 14 dní! Se mi bude hrozně stýskat - budu brečet jak želva až bude manžel odjíždět!
juju zeptej se dr. a uvidíš, to bude asi nejlepší … a klidně písni na dotaz,ale není to nic těžkého, to zvládneš ..já to včera pěkně odflákla a přes víkend jak jsme byli za našima tak docela taky, až se stydím,ale v neděli jsem to doháněla o to více
a dneska mě čeká návštěva u fyzioterapeutky,tak jsem zvědavá,co se mnou bude vše vyvádět dnes:-))
Ahoj holky můžu se k vám přidat? ![]()
Kleo už znám ![]()
Vše podstatné mám v podpisu ale jinak se ptejte! ![]()
tak to je super, že jste si takhle užily den obě dvě!
a ty ještě i dobře pokoupila a udělala si tím hezky radost - jojo to se musí!
A další super zpráva, ty lázně - taky super,tak se tam holky pěkně zregenerujte a odpočińte a hlavně naberte nové síly!:-))
Noo a s tím cvíčem - spinningem - no něco asi na tom bude, páč bychom neměly skákavé,trhavé cviky,pohyby … jen nechápu,když na té sedačce vyloženě neskáčeš,tak by to mělo být ok .. jen pak asi když jezdíte jako ve stoje, tak tím je asi pak více tlak na tu dělohu
…
teeeda holky , vy jste mě fakt pobavily!!!
já jsem taky celé šestinedělí prve nedodržela! nedalo se to a i já jsem prve spíš přítele znásilnila a též opatrní jsme byli a vše OK !
ahojky, já myslím,že asi není problém … já tedy s tím problém nemám, sama tu nejsem moc dlouho v této diskuzi:-)))
a jak se člověk dostane do toho podpisu ?? jsi taky po nějakém IVF??
Kačko, no jasan, jen se přidej ![]()
Na druhé diskuzi jsem se tě ptala, proč nedošlo k ET? Jak to? Ale jestli o tom nechceš mluvit, tak se omlouvám a prostě to ignoruj ![]()
Jinak já tam už chodím jenom holky občas pozdravit a povzbudit. Ale uvnitř cítím, že už tam nepatřím ![]()
A píšu si s LuS, jestli si na ni pamatuješ. Taky jí to nevyšlo
Zítra jde na laparku.
Snad se na mě nezlobí, že jsem to to pověděla.
Semi, s tou lenorou je to asi nakažlivé i po netu ![]()
Já jsem se taky stihla alespoň opláchnout, uklidit prádlo z věšáku a čumím na TV a píšu s váma. A na hodinách už je skoro čtvrt na jednu
Navařené mám ze včéra, tak jsem v klidu ![]()
A plakat bych plakala taky a můj se mnou. On je taková dušinka citlivučká, moje milovaná ![]()
Ale určitě se ti tam bude líbit ![]()
Kdo z vás holky tam ještě jede se Sem? Nebo i potom třeba? Jedete některá do lázní?
Sluní a to cvičení nesmíš odflakovat
To pak nebude účinkovat
![]()
Ale já vím,někdy prostě není čas ![]()
Kleo beruško ![]()
Já tam taky jen zavítám a něco přečtu,někdy i reaguji ale moc tam nechodím asi tak jak ty.
Jinak z LUS si píšu taky SZ o laparce vím.Já se ji na ni ptala,páč mě to čeká taky
.
Jinak moc zdravím ostatní holky ![]()
Jo a proč nedošlo k ET,neoplodnila se nám vajíčka i přes ICSI.Ale kde se stala chyba to nevím,ještě jsme tam od toho nezdaru nebyli
.
Ahoj holky,
![]()
můžu se k vám přidat??Jinak všude už jsou jen samé těhule a to špatně beru.........(i když jim to samo moc přeji)
Sem ,asi blbá otázka, ale bylo to až do manželova konce?
Nebo to raději dal mimo? Kvůli infekci? Jinak sorry za tak praštěné otázky 

Jj, aku nebolí, nemělo by teda. Napíšu, jak jsem vůbec pořídila u doktorů, jestli byli vůbec pro mi to napsat. Mám pocit, že se jich člověk musí doprošovat a ještě se cítit blbě