IVF nativ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
28.10.25 09:50

@Julkavig Ahojky, mockrát děkuji :kytka:

UIU jsme absolvovali před 6 lety a nyní 2× po sobě. Z toho nebyl ani náznak čárky na těhotenském testu. Ale nedávno jsem četla příběh holčiny, která nemohla otěhotnět přes IVF, pak zkusila inseminaci a zadařilo se, tak zkusit se má asi všechno. Také vám přeji, aby se zadařilo, ať už jakoukoliv cestou :hug:

V Clayo jsem nebyla, tak nedokážu posoudit, zda je lepší než PFC. Jen jsem někde zaznamenala informaci, že v Clayo nechtějí moc dělat nativy, tak jsem šla do PFC. Hormonálních stimulací mám za sebou několik a už nechci podstupovat další. Nativy se v pohodě dají zvládnout bez anestezie ;) Dala jsem bez narkozy i minimalku, kde bylo 5 folikul, ale to bylo už na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.10.25 11:47
@BiBisek01 píše: Více

To mě moc mrzí, myslím, že hraje velkou roli psychika. Jinak si to nedovedu vysvětlit proč by to nemělo jít, když je ten pár zdravý :zed:
A v jaké fázi ste teď? Co Vás čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.10.25 19:23

@Nikolla96 Ano, psychika je svi. a. A čím více pokusů pár absolvuje, tím těžší je věřit, že to vyjde :think:

V pátek jedu do CAR na ultrazvuk, zda roste folikul a zkusíme znovu nativ. Doufám, že tentokrát nám nepraskne před odběrem :cert:

A co máš teď v plánu ty? Na kterou kliniku chodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.10.25 22:11
@Nikolla96 píše: Více

Vraj bud vajicka alebo spermie. Nikto nevie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.10.25 22:15

A ked vam teda odoberú vajicka, platite vzdy ICSI PICSI MACS? pretoze ja co som bola naposledy na soft/nativ my sme platili 2500€😭 😭samozrejme ziadne embryjko z dvoj vajok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.10.25 16:36

Chodíme do Cube, paní primářka je za mě moc fajn. Máme spolu hezký vztah a říká věci tak jak jsou. Kam chodíte vy?

Vím, že čím víc pokusů tím horší je to věřit. Proto sem si dala na pul roku pauzu než sme šli do IVF. Ted se dalšímu IVF trošku bráním, protože další potencionální zklamání a neúspěch je strašně frustující.

Nás čeká příští týden první IVF nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.10.25 21:16

@Julkavig My už využíváme jenom metodu ICSI, a ta je v ceně nativu. Asi nebudu ani připlácet za prodlouženou kultivaci, pokud se vše povede a budeme mít embryo. Je to opravdu spousta peněz, co si centra účtují :nevim:

Zkusíte tedy ještě to Clayo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.10.25 21:30

@Nikolla96 To je důležité, že s doktorkou máte hezký vztah a je tam důvěra. V Cube jste tedy spokojeni?

My jsme byli spoustu let v Gennetu. Měla jsem tam fajn lékařku, byli jsme tam spokojeni, ale bohužel ne s výsledkem. Tak jsme se rozhodli pro změnu a začali jsme jezdit do PFC. Jestli toto rozhodnutí bylo dobré, ukáže čas.

Moc držím palce, ať váš první nativ je úspěšný! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.10.25 14:32

My sme v Cube moc spokojení, ale jak říkáš, také zatím bez výsledku :lol:
Ono je to na psychiku take potom horší, když vlastně pár nemá žádnou diagnózu a prostě to nejde. Tak si říkám, že je to hodně v hlavě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
31.10.25 22:18

Ahoj holky, dneska jsem byla na klinice. Rostou dva folikuly, s tím, že jeden je dominantní. Ten dominantní má cca 15, ten druhý jenom 10 mm. Dnes jsem aplikovala Orgalutran proti prasknutí. Zítra Orgalutran plus večer Ovitrell a v pondělí OPU.

A děj se vůle boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.11.25 12:26

Parada tak to budem drzat moc moc palce :dance: a davate teda aj PK? a mala si nejake lieky ako letrozol? ci nazov je uplne uplne bez liekov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.11.25 12:27
@Nikolla96 píše: Více

Tu endometriozu aj operovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.11.25 13:15
@Julkavig píše: Více

Neee vubec, zjistili, ze ji mam při odběru vajíček. Zatím nemam v planu ji nějak řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.11.25 15:50

@Nikolla96 jasne za mna by som ju urcite riesila ak su ložiska, vela stastia prajem kazdopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.11.25 20:31

@Julkavig Prodlouženou kultivaci nebudeme dávat. Pokud to vyjde, tak bych šla třetí den na transfer. Brala jsem jenom ten Orgalutran proti prasknutí, jinak žádné stimulační léky.

Moc dekuji! Budu informovat o dalším průběhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.