IVF nativ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
1.2.23 17:46
@BiBisek01 píše:
@Malvína111 To vypadá nadějně :kytka: Zůstaly tedy dvě embrya? A už jste se rozhodli, jestli dáte rovnou obě?

Ano zůstaly 2 embrya, tak asi dáme obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.2.23 17:48

@splendis Takže když jsi přestala doufat, tak se zadařilo, to je krásný :hug:
Můžu se zeptat, jaký byl u vás problém předchozích neúspěchů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 17:50
@Betonkas píše:
@BiBisek01 ano, jedno dítě z IVF už máme. A teď bojujeme. Myslela jsem si, že když vyšlo první skoro hned, tak že bude i druhé. No, omyl. My jsme těch transferů zatím měli všeho všudy 5. Problémem u nás je manželův hodně špatný spermiogram a teď tedy ještě u mě může být problém po císaři niche v děloze, což je nějak špatně zhojená jizva… A ty už máš nějaké dítě nebo se snažíte o první?

Ahoj, chystam se tento rok na KET. Prvni dite vyslo z prvniho transferu a jedno embryo mame jeste zamrazene. Porod byl CS a stale premyslim, jestli je mozne pred KETem nejak zkontrolovat delohu, zda transferu nic nebrani. Bude to nase jedina sance na sourozence, tak mi na tom hodne zalezi. Samozrejme budu to konzultovat s doktorkou, ale kdyz jsi to tu zminila, tak bych se rada optala, co ti doporucili?

• Citovat
  • Upravit
1192
1.2.23 17:51

@Betonkas nevím jestli je to výhoda 3 den, ale třeba někomu se to vyplatí a povede se. Každopádně, oni do toho tlačí 3 den a tvrdí ze mu bude lépe v deloze z důvodu, ze kdyby nedošlo na transfer, tak z toho mají minimálně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.2.23 18:34

@BiBisek01 ano přesně tak :) no, spermiogram byl jak na houpačce. Já se lečím se štítnou žlázou, NK buňky, snížena imunita, protilatky teď přesně nevím ten název, ale byli to protilatky proti obalu vajíčka. Mě pravě strašili s předčasnou menopauzou. Zkoušeli jsme všechny metody jak to obejít, přesto nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.2.23 09:47

@Betonkas @Malvína111 Ahoj holky, dneska budete mít embryjko (embryjka) u sebe, tak přeji, ať se v dalších dnech hezky zavrtají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.2.23 10:09
@BiBisek01 píše:
@Betonkas @Malvína111 Ahoj holky, dneska budete mít embryjko (embryjka) u sebe, tak přeji, ať se v dalších dnech hezky zavrtají :kytka:

Děkuji já už čekám na transfer. Nakonec vkládáme jedno 8 buněčné. Druhé embryo je 5 buněčné tak se bude dál kultivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.2.23 12:56

Ahoj holky rada bych se pridala 🙂 jsem po 3IVF 4 transfery, jedno biochemko..momentalne vcera probehl odber vajicka v nativu, ktere se oplodnilo takze snad transfer v sobotu 🙏 ze me nativ super protoze je prirozeny…uspech je otazkou, nam ani plne ivf stesti neprineslo zatim, takze zkousime jinou cestu. Jedine biochemko bylo z posledniho transfer 2 3 dennich embryi, predtim pouze 5 denni. Takze ja bych to uplne nezatracovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.2.23 13:58

@BiBisek01 Po OPU úplně super, nic mi není, ten odběr bez anestezie teda nebyl moc příjemný, možná bych dokonce řekla že to docela dost bolelo, ale byla to chvilička, takže se to dalo vydržet 🙂 PK jsme vždy u všech IVF taky měli, ale tady jak už jsem psala, mi to přišlo zbytečné. Embryo už mám u sebe. Ráno bylo 8mi buněčné a v době transferu už mělo buněk 12… Kvalita prý supr 🙂 Tak uvidíme za 14 dní. Teď je to prostě 50 na 50.

@splendis Mě teda nikdo netlačil, abych transferovala 3tí den, nechávali to plně na nás. Právě když jsem teď procházela ceník, tak žádná sleva, v případě, že by k transferu nedošlo, tam už asi není. A PK je +8000. Tak já věřím, že jsem se rozhodla dobře. Jako takhle Dr. mi dnes v podstatě říkala, že v tom nativu s jedním embryem jde spíš jen o to, že si třeba budu dělat ještě „zbytečně“ dalších 14 dní naději, kdyby to nevyšlo. A u PK bych to věděla už za 2 dny, že to nevyšlo. To dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
2.2.23 14:44

@Betonkas to vypadá nadějně, určitě to bude bojovník :srdce: moc ti držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.2.23 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj, chystam se tento rok na KET. Prvni dite vyslo z prvniho transferu a jedno embryo mame jeste zamrazene. Porod byl CS a stale premyslim, jestli je mozne pred KETem nejak zkontrolovat delohu, zda transferu nic nebrani. Bude to nase jedina sance na sourozence, tak mi na tom hodne zalezi. Samozrejme budu to konzultovat s doktorkou, ale kdyz jsi to tu zminila, tak bych se rada optala, co ti doporucili?

Ahoj, tu špatně zahojenou jizvu viděli normálně na ultrazvuku. Ale nic s tím nedělali, že to vypadá v pohodě a je to malé. Nakonec po nevydařených transferech mě poslali na hysteroskopii, kde mi to doktor zkoukl a v okolí trochu popravil a odstranil drobné polypy a to by teoreticky mohlo pomoct. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.2.23 15:18

@Honeyyy Takže taky budete transferovat 3 denní? Držím palce! 🙂 Já mám z toho nativu taky takový dobrý pocit, i když vím, že ta šance je určitě menší a možná bude potřeba zkusit těch cyklu více…

@splendis děkuju 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.2.23 16:10

@Honeyyy Ahoj, vítej mezi námi :kytka: Je super, když se sejde skupina holek řešící podobné problémy, můžeme si navzájem předávat zkušenosti :)

Já mám za sebou dvě biochemka a jedno ZT ve třetím měsíci, tak doufám, že letošní rok se na nás štěstí usměje a přinese nám zdravé miminko a to samé přeji vám všem :hug:

Holky, kam chodíte do CAR? Já jsem přešla z Gennetu v Liberci do pražského Gennetu, už jsem potřebovala změnu, tak se uvidí, jestli přechod byl dobrou volbou. Ale zatím jsem tam spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 18:46

Holky, nechodite nekdo do PFC v Praze?

A jak zvladate ten odber bez narkozy?

• Citovat
  • Upravit
204
2.2.23 19:02

My chodíme do CARu Fn Olomouc jsme spokojeni. OPU jsem měla také bez narkozy dá se to vydržet není to nic hrozného je to jen okamžik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.