IVF prázdniny 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5179
30.7.11 11:14

Nicky, když já si to už nepamatuju.. přece jenom je to dýl už.. je mi ale zle od žaludku a to mi bývá i před ms.. mám takový PMS že si myslím,že to je těhu…
no zatím to nechávám tak nějak plynout,.. bojím se doufat nebo si dělat naděje…
já chci vidět všechny fotečky testíků.. :huban: :huban:
a strašně moc bych si přála, abych taky měla //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.7.11 11:54

tak posilam Elunaj a jak to popisujes tak si taky myslim, ze te brzy cekaji // :palec: urcite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.7.11 12:30

Nicky :srdce: :srdce: no to je dálnice..
gratulujuuuuuuu

když já se bojím doufat… už jsem to jednou obrečela… tak mám strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.7.11 14:32

ty bláho - holky vy jste ale plodivky :dance: :palec: Gratuluju všem!!! Začínám trochu plašit - bojim se aby tu PK všichni tři ustáli - ale je fakt, že by to neustáli ani ve mě. Jasan, ráda bych nechala zavést 2 :huban: :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.7.11 16:08

Ahojky holky

no my meli taky pk a taky nam zustali dve nejsilnejsi a ty mam v brichu
Jinak me je taky na zvraceni a mam navaly horka…pobolivaji prsa a podbrisek…sem tam nekde pichne…
Uz at je streda…jsem zvedava kolik budu mit hCG :mrgreen:
Jinak Gratulujuuuuu…je to super! Je nas uz tolik :huban:
tak ja se jdu zase valet k tv…paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.7.11 20:50

diky moc elunaj, preju at se brzy pridas :-)
holky jedu do patku na chalupu, doufam teda, ze se zlepsi pocasi a nenastydnu tam :-( tak mooc drzim palce vsem co ceka transfer nebo testovani. Doufam, ze az se vratim, pribudou tady dalsi tehulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
30.7.11 21:44

Nicky tak tam.odpocivej a uzivej…
To uz budu po.odberu v car a jiste budeme mit dalsi tehulky :palec: :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
30.7.11 22:16

holky, já se tak bojím :-( :-( :-( :-( pořád mě pobolívá ten podbřišek a sem tam pichne… břicho mám navíc hrozně nafouklé a už od čtvrtka, kdy jsem měla průjem z nervů před transferem,jsem nebyla na velké :roll:
holky, můžete mi říct jak se cítíte??
Vivy, co ty?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.7.11 22:38

Elunaj ja jsem mela vcera hrozne nafoukle bricho, jako by mi melo prasknout, takovy slaby nabeh na OHSS. Dnes je mi uz lip, jen chvilema nevolno, trochu mam teplotu a obcas picha bricho. To same jsem mela u prvniho tehu zhruba ve stejnou dobu..jak to popisujes si teda fakt myslim, ze tehotna jsi :palec: prave ten nabeh na OHSS co jsem slysela se stava tehulim, netehotnym ne, tenkrat jsem to psala do diskuse a dost tehuli mi psalo, ze to taky mely.. kazdopadne hodne pij! a snaz se nenervovat..drzim palce :palec: zacpu teda nemam, ale neco prirodniho bys asi mohla, kdyz to nepreje, poptej se v lekarne, treba cipek glcerinovy jestli muzes?, tem mi dali po porodu
dobrou holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
31.7.11 06:38

Ahoj holky a dobre rano :mavam:
Elunaj…je to jak pise nicky…ohss se totiz rozjede az ve chvili, kdy mas hCG v krvi…proto ho maji jen tehulky…
Ja mam taky nafoukly bricho a presne to co pise nicky…sem tam nekde.pichne…
Vcera vecer to bylo teda intenzivnejsi, tak jsem si sla lehnout…asi musim vic odpovivat…to ten muj pravej vajecnik…mam ho totiz zapadly za delohou a jakmile se zvetsi…nebo ovuluje…picha me do konecniku a do hraze…a to jsen vcera citila…slaby naznaky…tak jsem radsi zalehla.
Tak pa a preju krasny den :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
31.7.11 08:25

ahoj holky, tak pokračujeme v PK :dance: - tak to znamená, že zatím dobrý, ne?????? Odběr byl ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
31.7.11 09:51

Moon tak super! Me je brali v sobotu a vraceli ve stredu…ty dva nejlepsi.bojovniky :palec:

jiank prikladam.foto mych testiku at se pobavite jak denne testim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5179
31.7.11 10:35

OHSS??? co to je??
je to i po KET?? nevím právě.. jak jsem neměla před tím ty hormony,tak nevím co čekat…
dneska je mi malinko lepší,ale pne mi levé prso… a s tím záchodem 8-o hrůza holky.. v těhotenství s Kubískem jsem na zácpu trpěla hrozně…
budu věřit,že to alespoň jedno miminko vddrželo a vydrží a v úterý ráno bych mohla testnout.. to už budu 6 den po ET..co myslíte??

co ta Vivy??
MOni, nádherný testíky.. kdy ty jsi testovala prvně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
31.7.11 10:59

Ohss je ovarialni hyperstimulacni syndrom…ktery vznika nasledkem rizene hyperatimulace pri ivf.. Aktivuje ho hCG v krvi…
Nevim jestli to muzes mit i po ket… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.7.11 12:06

Ahoj holky, tak já nemám nic moc co hlásit. Stále mi nic neni, nic mě nebolí… a testovat mám strach, tak ještě čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí