Jak často máte sex? Může se manželovi omrzet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
24.4.12 17:24
@Anonymní píše:
Hm, tak já mám 8 týdnů od porodu a ještě jsme spolu nespali :oops:
Takže radši anonymně… :oops:

Tak 8 tý mi přijde naprosto v pohodě ;) Já po porodu chtěla už po 5ti týdnech /stehy byly už v pohodě/ ale můj chlap řekl, že až to povolí doktor :mrgreen: /po kontrole/ Tomu jsem se musela šíleně smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 17:26
@Suzume píše:
@wildcherry manžel je chápavý, má se mnou trpělivost. Vynahrazuju mu to jinak ;) , ale vím, že už by chtěl normální sex…

já tě uplně chapu :) …hlavní je,že je tak skvělý!!
Víš kolik je chlapů co ženské ani ne měsíc po porodu nadávají do frigid?Nebo ve svém okolí mám ještě opačný extrém.Ženská s mužem nespala víc jak rok,toleroval to,chápal…chudák nevěděl že nohy už dávno roztahuje po ,,kamarádech,, :poblion: ..
Já myslím,že 8 týdnů opravdu není moc,jen to chce pravou chvilku a chuť.Neni to rychlovka jak předtím :mrgreen: …a pak to pujde lip a lip a časem to bude zas rutina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
24.4.12 17:26

Ahojky, tak mi meli od porodu prvni sex po sesti tydnech, ale bylo to nic moc..Mame 10mesicni holcicku, ale tedy spinka celou noc, kazdy mame neco, ale styk tak 4,5tydne.. Unava je zla to se potom nechce nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
24.4.12 17:27

kazdy den ten den jsem zapomnela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
24.4.12 17:49

Tak já mám od porodu skoro 8 měsíců a jestli jsme za tu dobu spolu spali tak pětkrát, tak je to moc. :oops: Jsem za celý den utahaná, malý toho moc nenaspí a hlavně mě to od porodu hodně bolí. :,( Snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 17:51
@veny1 píše:
Tak já mám od porodu skoro 8 měsíců a jestli jsme za tu dobu spolu spali tak pětkrát, tak je to moc. :oops: Jsem za celý den utahaná, malý toho moc nenaspí a hlavně mě to od porodu hodně bolí. :,( Snad se to zlepší.

Uvidíš,že ano.Prostě to chce vážně čas.Ale pokud tě to opravdu bolí hodně řekla bych to gyndr,někde jsem slyšela že to může být špatným sešitím a špatným srůstem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
24.4.12 17:54
@wildcherry píše:
Uvidíš,že ano.Prostě to chce vážně čas.Ale pokud tě to opravdu bolí hodně řekla bych to gyndr,někde jsem slyšela že to může být špatným sešitím a špatným srůstem. :nevim:

Taky jsem o tom četla, že to může být špatným sešitím. Navštěvu u gyndy plánuju, jenže potřebuju hlídání na malýho, protože moje mudra neobjednává, tak tam můžu vytvrdnout klidně 3 hodiny. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 17:57
@veny1 píše:
Taky jsem o tom četla, že to může být špatným sešitím. Navštěvu u gyndy plánuju, jenže potřebuju hlídání na malýho, protože moje mudra neobjednává, tak tam můžu vytvrdnout klidně 3 hodiny. :cert:

taky supééér :zed: .No určo se zeptej,sice by přešití nebylo zrovna super příjemný a pak zase čekání na zahojení,ale lepší to mít za sebou co nejdřív,ať můžeš z vesela hopsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
24.4.12 18:06
@wildcherry píše:
taky supééér :zed: .No určo se zeptej,sice by přešití nebylo zrovna super příjemný a pak zase čekání na zahojení,ale lepší to mít za sebou co nejdřív,ať můžeš z vesela hopsat :mrgreen:

já jen doufám , aby ta moje mudra něco objevila, aby neřekla, že je vše v pořádku a budem mít po žížalkách. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 18:11
@veny1 píše:
já jen doufám , aby ta moje mudra něco objevila, aby neřekla, že je vše v pořádku a budem mít po žížalkách. :P

kurňa co jsou u vás žážalky :lol: :lol: ?No pokud ona něco neuvidí,může vidět jiný doktor a to vím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
24.4.12 18:20
@wildcherry píše:
kurňa co jsou u vás žážalky :lol: :lol: ?No pokud ona něco neuvidí,může vidět jiný doktor a to vím z vlastní zkušenosti.

Ty jo a nemůže to být taky z kojení, někde jsem četla, že dokud ženská kojí, tak to může taky bolet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 18:34
@veny1 píše:
Ty jo a nemůže to být taky z kojení, někde jsem četla, že dokud ženská kojí, tak to může taky bolet. :think:

to asi néééé 8o .Já první dcerku kojila 9 měsícu a sex byl hned po 6-ti a supr a to jsem rodila prirozene.Ted druhou babulku jsem kojila sice jen 3 měsíce,ale spali jsme spolu po cca 2 měs a bolelo to,ale pak dobrý a byla jsem CS.no je fakt,že to může být individualní,ale jediná spojitost kojení s bolestí bříska je zavinování dělohy a to netrva tak dlouho :nevim: …podle mě to budou stehy,přeci jen jsem pul roku po CS a jizva mě bolí,tak proč by nemohly bolet jizvy ve vnitř? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.4.12 19:56
@Anonymní píše:
No mě taky napadla HA,ale bez ní mám zas rozhozený cyklus…A navíc hrůzu z prasklého kondomu a další dítě teď ještě opravdu nechci :lol:

no ja po druhem chci telisko(nehormonalni)tak jsem na to zvedava.........to se pry dava na rok a pak se meni.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 20:15
@Brambůrka10 píše:
no ja po druhem chci telisko(nehormonalni)tak jsem na to zvedava.........to se pry dava na rok a pak se meni.......

já myslím,že na 3 roky..a hormonální jsem měla(Mirena) ta je na 5 let,ale moje babička to nehormonální má snad 40 let a děti pořád jen 2:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
24.4.12 20:18

My spolu spime zhruba kazdy druhy den. Ja bych mohla denne, v sesinedeli jsem nemohla dockat az uz na to budem moct hupsnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí