Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední Měsic funguje prekousnout to a dělat ze nemám zájem o nic se nepokousim a to ho vyhecuje a snaží se me svést ale jako kdo to ma vydrzet ![]()
To uz jsem vzdala. Vydrzel to chvili a ted jdu radeji spat. Leda nocni prepadovka a rano je jak andilek ![]()
@janinka4444 musím říct, že jsem na tom podobně, nepotřebuju sex k životu.. alůe ted bychom rádi prcka, a to jinak nejde.. přítel teda nedolejzá, i ted spíš dolejzám já
@xsaleen píše:
@janinka4444 musím říct, že jsem na tom podobně, nepotřebuju sex k životu.. alůe ted bychom rádi prcka, a to jinak nejde.. přítel teda nedolejzá, i ted spíš dolejzám já
U žen je vývoj sexuality jiný než u mužů a naplno se rozvine často až ve středním a vyšším ěeku. Co nepotřebujete k životu nyní, po 40 a více najednou potřebovat možná budete..
@lihow píše:
U žen je vývoj sexuality jiný než u mužů a naplno se rozvine často až ve středním a vyšším ěeku. Co nepotřebujete k životu nyní, po 40 a více najednou potřebovat možná budete..
hmm bude mi 30, a řekla bych, že ho potřebuju čím dál míň
@xsaleen píše:
hmm bude mi 30, a řekla bych, že ho potřebuju čím dál míň
No, to je ještě málo.. opravdu
Ahoj holky! Mám opačný problém a snad se na mě nebudete zlobit když hned přiznám že jsem manžel a né manželka. Jen se k tomu hned přiznávám. Docela smutně jsem si tady pročetl diskuzi o tom jak často máte sex a teď moje realita. Dvakrát nebo třikrát za rok… a v čem je problém? Protože manželka city nepotřebuje a ani je nedává. Prostě má takovou povahu. Já jsem bohužel na tom opačně. Mohl bych pořád, ale nepotřebuji vyloženě sex, stačilo by mě obejmutí nebo pohlazení. S manželkou se nelíbáme a když jí chci dát pusu otočí se ke mě tváří takže na rty nehrozí a větší líbaní jí vadí. Hlazení je jí nepříjemný a o ostatním raději nemluvím. I přesto že spolu normálně komunikujem o potřebách toho druhýho, je to pořád stejný. A upřímně už z toho začínám blbnout. Přesto jsme spolu 12 let. Potřeboval bych získat energii a teplo z hlazení a obejmutí a nevím jak si mám pomoct. Nevěrný teda rozhodně být nechci. Tak mě prosím poraď te:-)))
Já mám dvě malé děti a sexovat můžu každý den… manžel taky ![]()
anonymmní zkusit si s ní o tom promluvit? třeba má nějaký blok, nebo prostě pokud máte děti udělat to něčím zajímavým, odložit děti na hlídání a udělat nějaký prodloužený víkend někde o čem víš že by tam ráda vyjela… ![]()
Máme 3 děti. Takto studeně se chovala vždy před i po dětech. A mluvil jsem několikrát. Říká že je to pro ní zbytečná ztráta času… Docela vám zavidím…
Bouhužel mám takovou i kamarádku, prostě sex nepotřebuje a stačilo jí to tak opravdu 3× za rok a to i bylo moc… nakonec to skončilo rozvodem, to vám moc neporadím, jedině zkusit zajít někam do poradny jestli vám pomůžou…
Jsem optimisticky založený člověk takže věřím že se řešení najde. Kvůli svým dětem bych se nerozváděl, ale to teplo mě fakt chybí. Aspoň vím že znáte někoho kdo to má taky tak. Jsou na světě takový lidi, já bych raději 3 krát za týden:-) Je to těžký…žít bez tepla.
@Anonymní píše:
Jsem optimisticky založený člověk takže věřím že se řešení najde. Kvůli svým dětem bych se nerozváděl, ale to teplo mě fakt chybí. Aspoň vím že znáte někoho kdo to má taky tak. Jsou na světě takový lidi, já bych raději 3 krát za týden:-) Je to těžký…žít bez tepla.
teda 3× za rok je i na mě málo.. já t os ex měla 4× za rok a půl, i to byl jeden z důvodů odejít.. pro mě je prostě lepší kvalita, než kvantita, a taky se to nestane stereotypem.. jinak mě by stačilo tak jednou do měsíce.. ![]()
Ani si už ani nedokážu představit že bych mohl sexovat každý den, to je pro někoho samozřejnost a pro mě je to scifi. Nehledě na to že to asi není moc dobrý pro zdraví a s tím související psychiku…