Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ani si už ani nedokážu představit že bych mohl sexovat každý den, to je pro někoho samozřejnost a pro mě je to scifi. Nehledě na to že to asi není moc dobrý pro zdraví a s tím související psychiku…
pro mě to taky scifi je, ač bych kolikrát i chtěla, ale prostě nějak neudržím tempo ![]()
Mě by taky stačilo aspoň jednou za měsíc. Když pročítám diskuze tak většinou chlapi nechcou a ženský ano. U nás je to přesně naopak. Je těžký žít vedle studenýho člověka, který se tak narodil. Ale nejsem tady proto abych si stěžoval. Díky všem za odpověď!
@Anonymní píše:
Mě by taky stačilo aspoň jednou za měsíc. Když pročítám diskuze tak většinou chlapi nechcou a ženský ano. U nás je to přesně naopak. Je těžký žít vedle studenýho člověka, který se tak narodil. Ale nejsem tady proto abych si stěžoval. Díky všem za odpověď!
já studená nejsem, mám ráda objetí, pusu atd.. jen ten styk nějak..
a mohl mi to dělat jak chtěl, a stejně mě to omrzelo.. já třeba měla problém s tím, že chlap nedokázal pochopit, že obejmutí, nebo pusa nemusí bejt zákonitě výzva k sexu.. a když t oten chlap nechápe a začne dotírat, tak se pak na to radši vykašleš. ![]()
Možná jsem divnej chlap, ale pro mě taky víc znamená obejmutí, pohlazení a pusa než samotný sex. Bez toho bych se klidně obešel, ale toto mě chybí. Vím že mám rád líbání a manželka mě občas dovolí dát pusu na tvář ani ne na rty a pokud se pokusím o líbaní tak uteče, i to jí vadí…
@Anonymní píše:
Možná jsem divnej chlap, ale pro mě taky víc znamená obejmutí, pohlazení a pusa než samotný sex. Bez toho bych se klidně obešel, ale toto mě chybí. Vím že mám rád líbání a manželka mě občas dovolí dát pusu na tvář ani ne na rty a pokud se pokusím o líbaní tak uteče, i to jí vadí…
ex se taky nechtěl líbat..
s tím se taky nepřetrhnul.. mno asi to budou asexuálové, jenže ti by měli žít s někým sobě podobným, bylo by to jednodušší pro obě strany ![]()
A když už se o tom tady rozepisuji, tak vím že by se mě líbil orální sex, oboustranný:-))))) Ale ten za těch 12 let byl taky jen jednou…No nic, už vás tady nebudu zatěžovat.
@Virginian hmmm, tak u nás to nebylo valný ani na začátku, a pusa? mno to bylo jak když si dávaj pusu děti z mateřinky.. ![]()
Díky cokelady za odpověď. Je na ní kus pravdy. Má jistotu tak se nesnaží. Ale rozhodně nejsem takový že bych jí ošmatával každý den nebo se o něco sanžil. To by i mě otravovalo. Zkusil jsem se chovat jako ona a delší dobu jsem nic nedělal a říkal jsem si začne ona, ale nestalo se tak a nakonec jsem to asi po 10 dnech nevydržel a musel jsem ji aspoň pohadit, protože toho bylo na mě moc. Jsem taky takovej tuleň, ale myslím si že neotravnej tuleň. Zkusím teda znovu čekat jestli projeví nějakou iniciativu sama a pak napíšu. Hezký den!
Zena je pritulna, klidne by mi vyhladila diru do kuze kdybych ji nechal, nekdy ji rikam: Lennie, do you want to hear about them rabbits? ![]()
(O mysich a lidech)
@CokeLady píše:
A netrpí tím vztah, teda jestli partner stále zkouší, dolézá, snaží se? To ten sex až natolik nemusíš, že by Ti nevadilo, kdyby chodil jinam?
Občas se snaží, ale moc ne. Nedolejzá, to ne. Bohužel, je to hrozný, ale nevadilo, pokud by tím netrpěly děti… ![]()
@xsaleen píše:
hmm bude mi 30, a řekla bych, že ho potřebuju čím dál míň
Tak nějak, teda já ho nepotřebovala nikdy nějak zvlášť, ale děti bez něj nejdou.
Já jsem taky tuleň a manžel taky. A to mazlení, pusinkování atd. je pro mě důležitější víc než sex a manžel to má taky tak. ![]()
Musím konstatovat, že sice nemám manžela, ale přítele, a bohužel to cítím stejně. Také nemám chuť, prostě mě to omrzelo. Mám ale zkušenost, že časem zase chuť přijde. Jen je pak mrzuté to vysvětlovat a koukat na ten nechápavý a mnohdy i vyčítavý výraz, jako bych mu upírala povinnost.