Jak často pijí alkohol vaši puberťáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
27.5.19 14:54
@Anonymní píše:
Ahoj, zajima me jak casto chodi vasi pubertaci pit alkohol nekam s kamarady? A v kolik se vrací domu? Chodi hodne nekam na diskotéky?
Muj syn je v deváté tride(16 let) a na konci roku chce jet na cely vikend s kamarady na jednoho kamarada chatu a zeptal se me jestli mu nekoupim nejaky alkohol 8o. Ja jsem rekla, ze rozhodne ne a ze ho nepustim. Pustili by jste ho vy?
Jednou se totiz muj synator dost ztriskal a u jsme byla na policii..
Prosim zanechte anonym, nebo diskuzi smažte, chodi jsem synova macecha a nechci mit z toho od ex-manzela dusno.

Jestli už se ztřískal a nedodržel pravidlo, nepustla bych. Jinak ano. Ale modlila bych se, aby mi ho nepřivezla policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.5.19 14:55

@Monchichik A teď mi řekni jméno jednoho, které alkohol nikdy nepilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 14:57

@fera21 No rozdíl je právě ten, že od 18 let může a do té by podle zákona ne ;). A já si fakt na dodržování zákona celkem potrpím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
27.5.19 14:57

Hele, teta to teď řešila se svým synem, taky 16. Koupila mu 3 piva a byli domluvení, že jí každou hodinu zavolá a ohlásí se. Pokud nezavolá, zavolá ona. A pokud to nezvedne, sedne do auta a půjde mu tam udělat ostudu. Takhle přečkal celou noc a oba byli v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.5.19 14:58

Děti v tomhle věku ještě zdaleka nemám, ale mám 18 letého bratra. V těch 16 už na různé akce a oslavy kamarádů myslím jezdil (i když on už v té době byl na střední) a s největší pravděpodobností i nějaký ten alkohol tam už proběhl. První oslavu doma měl 17. narozenin, že ho naši nechali samotného doma pozvat si kamarády. Ale je to zodpovědný, bezproblémový kluk a naši nemají důvod mu nevěřit.
Tímhle telecím věkem si projde skoro každý, ať už jsou to experimenty s alkoholem nebo třeba trávou. Já osobně bych syna v 16 na chatu asi pustila, ale alkohol bych mu nekoupila. U tvého syna - pokud už tam jednou byl problém s policií - byla bych hooodně obezřetná. Asi bych pustla, ale pod podmínkou, že se neztříská, jinak má do plnpoletosti pro příště útrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 14:59

@arinecka no hele, mně se dítě nikde necourá, je to playstationový maniak, takže fakt vím, že nic takového nezkouší ;) a já bych mu to fakt netolerovala, mě tohle vadí…a proč by jako mělo pít dítě pivo, já to fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 14:59

@Lulina999 jméno jako čí? mého syna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.5.19 15:00

@Monchichik A to víš na 100%? Jak??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:01

@Lulina999 jo, vím :mrgreen: proč bych to neměla vědět? myslíš, že nepoznám, kdyby něco pil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:01

@Monchichik Tomu neverim, ze mas tak klidného pubertaka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.5.19 15:02
@Monchichik píše:
@arinecka no hele, mně se dítě nikde necourá, je to playstationový maniak, takže fakt vím, že nic takového nezkouší ;) a já bych mu to fakt netolerovala, mě tohle vadí…a proč by jako mělo pít dítě pivo, já to fakt nechápu…

Tak přesně během pařících odpolední a večerů se pilo hodně :lol: já celkem chápu, ze někdo nechce, aby jeho pubertak nasaval, ale zas bych si ho moc neidealizovala. Minimalne nějakou zkušenost už mít bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
@fera21 píše:
@Monchichik Promiň, ale jakej je rozdíl v tom, když se napije osmnáctiletej a nebo člověk, kterýmu je teprve 17 a půl? :D Já si nepamatuju, že bych po osmnáctým roku věku dospěl v alkoholu k nějaké podstatné změně a mám pocit, že ani žádnej z mých kamarádů :D

Prave, ze v tech 18, to vedomi uz muzes, tak ti to tak nechutna(nebo uz mas rozum)
Nejlepsi leta. 16-17. :pankac: se pilo, ale proste nic vic. Ve vsi slusnosti.
Zakladatelko, musis mit v nej duveru. Ale jestli uz by mi ho jednou privezla policie, tak se moc chovat neumi. Takze ne. Pres noc urcite ne.
Pit jo, ale s (M)mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@_.Emilyyy hele, ani já ne :mrgreen: ale fakt je takovej, toho mám za odměnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.5.19 15:03

@Monchichik Poznáš na někom, že vypil jednoho panáka? To jsi teda dobrá, to nepoznám ani sama na sobě… :lol: :roll: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
27.5.19 15:03
@_.Emilyyy píše:
Ja bych hi tedy pustila :nevim:,
Moje 15-tileta dcera uz taky hodnekrat pila alkohol :nevim:

Tim by jsem se moc nechlubila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek