Jak často pijí alkohol vaši puberťáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
27.5.19 15:14
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy hele, ani já ne :mrgreen: ale fakt je takovej, toho mám za odměnu ;)

To se mas :mrgreen:, ale zase s tim alkoholem, tak to chapu, ze pubertaci uz to s kamaradama zkousi :nevim: @Dana112
Ja nerikam, ze je normalni pit kazdy den od rana do vecera, ale dcera s kamarady pije jen takovz ty ovocný cidery :nevim:, to jsou proste ty pubertální páteční vecery ;)

Příspěvek upraven 27.05.19 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
27.5.19 15:14

Pustila bych.. mě taky rodiče pouštěli, alkohol nám prodali v obchodě nemuseli jsme rikat rodičům :lol: a byla bych radši kdyby syn měl kamarady a užíval si, než aby seděl v 16ti doma jako zoufalec u PC. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:15

@arinecka jen výjimečně, nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:15
@Venesí píše:
Pustila bych.. mě taky rodiče pouštěli, alkohol nám prodali v obchodě nemuseli jsme rikat rodičům :lol: a byla bych radši kdyby syn měl kamarady a užíval si, než aby seděl v 16ti doma jako zoufalec u PC. :roll:

Souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
27.5.19 15:16

Poprve mi nalili rodice, pila jsem colu s vinem, to mi mohlo byt tak 13-14, pak ve 14 na lyzaku, v 16 rozlucka se zakladkou, pak hnedka na podzim adaptak s gymplem… a to jsou jen ty vetsi akce, ktere si vybavuji… meli jsme dohodu, v pripade pruseru by byl trest, ja ale byla bezproblemovy dite, dodrzovala jsem pulnocni vecerky, hlasila se kdyz jsem měla a kdyz to byly mimoškolni akce, chodil se mnou pritel, ktereho rodice znali… takze za me no problem, neplanuji diteti zakazovat veci, ktere jsem sama delala, pokud bude vse ok jak bylo se mnou.

Příspěvek upraven 27.05.19 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:16

@_.Emilyyy no neboj, taky mám před ním dva kousky, které až tak vzorné nebyly :mrgreen:
tenhle je fakt / zatím / za odměnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
27.5.19 15:17

@Monchichik Tak to pak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 15:19

Já si můžu zatím vzpomenout jen na svoje pubertální léta… jinak na chatu bych pustila, beru to tak, že i my jsme na každý výlet, hory tajně táhli alkohol a pili jsme a ne že ne. Někdo trochu, někdo přebral, ale zabránit se tomu asi nedalo. Je pravda, že jsem byla jedna z mála, která stritkně odmítla trávu i drogy, většina to zkusila, nicméně ani jeden z mých spolužáků neskončil na ulici s jehlou v ruce. Bylo to prostě období experimentů a zkoušení zakázaného. Nejsem si jistá, že se tomu dá u puberťáků zabránit. Výchova a vzory v rodině dělají hodně, ale nejsou všemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
27.5.19 15:20

@_.Emilyyy Moje dcera se pěkně zrušila na oslavě svých 16tých narozenin. V tomhle věku stačí málo a má jí jak z praku :mrgreen: No jo no, druhý den jí bylo zle… Nikdy už nebudu pít, haha, to určitě, sliby, chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 15:22

Díky bohu za moje rodiče. Jsem z vesnice sice, ale od patnácti mě naši normálně pouštěli na taneční zábavy, letní chaty s partou atd. A jsem za to vděčná. Ale bylo to o důvěře nedovolila bych si přijít dom pozdě nebo udělat nějakej průser. Alkohol jsme zkoušeli samozřejmě myslím si že zakazovat to nemá smysl, určitě bych mu alkohol nekoupila, ale pustila bych ho. Navíc zakázané ovoce nejlíp chutná ;-) přeji správné rozhodnutí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.5.19 15:24

@Monchichik I do školy pronese chlast někdo každou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.5.19 15:24

@Monchichik Protože chtě nechtě (a je to vidět i z ostatních příspěvků) žádný zážitky z tohohle období u nikoho nezačínají slovy „když jsme popíjeli kefír“ :mrgreen:. A to nejsem ani alkoholik, ani zastánce bezhlavýho opíjení. Ale ani jsem nezapomněl na svoje mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.5.19 15:25

@Lulina999 Jojo, zlatý časy na střední, pamatuju si jak jsem tam v placatici pašoval slivku, protože jsme den předtím pálili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:25

@Lulina999 to je možný, já jsem o tom u nás ve škole ještě neslyšela a to se tam děje kde co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:26

@fera21 hele svoje děti si nech pít od kolika chceš, moje pít prostě nebudou, dokud to nebudou mít zákonem povolené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí