Jak často pijí alkohol vaši puberťáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
27.5.19 15:26
@fera21 píše:
@Lulina999 Jojo, zlatý časy na střední, pamatuju si jak jsem tam v placatici pašoval slivku, protože jsme den předtím pálili :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
27.5.19 15:27

¨Odříkaného chleba, největší krajíc¨. šestnáct mi bylo před hooodně dlouhou dobou, a dali jsme si potají taky. tenkrát se pila mixela. srač. a jak blázen. Pustila bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:28

@arinecka synek se opil, když byl na gymplu, už byl teda zletilý :mrgreen: ale dal si uprostřed týdne, druhý den švihal do školy, já bych ho doma nenechala, aby věděl, kdy pít může a kdy ne a aby věděl, že to má taky nějaké následky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 15:30

Já bych pustila. Na konci deváté třídy, co si pamatuji jsme pili všichni a třídní dokonce s náma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:31
@arinecka píše:
@_.Emilyyy Moje dcera se pěkně zrušila na oslavě svých 16tých narozenin. V tomhle věku stačí málo a má jí jak z praku :mrgreen: No jo no, druhý den jí bylo zle… Nikdy už nebudu pít, haha, to určitě, sliby, chyby.

Moje dcera to přehnala s alkoholem jen jednou :lol:, jinak byla vzdy po alkoholu v pohode :lol:

Příspěvek upraven 27.05.19 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:32

@Monchichik
Mozna jsi az moc upjata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
27.5.19 15:34

@Monchichik Tak jasně že pokud se zruší uprostřed týdne, tak musí nést následky, žádný válení doma, to bych dceru taky nenechala :mrgreen:. Teď už je taky zletilá a občas si dá se mnou vínko, nebo o víkendu někde paří, takže si taky něco dá ale nijak to nepřehání, domů vždycky trefí. My jsme měli takovou volnější výchovu, jak pořád říkám, sociálku na nás :mrgreen: Cca od 15ti jsme jí neříkali v kolik má chodit domů a co nemá dělat ale věděla, že jak někde něco vymamlasí, tak bude velikej problém a má po žížalkách. Naštěstí měla rozum a nic nikdy neprovedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:36

@_.Emilyyy možná jo :think: ale jinak to prostě nebude…já nevidím jedinej důvod, proč by mělo pít dítě alkohol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:38
@arinecka píše:
@Monchichik Tak jasně že pokud se zruší uprostřed týdne, tak musí nést následky, žádný válení doma, to bych dceru taky nenechala :mrgreen:. Teď už je taky zletilá a občas si dá se mnou vínko, nebo o víkendu někde paří, takže si taky něco dá ale nijak to nepřehání, domů vždycky trefí. My jsme měli takovou volnější výchovu, jak pořád říkám, sociálku na nás :mrgreen: Cca od 15ti jsme jí neříkali v kolik má chodit domů a co nemá dělat ale věděla, že jak někde něco vymamlasí, tak bude velikej problém a má po žížalkách. Naštěstí měla rozum a nic nikdy neprovedla.

A v kolik tak dcera chodila domu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
@Monchichik píše:
@Lulina999 no jedině, že by ho vypil ve škole, protože nikam ven se courat nechodí :mrgreen:

A na školy v přírodě nejezdí? :lol: My zkoušeli alkohol na lyžáku, pilo se i na několikadenních výletech apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@arinecka Já teda na volnou výchovu nejsem ;) ale taky jsem je nedržela doma…ten jeden zásadně chodil pozdě i kdyby o pár minut, já jsem ho podezírala, že schválně stojí za dveřma, jen aby náhodou nepřišel včas :mrgreen: ale ani oni se nijak extra po nocích necourali, na diskotéky nechodili, tak maximálně s kámošema ven a to bylo občas, ale kdyby chodili domů opilí, tak smůla, to netrpím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
27.5.19 15:40
@Monchichik píše:
@arinecka Já teda na volnou výchovu nejsem ;) ale taky jsem je nedržela doma…ten jeden zásadně chodil pozdě i kdyby o pár minut, já jsem ho podezírala, že schválně stojí za dveřma, jen aby náhodou nepřišel včas :mrgreen: ale ani oni se nijak extra po nocích necourali, na diskotéky nechodili, tak maximálně s kámošema ven a to bylo občas, ale kdyby chodili domů opilí, tak smůla, to netrpím…

Vzdyt ten alkohol k ty puberte patri :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
27.5.19 15:41

@Martina D. na škole v přírodě byli snad v 5. třídě, tam fakt nikdo nepil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

Kdyby nikdo nepil do 18ti, tak jsou v 18ti vsichni ještě panny a panicove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325

@_.Emilyyy u mě prostě ne…