Jak chápete odpověď „Miluji tě nesmírně“?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16500
3.7.26 14:31
@Banovací.panák. píše: Více

Když by ses ke druhým choval přijatelně a neměl v každé diskuzi blbý kecy, tak by tě nikdo nikde nenahlašoval…
Takže to celé je, především, jen ve tvé režii. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
3.7.26 14:32
@Anonymní píše: Více

A chceš se rozvést? Když ti řekne, že tě při hádce nemiluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 14:39

@inkakřivák Ano, kdyby mi v klidu řekl, že mě nemiluje, tak se rozvedu.

• Citovat
  • Upravit
80474
3.7.26 14:43
Čili ty ho nemiluješ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 14:47

@inkakřivák já jeho ano, ale přeci nebudu žít s někým kdo mě nemiluje.

• Citovat
  • Upravit
80474
3.7.26 14:48

A přitom si umíš představit, že budeš žít bez něj, jo? Asi ta láska bude na obou stranách stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
3.7.26 14:49
@inkakřivák píše: Více

No mně to zní celkem logicky…
Protože kdyby mí jednoho dne, můj partner řekl, že mě už nemiluje, tak proč žít s někým v takovém vztahu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 14:50

@inkakřivák a jak by to asi dřív nebo později dopadlo? Potkal by jinou a já mám čekat? Nemáme děti tak na co bych čekala?

• Citovat
  • Upravit
1896
3.7.26 15:00
@inkakřivák píše: Více

Neschopnost zit bez druheho je zavislost, ne laska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.7.26 15:03
@Banovací.panák. píše: Více

Ale ja nejsme radil, pisu svuj nazor na polozeny dotaz ;). A myslim to dobre, protote chapu… ale hrozne zalezi na sitauci… pokud chvi vedet jak na tom vztah je… asi nema cenu se ptat jen na milujes me??? Proste tou otazku nikdy nic neziska :) - muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
3.7.26 15:07
@pisisvori píše: Více

Přesně tak…
Jsou jen dvě možnosti. Buď to bude myslet upřímně a kladně a nebo jí bude lhát. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.7.26 15:14
@Černá Madonna píše: Více

Ale protoze si je z nejakeho duvodu nejista sama sebou, tak tomu uprimnemu stejne nebude verit, ldyz nestaci to jak se chova. Ano ja ji chapu, jsem v dost velkem vyhoreni x let, stresu z toxicke nemocne matku, potrebuju od pritele ujisteni, ze vs etohle nas vztah neznici… Ale na to neni narok, protoze ani on nemuze vedet co opravdu vydrzi, co jeste sw mnou zvladne. Je uzasny a zamilovany… a mysli si, ze ano. Ujisteni mi dava, protoze me opravdu rad, ale tu nejistotu a strachy si musim vyresit sama. Neustalym „nucenim“ ho mi dokazivat, ze to zvladnem ho jen odzenu… nikdo by to nechtel, on za mou sitiaci nemuze, něuze ji resit za me… Proto rozumim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 15:16

@pisisvori jde o jednoduchou otázku a neptám se denně. Když by ses zeptala tak ti odpoví ne?

• Citovat
  • Upravit
1896
3.7.26 15:27

Ale nejde o to, jestli odpovi! Odpovedet ti muze kde kdo kdykoli, ze te miluje… a za tyden odejit s jinou… Ja nevim, ty to mas jako razitko na lasku? Ano muj pritel by nerikal, ze me miluje, kdyby to tak nebylo, ale je podle me hodne chlapu, kteri ti to reknou… Proste za me je ta otazka proste naprosto zbytecna a spatne… Uz nevim jak to vysvetlit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 15:29

@pisisvori pro mě je důležitá, protože ho znám a vím že by nelhal. Ok, tak jinak. Jak by si se cítila ty, kdyby buď mlčel nebo řekl to co řekl?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky