Jak dát starší dítě do adopce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
20.10.20 09:06

@Russet no, sanci ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.20 10:44

Zakladatelko. Jdi, ještě dnes nebo zítra na červený kříž. Tak ti s bydlením, fakt pomůžou. Pomáhají teď i mě.

• Citovat
  • Upravit
76458
20.10.20 18:06

Mně je Izumi také líto, a to od začátku, ale obávám se, že je tak svou rodinou zdeptaná, že řešení opravdu není možné
zpočátku jsem jí psala spíš rady, co má udělat, jak se zachovat - ale postupem roků jsem zjistila, že je to beznadějné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148546
20.10.20 18:28
@stinga píše:
Mně je Izumi také líto, a to od začátku, ale obávám se, že je tak svou rodinou zdeptaná, že řešení opravdu není možné
zpočátku jsem jí psala spíš rady, co má udělat, jak se zachovat - ale postupem roků jsem zjistila, že je to beznadějné

Taky myslím, ta její rodina ji deptá totálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkike
19.12.20 19:01
@Anonymní píše:
Prvně napíšu, že je to pro mě velmi složité a citlivé téma, které řeším marně nějakou dobu.

Mám 3,5 letou dceru s mentálním postižení, která vyžaduje speciální péči. Jsem sama, partner opustil a nezajímá se. Moje rodina mi na jednu stranu poskytla pomoc, ale na druhou mě za to krutě psychicky týrá.

Narážím na problém, že dokud budu mít dceru, tak nemám šanci získat vlastní bydlení. Ačkoli disponuji financemi, tak dcera je pro realitní makléře a majitelé bytů přítěž. Daleko větší než kdybych měla pět velkých psů.

Po dlouhých pokusech, marného snažení a chození od čerta k ďáblů mám už jenom jedno řešení.

Prosím proto o stručné rady, jak v takovém případě postupovat, co všechno je potřeba doložit a vyplnit. Jestli musím mít souhlas bývalého partnera, který je sice zapsán v RL, ale nemá zájem si dceru případně vzít. Ani jeho rodina. A jestli by musel dál platit alimenty.

Předem děkuji, je mi hrozně psychicky blbě.

Jestli chcete, napiste mi mail, celkem vas chapu, muzete mi napsat do mailu a muzu vam zkusit pomoct :srdce:
Tak budu cekat

• Citovat
  • Upravit
2272
24.1.25 11:16

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová