Jak dlouho od ovulace do menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
28.1.19 10:29

@Oplatečka no, sdílím tvou chuť ke grepu stejně. Nicméně, co bychom pro to početí neudělali, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.1.19 10:55

Děkuju za rady, doma si to všechno pročtu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.1.19 10:59
@dendishek píše:
@Oplatečka no, sdílím tvou chuť ke grepu stejně. Nicméně, co bychom pro to početí neudělali, že :mrgreen:

U nás se nakonec zjistil problém u manžela takže teď cpu vším možným místo sebe jeho, ale i tak se tam snažím pro ty jeho lenivce přichystat co nejlepší prostředí :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.1.19 11:15

@Oplatečka jj, já vím, pamatuji si tě z jiné diskuse i z deníčku. Vyšel nám ve stejný den myslím. My máme také stejný problém. Nicméně to neznamená, že na sebe budu kašlat. Držím Vám moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.1.19 12:03
@dendishek píše:
@Oplatečka jj, já vím, pamatuji si tě z jiné diskuse i z deníčku. Vyšel nám ve stejný den myslíím m. My máme také stejný problém. Nicméně to neznamená, že na sebe budu kašlat. Držím Vám moc palce :hug:

No jo, je to prekérka, ale snad se k tomu taky někdy propracujem..taky držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.1.19 17:59
@dendishek píše:
Také mi to nepřijde normální - doporučuji po skončení MS srovnat PH, např. použít alespoň 3× probiotika (idelyn na noc), ráno vypláchnout poševním výplachem Ginexid (obsahuje 3 lahvičky s přírodními složkami, miminkovsky voní). Preventivně mi dr doporučuje i jeden čípek Clotrimazolu (proti kvasinkám). Tohle je takový můj „očistný rituál“ pro zahájení nového cyklu :mrgreen: jinak stejně jako Oplatečka: od ms do plodných dnů sucho, v plodné dny průhledný bílkový.. a všimla jsem si, že s gynexem je hlen průkaznější, o dost více k poznání, než bez něj.

Používám Hydrofemin, ten by srovnat pH měl. :nevim: Výplach a čípky zkonzultuju s novou gyn. lékařkou. Díky. :) A asi si koupím grepový džus. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.1.19 06:58

@Heidi1992 hydrofemin neznám. Tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
15.2.19 11:04

Zvláštní cyklus

Ahoj holky, tak dosla jsem do te faze, ze bych taky potrebovala radu ohledne cyklu.
Mam cykly presne jako hodinky uz nekolik let. 29-30 denni. Poznam bezpecne ovulaci diky projevum tela a stejne tak MS diky jak telu, tak endometrioze. Snazime se cca 5 let, prvni rok aktivne, dalsi ,,uvidi se”. Momentalne jsme do toho zase slapli. A tak jsem presne zpozorovala nekolik zvlastnisti, se kterymi si nevim rady.
Po MS (presne 7 dni) mam ukazkovy plodny den. Stejne tak tento mesic. Ale na tele jsem ovu necitila. Cca tyden az 10 dni od plodneho hlenu prijde ovulace. Tu uz ten samy hlen nedoprovazi. Ovulace ale bezpecne probehla az po cca 10 dnech od plodneho hlenu, byla jsem v te dobe u Dr. A pak vzdy 8 dni po ovulaci to dostanu. Dotaz zni, zda je mozne otehotnet i bez plodneho hlenu a zda mate nektera zkusenost s tim, ze ovulace neni dle tabulek v pulce cyklu, ale cca tyden pred MS. Je pak mozne, ze se MS dostavi i v tehotenstvi, tim, ze je ovulace blizko MS? Dekuji za vase rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.2.19 11:12

@Jancink Ahoj, plodný hlen jsem nikdy neřešila. Ale ano určitě je možné a i dost pravděpodobné, že ovulace není v půlce cyklu. Důležité ale je, aby byla dost daleko od MS, aby mělo vajíčko čas a možnost se uchytit a neodšlo k odplavení s MS krví. Teď si nejsem jistá jestli je to týden nebo 9 dní,už si nepamatuju. JinakMS v těhotenství přijít může. Resp. to někdy může být zaměněno za nidační krvácení a nebo třeba krvácení když se vajíčko zavrtává i potom.

Takže asi by bylo na místě řešit endometriozu a potom i prodloužení luteální fáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
15.2.19 11:20

@P4ja
Dekuji. Ja uz jsem po trech operacich s endo a ted uz jsou ohrozeny i organy, takze bylo jasne receno ,,co nejrychleji otehotnet”. Mam od Dr. 2 mesice, pak bud sebrani neceho uvnitr nebo CAR, to se mi moc podstupovat nechce, vim, jak to je pak s psychikou a nezadarenim.
Ze muze byt MS behem tehu jsem cetla, spis me zajimalo, co s tim, kdyz ta ovu je tak blizko MS. Na prodlouzeni lutealni faze se davaji take nejake ty leky nebo je na to jina metoda prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
15.2.19 11:20

@Jancink Mam osobni zkusenost, ze ovulace probehla 3 dny po spozdene ms :lol: …ovulace v pulce cyklu je „zidealizovany“ stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.2.19 11:26
@Jancink píše:
@P4ja
Dekuji. Ja uz jsem po trech operacich s endo a ted uz jsou ohrozeny i organy, takze bylo jasne receno ,,co nejrychleji otehotnet”. Mam od Dr. 2 mesice, pak bud sebrani neceho uvnitr nebo CAR, to se mi moc podstupovat nechce, vim, jak to je pak s psychikou a nezadarenim.
Ze muze byt MS behem tehu jsem cetla, spis me zajimalo, co s tim, kdyz ta ovu je tak blizko MS. Na prodlouzeni lutealni faze se davaji take nejake ty leky nebo je na to jina metoda prosim?

Já si myslím, že by mohl pomoci gynex nebo kotryhel ale na to ti určitě holky poradí. Asi by chtělo dát vajíčku čas, aby se usadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
15.2.19 11:37

@Piiimiii
Ja vim, ze je, ale prijde mi, ze snad vsechny pisatelky tady na portale to maji presne tak. A netusila jsem, ze by to mohl byt problem pro otehotneni, ze ji mam tyden pred MS. Ty jsi na to neco brala nebo se tak nejak srovnala sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
15.2.19 11:39

@P4ja
Dekuji moc za rady. Kontryhel piju uz leta, jen diky nemu prezivam sve MS. A diky nemu mam taky naprosto ukazkove cykly a priznaky ovu. Jen tu delku lutealky nijak nezmenil. Zkusim kouknout, na ten gynex, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.2.19 11:45
@Jancink píše:
@P4ja
Dekuji moc za rady. Kontryhel piju uz leta, jen diky nemu prezivam sve MS. A diky nemu mam taky naprosto ukazkove cykly a priznaky ovu. Jen tu delku lutealky nijak nezmenil. Zkusim kouknout, na ten gynex, dekuji.

Ještě bych doporučila homronální jogu, ale ta chce trošku času, ale je to všelék. A hlavně asi by to chtělo zkonzultovat s doktorem, jestli je opravdu takový problém, že máš MS hodně brzy po ovulaci. Třeba plaším a u tebe to bude v pohodě a problém bue jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí