Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka no ona je to docela složitá věc to sledování BT…taky nejsem extra odborník. Podívej do mého grafu, tam je to ukázkové - 28.4. pozitivní ovu test a teplota stoupla 1.5. a pak už byla nahoře, to znamená, že ovulka byla 30.4. Luteální fáze by měla být minimálně 10 dní, pokud by to bylo míň, tak se snižuje pravděpodobnost otěhotnění (vajíčko se neudrží, nevytvoří se dobře žluté tělísko), takže pořád by ti to mohlo vyjít na cyklus 30 dní a bylo by to OK
@rokyta1
no jasně ale to by musela být ovulka dnes ne? aby mě to vyšlo na těch 10 dní…jj na tvůj graf jsme koukala
a co ty teplota stále ok ne?
@Kebinka a jo vlastně, na tak může být cyklus ještě 31 až 32 a malá odchylka může být, sama jsi říkala, že jsi měla cykly po 28, pak po 30…hlavní je, že ten test je pozitivní!!!
U mě teplota dobrý, ehm zatím…
@rokyta1
no jasný hlavně že je pozitivní ![]()
ale dnes mě bolí pekelně prsa ![]()
no tak s teplotou gratuluji ![]()
@rokyta1 Dopoledne mě bolelo břicho jak kdybych to měla dostat, tak jsem sla na wc a ta mrcha se dostavila
, ale je mi to zahadou, protože cyklus mam pravidelný 31dní a dneska je to 26 dní ![]()
je normální aby se ze šly kusy krve? jak kdyby sraženiny s čistou červenou krví dřiv jsem to taky pozorovala, ale od potratu jich mam víc.
@Beli.32 kdy jsi měla potrat a byla jsi na revizi? Já byla na revizi a naopak jsem ms neměla skoro vůbec, zato děsné křeče, ale srovnalo se to po 4 cyklech.
Tělo se čistí, tak to může být.
@Kebinka fakt pekelně? Já nemívám žádné příznaky, jen pubertu ve ksichtě…ale minule mě prsa taky bolely, ale tak trochu. Ale hodně? Nejsi ty už dávno v tom??? Třeba nemáš žádnou ovulaci a jsi těhotná
A nebo ovulace na sebe dala dlouho čekat, za to bude bouřlivá ![]()
@rokyta1
hmmmm tak podle těch teplot nejsem asi těhotná ne ![]()
asi budu mít tak divokou ovulku…teda doufám chci si dát večer na boulasu vínečko
@Kebinka a joo vlastně, ty teploty jsou a jdou dolů…jo to máš recht, jsem z toho už celá zmatená.
Tak já teď mizím..večer ![]()
@Kebinka ráno teplota nahoře, přes den furt dobrý, ale myslím, že to nedopadne…cítím to… ![]()
a co vy? tulili jste? ![]()
@rokyta1
jééé proč myslíš že to nedopadne?
no jo dnes ráno včera jsme byli na boulasu a měli strašně moc dobré víno a tak jsme si s kámoškou dali
a byla jsme ráda že ležím…ale ráno jsem to napravila ![]()
hele jak dlouho může být pozitivní ten test? i více dnů
@Kebinka zitra mrchu NEčekám..ale malinko jsem mela ruzovo jednou na slipovce.hm
no a ja mela test pozitivni dva dny.Jednou.Ale stejne se mi zdalo, ze byla jedna carka pak.xlabsi.Ale ty je mas stejne..zitra by byt pozitivni uz nemel..ale ty mas vsechno jinak chi chi se nedivim, ze sis zalozila diskuzi, tohle vsechno je docela fakt zajimavy.Jo taky muze probehnout ovulace na o
bou sranach
No je to jasny uz spinim. A casove to vychazi dokonale.chjo,
tak doufam, ze aspon u tebe to dopadne. vidis, ze ani ukazkovy graf neznamena vzdy uspech
@rokyta1
jsem exot co
no jsem zvědavá na ten můj dnešní test ![]()
určuitě to je ms? pokud ano tak mě to moc mrzí a určitě se povede příště a pokud není tak držím vše co mám ![]()